Herkese merhaba
Bende ameliyat tecrübemi paylaşmak istedim sizlerle.Bugün tam 3 hafta bitti yüklerimden kurtulalı.Tekirdağ Çorlu’da özel bir hastanede ameliyat oldum.Ameliyattan 1 ay kadar önce Dr uma ilk muayenemi oldum bayram tatili Dr un izni derken 3 Ağustos tarihine sözleştik.Öncelikle Drumdan çok memnun kaldım ilk muayene olduğum gün sandalyesini yanıma çekip kağıdı kalemi eline alıp her şeyi çizerek bana anlatması ile kalbimi fethetti.Ameliyattan 1 hafta önce tahliller için hastaneye gittim.Ameliyat sabahı 8:30 da hastanedeydim yatış işlemlerimizden sonra odaya yerleştim ve 10 gibi Drum çizimleri yapmak için odaya geldi çizimler yapılırken Dr a ameliyattan çıktıktan sonra memelerimin küçüldüğü belli olur değil mi diye sordum
Dr um da çok mu küçük olsun istiyorsun dedi. Ama ben boyut meselesini tamamen Dr uma bıraktım çok küçük olmasını istemediğimi belirttim sadece.10:50 de ameliyata girdim ameliyattan çıktığımda saat 14:55 ti 3 saatten biraz fazla sürebileceğini söylemişti Dr ameliyata girmeden önce. Çıktığımda ağrım sızım yoktu sadece sağ mememdeki diren mememin iç kısmına batıyordu.Saat 19:00 kadar uyur uyanık yattım kalktım 20:00 de yemek yedim saat 22:00 gibi yürümem için hemşireler geldi bir kaç adım artıktan sonra midem çok bulamadığı için yatağa geri döndüm.Ertesi gün 10:00 da Dr geldi kontrol için diren canımı acıttığı için hiç kalkmadığımı söyledim ve bu yüzden hastanede 1 gece daha kaldım. Baktım yürümezsem hastaneden çıkamayacağım
o gün diren canımı acıtsada zorla kalktım yürüdüm.5 Ağustos günü saat 13:00 gibi hastaneden çıktım çıkarken direnlerim de çıkartıldı.6 Ağustosta hastaneye gittim yeniden bandajlarım çıkartıldı ve korse sütyenimi giydirdi Dr um. O gün hastaneden eve gelince iş başı yaptım ben evde masa başı çalıştığım için çok zorlanmadan çalışabildim.Dr banyo yapabileceğimi söyledi ilk 2 gün korkumdan yapamadım sonrasında günaşırı yıkanmaya başladım.Ameliyattan 1 hafta sonra tekrar kontrole gittim her şey sorunsuzdu 1 hafta sonra bandajlarımı kendimin çıkartabileceğini söyledi Dr bandajlar çıktıktan sonra fotoğraf yolladım dikişlerim neredeyse kaynamış ve çoğu yeri kabuklanmıştı.Şimdi ödemlerim göğüsümün sadece alt kısımlarında var ama her sabah daha rahat uyanıyorum artık.Keşke daha önce olsaymışım ameliyata girerken meme başım 35 cm di şu an 19 cm sütyen ölçümde 85E idi şu an 85B sol memeden 900gr sağ memeden de 850gr alınmış.Ameliyat olmayı düşünenlere şiddetle tavsiye ederim.