Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Aaa ilk defa duydum böyle bişeyi uçuk ciddi bir rahatsızlık demekki
Enfeksiyon diye kabul ediliyo demekki ama psikolejim yerlerde son dakka vazgecilmesi beni iyce sitrese soktu tekrar testlerin yapilcak olmasi tekrar beklemek zor geliyo suan bide bellide degil ne zaman olcagim tekrar ucuk cikarmam olasi bu sitresten

Enfeksiyon diye kabul ediliyo demekki ama psikolejim yerlerde son dakka vazgecilmesi beni iyce sitrese soktu tekrar testlerin yapilcak olmasi tekrar beklemek zor geliyo suan bide bellide degil ne zaman olcagim tekrar ucuk cikarmam olasi bu sitresten
Strestenmi oldu bikaç güne iyileşir aslında kötü olmus bi bekleme sürecine daha girmek

Strestenmi oldu bikaç güne iyileşir aslında kötü olmus bi bekleme sürecine daha girmek
Evet sitresten oldu ama minicikti hala sinirlerim bozuk ucuk gecti bile cizim bile yapilip tam ameliyata giderken olmucak denmesi hala tuhafima gidiyor sindiremedim
Her şerde vardır birhayır öyle düşün ameliyattan sonra daha kötü olabilirdi herşey hayırlısı olsun

Merhaba bugün 25. Gün ameliyat olalı herşey yolunda şükür
Acılarım ağrılarım geçti sadece hassasiyet var
Havuza ne zaman girmiştiniz önceki arkadaşlardan gören olursa yazabilir mi

Merhaba, bebeğinizi ne kadar süre kucağınıza alamadınız acaba? Benim de 1 yaşında bebeğim var fakat artık çok sırt ağrısı yaptığı için operasyonu bu kış yapmayı planlıyordum. Sizin yazınızı görünce endişelendim biraz, o yüzden sormak istedim bebekle ilgili çok sıkıntı yaşayıp yaşamadığınızı ve ne kadar süreyle kucağınıza alamadığınızı

Teşekkür ederim canım hersey suan yolunda bir gidip görüşün Dr la bende geçen yıl emziriyordum Dr ameliyatları durdurduklarını söylemişlerdi pandemiden dolayı emzirme bitti 5 ay sonra gıttım sıra aldım tekrar 5 ay bekledim öyle sıra geldi evet dediğiniz doğru 5000 çok değil eğer heyetten geçmesem kesınlıkle verırdım çok büyük bır büyük yük kalkıyor omuzlarınızdan direni ameliyattan sonra takmıslardı taburcu olurken çıkardı Dr.um çok korktuğum gibi acımadı bence sizde olun oh be dıyeceksiniz

Arkadaşlar amelıyat olanlara sesleniyorum bugün 4.günüm eve geldim evde çok sıcak göğüsler giderek dahada çok sisiyor nezamana kadar bu şişlik devam edecek banyoda hala yapamadım carsamba pansumandan sonra karar verecek banyo yapıp yapmayacağıma bu arada özel gıbı ilgilenildi hemsıreler doktorum hepsıne çok teşekkür ediyorum mersın sehır hastanesi bisey olursa mesaj at dedı doktorm Cumartesi bile geldi pansuman yaptı Allah razı olsun lütfen devlet hastanelerine şans verin korkmayın tonlarca para vermeyin özel hastanelere arkadaşlar

Benim ayın 3 ünde 1 ay bitecek şişlik alt kısımlara hala var üstler de geçti ama zaten bu ameliyatın tek zor kısmı ödem bende o dolgunluk hissi insanı rahatsız ediyor.Çok geçmiş olsun size de

Benim ayın 3 ünde 1 ay bitecek şişlik alt kısımlara hala var üstler de geçti ama zaten bu ameliyatın tek zor kısmı ödem bende o dolgunluk hissi insanı rahatsız ediyor.Çok geçmiş olsun size de
Teşekkür ederim ameliyattan cıkınca hiç ödem yoktu canım hastanede 4 gün kaldım çok fazla şişmedi ama evde yanlara doğru ödem arttı Buda dıkıslere baskı yapıyor insallah böyle kalmaz heralde ılk hali çok güzeldi temennim bi an önce şişliklerin inmesi sizin nezaman pansuman bitti sargılar açıldı

Doktorunuz kim hangis hastane

Ben cuma çıktım hastaneden cumartesi bandajlar çıktı korseyi giydim şuana kadar ekstra bir pansuman yapılmadı bugün Dr ile görüştük çarşamba perşembe gibi tekrar kontrole gidicem dışarıdan bir dikiş vs yok zaten herkeste öyle mi bilmiyorum dışarıdan da kesi yerleri incecik çizgi gibi belli belirsiz bazı yerleri kabuk tutmuş şekilde

Doktorların farklı yöntemleri oluyor demekki beni dikiş ince ve mor iple dıkılmis altı goremedım 5.günüm yarın pansumana gel dedı hala bandaj var bilmiyorum çıkaracakmı size de çok geçmiş olsun ödem varmı sizde

Evet ödemlerim alt kısımlarda hala var üstler daha yumuşak.Sizin dışarıdan gözüken dikişleriniz mi var

Evet ödemlerim alt kısımlarda hala var üstler daha yumuşak.Sizin dışarıdan gözüken dikişleriniz mi var
Size de çok geçmiş olsun bu arada kısa sürede iyileşirsiniz umarım

Size de çok geçmiş olsun bu arada kısa sürede iyileşirsiniz umarım
Evet bandaj altında dikisler görünüyor ama ince ince dikilmiş meme başı altını daha göremedim sıcakta duş alamamak çok zor şimdi sordum alma duş enfekte olur dedi bende yarım duş aldım saçlarımı kızım yıkadı öyle idare ediyorum işte

O gördükleriniz kabukta olabilir belki bandajlar varken bende dikiş sanmıştım bandajlar çıkınca baktım ki kabukmuş dikişlerin üstündeki bantı 15 gün sonra kendim çıkartmıştım ben

O gördükleriniz kabukta olabilir belki bandajlar varken bende dikiş sanmıştım bandajlar çıkınca baktım ki kabukmuş dikişlerin üstündeki bantı 15 gün sonra kendim çıkartmıştım ben
Sabah cikardi canım doktorum kontrole gidince gazlı bez koydu artık duş alabilirsin iki günde bir gazlı bezleri değiştir dedi birde meme basindaki dikişi alacakmış öyle dedi dikişler iyiymiş çok şükür bantı cikarti çok kaşınıyordum onlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…