- 11 Ocak 2018
- 140
- 145
- 53
- Konu Sahibi ---Lily---
- #38.901
selamlar herkese . Bende çok istediğim ve bir yıldan fazla planladığım meme küçültme ameliyatını oldum. Bugün 9. günüm . 2 yıl emzirdikten sonra baya sarktılar ve asimetrik sorunlar vardı sol memem daha büyük ve 3 cm kadar daha sarkıktı. özetle anlatmam gerekirse 15 ağustos sabahı 6 da hastaneye gittik . yatışım yapıldı ve tahlillerime bakıldı 8.30 gibi ameliyata girdim . 4 saat civarı sürdü ayılmamla beraber 12.30 da yataktaydım. Çıktığımda ağrı hissetmedim hiç ağrım olmadı ufak ufak batmalar oldu ama ağrı kesici verdikleri için çok hissetmedim .Ameliyatta sonda takmışlardı uyanırken çıkarmışlardı bile . 5 saat boyunca uyur uyanık geçti sonra yürütmek için kaldırdılar . Midem bulandı öğürdüm ama kusamadım . biraz baş dönmem oldu . yürüdükçe açıldım bir kaç defa daha öğürdüm gün içerisinde kusamadım ama o bile rahatlattı beni. ilk yemeğimi yerken kemdim yedim kollarımı çok yukarıya kaldıramama ragmen kullanabiliyordum . direnler biraz rahatsız etse de korktugum gibi değildi açıkçası en kötüsüne hazırlamıştım kendimi :)) salı sabahı doktorum geldi 12 civarı direnlerimi çekti biraz korkuyordum tedirgin oldum ama doktorum güven veriyordu çok acımayacak merak etme derin nefes al dedi dediği de oldu çok ufak bir acıydı damar yolum açılırken daha çok acımıştı öyle söyleyeyim. 74 kiloyum b artı c eksi olacak dedi sol meme 33 cm sağ meme 30 cm sarkıktı 11 cm kadar yukarı çekmiş soldan 340 sağdan 230 gram kadar alınmış .ama çok farketti dd cup idim şiş haliyle bile çok güzel . aşk yaşıyorum onlarla3. gün ödem zirvedeydi gün geçtikçe iniyor biraz daha küçülür dedi doktorum benim hedefimde 55 kilo olmak ne kadar küçülürse o kadar iyi. doktorumdan aşırı aşırı memnunum iyi ki onu tercih etmişim görüştüklerimin arasında en pahalı isteyen oydu ama hakkını verdiözetle anlattım sorusu olan varsa cevaplaya bilirim ve kızlar lütfen korkmayın cidden o kadar ağır bir ameliyat değil doğru doktoru bulunca olun kurtulun yeni memelerle aşk yaşayın 2 yaşında bebeğim var annem şu an da bizde bebeğim olmasa bir hafta bile durması gerekmezdi günlük hafif işlerimi yapabiliyorum çünkü. normalde 5 senelik üyeyim ama hesabıma giremeyince yeni hesap açıp yazdım . burada ki çoğu yorumu okudum defalarca fikir sahibi olmak için herkesin yaşı bünyesi ve acı eşiğine göre değişir tabi yaşayacağınız şeyler. benim acı eşiğim yüksek sanırsam sezaryen de de kolay toparlamıştım