- 11 Ocak 2018
- 140
- 145
- 53
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #38.901
Çok sevindim sizin adınıza bende ameliyat olucak doktor arayısındayım benimde bebeğim iki yaşında emzirmeyi bir hafta oldu bırakalı altı ay dolması gerekmiş galiba ameliyat için siz ne kadar beklediniz ve süt sıkınca geliyormuyduselamlar herkese . Bende çok istediğim ve bir yıldan fazla planladığım meme küçültme ameliyatını oldum. Bugün 9. günüm . 2 yıl emzirdikten sonra baya sarktılar ve asimetrik sorunlar vardı sol memem daha büyük ve 3 cm kadar daha sarkıktı. özetle anlatmam gerekirse 15 ağustos sabahı 6 da hastaneye gittik . yatışım yapıldı ve tahlillerime bakıldı 8.30 gibi ameliyata girdim . 4 saat civarı sürdü ayılmamla beraber 12.30 da yataktaydım. Çıktığımda ağrı hissetmedim hiç ağrım olmadı ufak ufak batmalar oldu ama ağrı kesici verdikleri için çok hissetmedim .Ameliyatta sonda takmışlardı uyanırken çıkarmışlardı bile . 5 saat boyunca uyur uyanık geçti sonra yürütmek için kaldırdılar . Midem bulandı öğürdüm ama kusamadım . biraz baş dönmem oldu . yürüdükçe açıldım bir kaç defa daha öğürdüm gün içerisinde kusamadım ama o bile rahatlattı beni. ilk yemeğimi yerken kemdim yedim kollarımı çok yukarıya kaldıramama ragmen kullanabiliyordum . direnler biraz rahatsız etse de korktugum gibi değildi açıkçası en kötüsüne hazırlamıştım kendimi :)) salı sabahı doktorum geldi 12 civarı direnlerimi çekti biraz korkuyordum tedirgin oldum ama doktorum güven veriyordu çok acımayacak merak etme derin nefes al dedi dediği de oldu çok ufak bir acıydı damar yolum açılırken daha çok acımıştı öyle söyleyeyim. 74 kiloyum b artı c eksi olacak dedi sol meme 33 cm sağ meme 30 cm sarkıktı 11 cm kadar yukarı çekmiş soldan 340 sağdan 230 gram kadar alınmış .ama çok farketti dd cup idim şiş haliyle bile çok güzel . aşk yaşıyorum onlarla3. gün ödem zirvedeydi gün geçtikçe iniyor biraz daha küçülür dedi doktorum benim hedefimde 55 kilo olmak ne kadar küçülürse o kadar iyi. doktorumdan aşırı aşırı memnunum iyi ki onu tercih etmişim görüştüklerimin arasında en pahalı isteyen oydu ama hakkını verdi özetle anlattım sorusu olan varsa cevaplaya bilirim ve kızlar lütfen korkmayın cidden o kadar ağır bir ameliyat değil doğru doktoru bulunca olun kurtulun yeni memelerle aşk yaşayın 2 yaşında bebeğim var annem şu an da bizde bebeğim olmasa bir hafta bile durması gerekmezdi günlük hafif işlerimi yapabiliyorum çünkü. normalde 5 senelik üyeyim ama hesabıma giremeyince yeni hesap açıp yazdım . burada ki çoğu yorumu okudum defalarca fikir sahibi olmak için herkesin yaşı bünyesi ve acı eşiğine göre değişir tabi yaşayacağınız şeyler. benim acı eşiğim yüksek sanırsam sezaryen de de kolay toparlamıştım
merhaba ben 8 martta bıraktım emzirmeyi 5 ayı geçkin bir süre olmuştu sıkınca süt gelmiyordu ama ilk 3 ay geldi sıkınca ara ara kontrol ediyordum . Bazı doktorlar 3 ay diyor bazıları 6 kişiye bağlı herhaldeÇok sevindim sizin adınıza bende ameliyat olucak doktor arayısındayım benimde bebeğim iki yaşında emzirmeyi bir hafta oldu bırakalı altı ay dolması gerekmiş galiba ameliyat için siz ne kadar beklediniz ve süt sıkınca geliyorm
Valla benim sanki bir seneyi bulurmuş gibi geliyor inek gibi bişeydim ben aşırı süt üretimimim vardı bıraktırdığjmda ara ara sağıyordum mastit olmamak için o şişkinlik acı geçti çok şükür boyutuda azaldı heralde üretim durdumerhaba ben 8 martta bıraktım emzirmeyi 5 ayı geçkin bir süre olmuştu sıkınca süt gelmiyordu ama ilk 3 ay geldi sıkınca ara ara kontrol ediyordum . Bazı doktorlar 3 ay diyor bazıları 6 kişiye bağlı herhalde
ay hahah ne demek helal olsunValla benim sanki bir seneyi bulurmuş gibi geliyor inek gibi bişeydim ben aşırı süt üretimimim vardı bıraktırdığjmda ara ara sağıyordum mastit olmamak için o şişkinlik acı geçti çok şükür boyutuda azaldı heralde üretim durdukomple kesilir inşallah yaa sabırsızlanıyorum birdaha çocuk düşünüyormusun ? Süt bezlerine dokundularmı kaç bedendin kAç oldun ? Ay çok soru sordum ama hakkını helal et
ameliyattan çıkar çıkmaz onlara baktım anaa ne kadar küçülmüşler dedim fazla mı olmuş acaba dedim ama hızla şiştiler ödem oldular şu an da ameliyattan çıktığım halden büyüklerValla benim sanki bir seneyi bulurmuş gibi geliyor inek gibi bişeydim ben aşırı süt üretimimim vardı bıraktırdığjmda ara ara sağıyordum mastit olmamak için o şişkinlik acı geçti çok şükür boyutuda azaldı heralde üretim durdukomple kesilir inşallah yaa sabırsızlanıyorum birdaha çocuk düşünüyormusun ? Süt bezlerine dokundularmı kaç bedendin kAç oldun ? Ay çok soru sordum ama hakkını helal et
Aslında bu ameliyatı ben çok olmak istiyorum ertelemek istemiyorum fakat eşim ikinci çocuğuda istiyor ama simdi değil birkaç sene sonra nasipse bende okadar sene bu memelerle yaşayamam diyorum ya süt kanallarını alırsalar ve birdaha emziremessen diye söyleniyor valla ilk çocuğu fuşur fşur emzirmişken ikinciyi kendi zevklerim için emziremezsem diye vijdan azabı çekiyorum kafaya koydum ama bakalım su süt bi kesilsinde bakacaz :)) bebeğine sarılabilormusun işlerini yapabiliyomusunay hahah ne demek helal olsunbenimde sütüm çok vardı hatta mastit oldum birkaç kere çok emmesine rağmen memlerim devasa şişmiştivücudum küçücük memelerim kafam kadardı :)) ama inan kesiliyor yani bir kaç aya .Bir daha çocuk düşünmüyorum ama hayat bu ne olur ne olmaz diye korunmasını istedim korundu yani süt kanalları . dd cuptan b cup civarı oldu ama inan şu an şiş daha da küçülecek diyorlar şuan koltuk altlarım bile şiş memeler taş gibi düşün yani ama ona rağmen şeklini çok begendim eskiye göre çokçok güzel ve dik barbie bebek memesi gibi olmuş :)) eski memeler rezaletti .
Yaaa su duyguyu yasamayı okadar çok istiyorum ki büyük meme pişmanlktır rezalet bişey ya kücük memeleri olana birde yiyip yiyip kilo almayanlara çok özeniyorumameliyattan çıkar çıkmaz onlara baktım anaa ne kadar küçülmüşler dedim fazla mı olmuş acaba dedim ama hızla şiştiler ödem oldular şu an da ameliyattan çıktığım halden büyükler
eğer bikaç sene de düşünüyorsan yaptırma bence benim olsa bile 10 sene kafadan var eger yakın zamanda düşünseydim yaptırmazdım . ki büyük ihtimal olmayacak eşimle ortak karar olarak . Ogluma sargılarımı gösterdim ameliyat oldugumu anlattım acıyor dedim anladı bacaklarıma yatıyor sürekli bugün ilk defa çok bastırmadan sarıldık . Kucagımdaydı ama kaldırmak yasak en azından 1 ay kadar. iş olarakta biraz bitkin oluyorsun ilk hafta çok bir iş yapamazsın kişisel bakımın hariç ama ilk hafta dönünce bir gün bile farkediyor annem yanımda oldugu için ben çok zorlamıyorum . dün ilk kez kahvaltı hazırladım bugün çarşafları degiştirdim yavaşça çamaşır katladım . süpürge yapmayı denedim parkeyi süpürdüm ama halıya zorlandım anneme verdim .Aslında bu ameliyatı ben çok olmak istiyorum ertelemek istemiyorum fakat eşim ikinci çocuğuda istiyor ama simdi değil birkaç sene sonra nasipse bende okadar sene bu memelerle yaşayamam diyorum ya süt kanallarını alırsalar ve birdaha emziremessen diye söyleniyor valla ilk çocuğu fuşur fşur emzirmişken ikinciyi kendi zevklerim için emziremezsem diye vijdan azabı çekiyorum kafaya koydum ama bakalım su süt bi kesilsinde bakacaz :)) bebeğine sarılabilormusun işlerini yapabiliyomusun
bende bende aşırı özeniyorum meme konusunu hallettik sıra kilo konusunda inşallah memelerim deforme olmadan yavaştan kilo vermem lazımYaaa su duyguyu yasamayı okadar çok istiyorum ki büyük meme pişmanlktır rezalet bişey ya kücük memeleri olana birde yiyip yiyip kilo almayanlara çok özeniyorum((
Bende kilo verme sürecindeyim ideal kiloma süt bitimine kadar ulaşırım heralde çokkda zayıflamak istemiyorum ameliyattan sonra kilomu koruyamam alırım diye bakalımbende bende aşırı özeniyorum meme konusunu hallettik sıra kilo konusunda inşallah memelerim deforme olmadan yavaştan kilo vermem lazım
eğer bikaç sene de düşünüyorsan yaptırma bence benim olsa bile 10 sene kafadan var eger yakın zamanda düşünseydim yaptırmazdım . ki büyük ihtimal olmayacak eşimle ortak karar olarak . Ogluma sargılarımı gösterdim ameliyat oldugumu anlattım acıyor dedim anladı bacaklarıma yatıyor sürekli bugün ilk defa çok bastırmadan sarıldık . Kucagımdaydı ama kaldırmak yasak en azından 1 ay kadar. iş olarakta biraz bitkin oluyorsun ilk hafta çok bir iş yapamazsın kişisel bakımın hariç ama ilk hafta dönünce bir gün bile farkediyor annem yanımda oldugu için ben çok zorlamıyorum . dün ilk kez kahvaltı hazırladım bugün çarşafları degiştirdim yavaşça çamaşır katladım . süpürge yapmayı denedim parkeyi süpürdüm ama halıya zorlandım anneme verdim .
Bende kilo verme sürecindeyim ideal kiloma süt bitimine kadar ulaşırım heralde çokkda zayıflamak istemiyorum ameliyattan sonra kilomu koruyamam
zaten kilo alınca daha çok deforme oluyor diye duymuştum vermekten çok. ben dogumda 30 kilo aldım . 96 ile doguma gittim 9. ay 61 kiloydum . emzirme artı dikkat etme çok kolay kilo verdim . sonra ikinci üniversiteme kayıt oldum onun stresinden gece yemelerine başladım 80 e çıktım 1 senedeBende kilo verme sürecindeyim ideal kiloma süt bitimine kadar ulaşırım heralde çokkda zayıflamak istemiyorum ameliyattan sonra kilomu koruyamam alırım diye bakalım
bu çok doğru gerçekten 25 yaşımdayım herkes çabuk toparlanmamı yaşıma bağlıyorBenim olursa en az üç sene ameliyat olunca kafadan üç sene yok zaten iyileşmek alısmak için aslında ben hiç istemiyorumda allah verirse yapacak bişey yok ucu açık bi dönem yani oyuzden bekleyemem ne kadar erken okadar iyi yasımda genç çabuk toparlarım ikincide kötü olursa bi ameliyat daha olurum anasını satiyim estetik bağımlılık yapıyomus ya
Ben hamileyken 11 kilo almıştım doğumda sütüm gelmeyince yedimde yedim en çok kiloyu ozaman aldım emzirmeyi bırakana kadarda iştahımı asla kontrol edemedim veremedim on kilodan fazla çünkü emzirmeden mi bilmem kan seekerim çok düşüyo ressmen baygınlık geçirip yemek ve tatlıya saldırıyordum çikolataya çok düşkündüm ama emzirme bitince istahım düzeldi şükür bundan sonrası kolay olur benim içinzaten kilo alınca daha çok deforme oluyor diye duymuştum vermekten çok. ben dogumda 30 kilo aldım . 96 ile doguma gittim 9. ay 61 kiloydum . emzirme artı dikkat etme çok kolay kilo verdim . sonra ikinci üniversiteme kayıt oldum onun stresinden gece yemelerine başladım 80 e çıktım 1 senede1 aydır geceyemesini bıraktım 74 oldum
Bende 23 yasındayım :) erkenden olayım bitsin istiyorum birdahaki bebede sarksa şişse bile ilk 100 bedenime geri dönmem göbeğime sarkmaz heraldebu çok doğru gerçekten 25 yaşımdayım herkes çabuk toparlanmamı yaşıma bağlıyorhahah bende öyle diyorum nasılsa zorlanmadım her şeyi yaptırırım artık diye dalga geçiyorum :))
hahah kesinlikle daha kötü olamaz bence de :)) benimde göbeklerime doğruydu nerdeyse ay çok sarkıktı 33 cm ne demek ya meme ucu içinBende 23 yasındayım :) erkenden olayım bitsin istiyorum birdahaki bebede sarksa şişse bile ilk 100 bedenime geri dönmem göbeğime sarkmaz heralde
Valla benimde öyle 33 cmden fazladır benim herlade içide dolu fıs değil yani hoş bekarkende 90 beden takardım ama bukadar sarkık değildi simdi fazla deriden dolayı beden büyüyor sütyene sığmaya çalışıyo gariplerimhahah kesinlikle daha kötü olamaz bence de :)) benimde göbeklerime doğruydu nerdeyse ay çok sarkıktı 33 cm ne demek ya meme ucu için
benimde dolu doluydu meme kahverengisi de kocamandı benim genişti. eşim gayet mutlu şiş haliyle bile çok güzel diyor :))Valla benimde öyle 33 cmden fazladır benim herlade içide dolu fıs değil yani hoş bekarkende 90 beden takardım ama bukadar sarkık değildi simdi fazla deriden dolayı beden büyüyor sütyene sığmaya çalışıyo gariplerimsen kurtuldun ne güzel eşin nediyor yeni memelerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?