- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #38.881
Evet benim göğüslerim de koltuk altından başlıyordu ordan da aldık denildi ama koltuk altımda hala yogun bı şekilde duruyor. Her pansuman da gördükçe uzuluyorumBaşta yanlarından da aldiklairini sanmıştım ama almamışlar. Evet küçüldü ama dolgun duruyor.
Dua edelim de ameliyat sonrası 1 beden küçülüyor diyenler doğru söylüyor olsun.Evet benim göğüslerim de koltuk altından başlıyordu ordan da aldık denildi ama koltuk altımda hala yogun bı şekilde duruyor. Her pansuman da gördükçe uzuluyorum
İnşallahDua edelim de ameliyat sonrası 1 beden küçülüyor diyenler doğru söylüyor olsun.
Tam bir yıl oldu şişlik ödem kalmadı tabiYaaa ne güzel küçülme olmuş sizde. Ameliyat olalı ne kadar oldu şuan şişlik yada ödem var mı
aynı benım gıbı hıc kımse sana ne olmus naptın demedı :)750 gram az değil şişlik olabilir küçülmüştür mutlaka . Benim bariz belli oluyordu fotoğraflarda çıplakken ama giyinikken kimse farketmedi öyle devasa bir değişim olmadı . Ben kendim biliyordum aradaki farkı
Cok gecmis olsun,hangi hastanede ameliyat oldunuz?ters T teknigi ilemi yapildi yoksa lolipop mu?Süreç şu şekilde
2 Haziran muayene oldum
Ameliyata uygun çıktı 27 cm
1 hafta sonra Mamografi çekildi
Mammografi yeterli gelmedi ultrason istedi
1 hafta sonra ultrason çekildi
Ameliyata uygun sorunsuz çıktı ve 20 Haziran günü 2 Ağustos ameliyat günü olarak sözleştik anestezi değerlerime bakıldı
2 Ağustos salı 100 D ile ameliyata girdim
Doktorum 80 B yaptığını söyledi çok kibar ama şu an 4. Gün net anlayamıyorum ödem var vs
Çok güzel olmuş bence eski hali varmi bakabilecegimiz çünkü ikisinde 100 d gibi görünmüyor fotoda benim 85 d daha büyük sizinkiden siyahlı giyindiginizmi ameliyat sonrası kırmızılı olanmi açıklarsanız, bence süper olmuş keşke benimde böyle olsa insallah ama daha bekliyorum olmadimEğitim araştırma hastanesi
Ters T
Siyah olan öncesi kırmızı olan sonrası 4. Gün evet dışardan çok belli olmuyorduÇok güzel olmuş bence eski hali varmi bakabilecegimiz çünkü ikisinde 100 d gibi görünmüyor fotoda benim 85 d daha büyük sizinkiden siyahlı giyindiginizmi ameliyat sonrası kırmızılı olanmi açıklarsanız, bence süper olmuş keşke benimde böyle olsa insallah ama daha bekliyorum olmadim
Merhaba ne kadar ücret ödediniz devlet hastanesineSiyah olan öncesi kırmızı olan sonrası 4. Gün evet dışardan çok belli olmuyordu
Merhaba geçmiş olsun. Yeni hali diri ve hoş gozukuyor. Eski hali benimkilere göre kucukmus sizinkiler diye dusundum ama siyah bluz yanıltıcı olabiliyor. Kendi ihtiyaclarınızı giderebiliyor musunuz suan? Ev temizligi vs yapabiliyor musunuz?Ameliyattan 1hafta önce ve 4 gün sonra
Evet çok sıkı idi birdeMerhaba geçmiş olsun. Yeni hali diri ve hoş gozukuyor. Eski hali benimkilere göre kucukmus sizinkiler diye dusundum ama siyah bluz yanıltıcı olabiliyor. Kendi ihtiyaclarınızı giderebiliyor musunuz suan? Ev temizligi vs yapabiliyor musunuz?
Sonucunuz guzel olmasina cok sevindim,ben de hakan beye ameliyat icin gün aldım ekim gibi bende olucam inşallah hic doktor arastirmadim hakan beyi tavsiye ettiler ve direkt onla görüştüm bakalım nasil olacağım heyecanlıyımBen hacettepe üniversitesinde doçent doktor hakan uzun’a ameliyat oldum. Meme küçültme ve liposuction yaptı aynı anda. Ameliyat olalı iki hafta oldu. Ameliyattan iki gün sonra drenlerim çıktı. Üçüncü gün banyomu yaptım. Hiç ağrım sızım olmadı diyebilirim sadece ilk iki gün biraz zorlandım. Şimdi tam istediğim gibiler :)
Doktorumdan çok memnunum, çok genç, çok kibar, çok ilgili ve yetenekli bir doktor. Hem göğüslerinin büyüklüğünden şikayetçi olanlara bu ameliyatı, hem de bu ameliyat için doktorumu tavsiye ediyorum.
Merhaba,ben 22 temmuzda ameliyat oldum.yazin olmanizi tavsiye etmem.sicakta zor oluyor.imkaniniz varsa kisin olun.benm toplamda 500gr kuculdu ve hala gozume buyuk gorunuyor,boyum 180 85D sutyen kullaniyordum aslinda boyuma gore cok goze batmiyordu ama ben kiyafet,bikini,sutyen seciminde yillarca hep zorlandim ve bu buyuk demek bana gore,bide sarkma vardi haliyle meme basim 30cm'de cikti,suan 20cm'de yani diklesti(bekarim cocugum yok masallah sarkmaya bakin agirliktan) cok yeni oldugu icin avantajlarini henuz deneyimleyemedim.iyilesme sonrasi tam manasiyla anlayacagim.ameliyatm lolipop teknigi ile oldu,eriyen dikis var hala dikisler tam erimedi.ilk gunler sirt ustu yattim o cok zor oluyor ama bir hafta olmadan yan yatabilir oldum hatta bir kac gecedir yuzustu yatmisim uyurken hic anlamadm bile.ben devlette ameliyat oldum 3 gece yattim,drenlerim vardi.dayanilmayacak agri vs yasamadm.bu ameliyatta drenin onemli oldugunu dusunyorum islevi bitene kadar kalmali ki pis kan vs atilsin memeden yoksa ilerki gunlerde sorunlar yasanabilir.ozek hastaneler yatak bosalsn diye 1gecede gonderiyor eve ve ilk gunler meme basinin takip edilmeside bence onemli.Arkadaşlar göğüs küçültme ameliyatının avantaj ve dezavantajlarını yazabilir misiniz?
Seneye ağustostan sonra ben de olacağım.
Kilo almadan önce de vücuduma göre büyüklerdi ama ilaç kullanımı nedeniyle şuan daha da büyüdü.
Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?