Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Yaa ilk kez duyuyorum bu durumu
2 arkadaşım ameliyat oldu 2. Ayda baya gözle görülür küçülme vardı bende haftaya olacağım en çok korktuğun konulardan biri yaaa istediğim gibi küçülme olmazsa
Umarım sizin de istediğiniz gibi olur , doktor kontrollerine gidiyor musunuz

2. Ayda dediğiniz ödemelerin inmesiyle olan küçülme değil mi? Bende sertlikler gitti tamamen hatta artık tam yuvarlak da değil assagi da indi biraz ama ameliyattam bir hafta sonra da mezura ile olctugumde aynı sonuç çıkıyordu şimdi de. Bence kesinlikle ne kadar küçük istediğinizi söyleyin. Benimki de baya küçük olacak gibiydi ama orta oldu şu an.

Doktorunuz bu duruma ne diyor peki ?
En en küçük boyut istiyorum

Doktorunuz bu duruma ne diyor peki ?
En en küçük boyut istiyorum
Vücuduma uygun yaptığını ve 6 aya kadar daha küçüleceğini söylüyor. Çok küçük isteyince olası komplikasyonlari sayıp korkutabiliyorlar. Bir de henüz çocuk emzirmemis kişileri çok kucultmuyorlar diye duymuştum.

Kızlar ameliyatımın üstünden 1 ay geçti. Bugün kontrole gittim. Doktor korseyi çıkarıp yavaş yavaş normal sütyene geçebileceğimi söyledi. Ama tabi kumaş ve göğsü kapsayıcı bir sütyen tercih etmemi tavsiye etti. Şimdi bu süreci geçirmiş olanlardan sütyen marka, model önerilerini rica ediyorum

Doktorum bana böyle bir bilgi vermedi
Bende çocuk vs yok en en küçük istediğimde
Vücuduna orantıl olan en minik şekilde yaparız demişti
Cidden bu ameliyat iyi bir hekimin yanı sıra biraz şansa da bağlı
Çok geçmiş olsun umarım çektiklerinize değecek

merhaba, umarım sizinki ödemdir ve küçülür çünkü ben hayal kırıklığı yaşadım. 2012 yılında oldum ameliyat prof. dr. eray copcu ya B cup yapacağım dedi medikal sutyenimi de B cup aldım. fakat ameliyattan 7 ay sonra ikinci ameliyatımı oldum çünkü sağ memede dikiş uzun kesilmişti ve sutyenin dışında olup görünüyordu. ayrıca medical sutyen küçük gelmişti yani B cup olmamıştı. doktor hem dikiş hatasını düzelticem hemde biraz daha küçülteceğim dedi ve ikinci ameliyatı oldum. sonuç yine hüsran memenin biri T, diğeri i dikiş olarak kaldı 10 yıl geçti üzerinden C cup bile küçük geliyor şuan ve özellikle yazın sıcak havada balenli sutyen giydiğim için dikişlerime denk geliyor ve çok canım acıyor, bir daha kendisine kontrole gitmedim. cesaretimi toplayıp ( ki çok zor maddi ve manevi çok yıprandım ) iyi bir dr. bulursam üçüncü ameliyatı olmayı düşünüyorum. sağlıklı günler dilerim.

Benim ameliyattan cıktıgımda da baya küçülmüştü gözle görülür baya baya küück gelmişti hatta B sonu C bası yapacagım demişti doktorum fakat daha da kücük şuan 5. Haftadayım daha da kücülsün istemiyorum B yi doldurmuyor suan Sizin ölctüğünüzde sonuç ne cıkıyor acaba ?

Benimde birnci ay kontrolüm oldugunda doktor bana sütyen takabilirsin dikişlerin dıştan tamamen iyileşmiş dedi ben balenli sütyen takmaya başladım acaba yanlış mı yapıyorum

Benimde birnci ay kontrolüm oldugunda doktor bana sütyen takabilirsin dikişlerin dıştan tamamen iyileşmiş dedi ben balenli sütyen takmaya başladım acaba yanlış mı yapıyorum
Doktorum balenli süngeri dantelli şimdilik tercih etme dedi. Yine kumaş olsun ve göğüsler çok açık durmasın kapsayıcı olsun dedi. Tam olarak ne kadar oldu ameliyatnızı olalı bilemiyorum ama ben mesela şu anda balenli giymeye zaten hazır hissetmiyorum. Dikiş yerlerinr sert bir şey değmesi rahatsız eder diye düşünüyorum. Ama tabi ben de model model sütyenler almak için sabırsızlanıyorum

Kızlar bir de benim doktorum domuz yağını önerdi. Ben forumda hep kantaron yağını gördüm tavsiye olarak. Doktor da başlangıçta kantaron yağını önerdi. Ama bulabilirsen domuz yağı al mutlaka dedi. Kantaron yağından daha iyi. Cildi çok iyi nemlemdirdiğini söyledi. Zaten cildi ne kadar iyi nemlendirebilirsek o kadar az iz kalırmış.

Bir ay 5 gün oldu ben 5 gündür sütyen takıyorum

Merhaba ne durumdasınız merak ettim? Benim yumuşadı dokular baya ve biraz assagi inmeye başladı. Ama boyut olarak ödem gitmesinden kaynaklı bir küçülme yok.
benim de yumuşadı ve asagı indi biraz boyut tam istediğim gibi sizinli cok mu büyük anlayamadım

Açıkçası sütyene göre çok değişiyor ölçü. Ama olctugum zaman göğüs altı 67 göğüs çevresi 85 çıkıyor. Bir de sizin yanlardan da küçülmüs mu? Benim yanlar hala dolu geliyor bana yani tabi ki küçülmüs yukarı çıkmış ama dolgun özellikle yanları dolu. Sizin kaç cm çıkıyor.

Benim gögüs altım 77 çevresi 91 gibi. Sizin suan c cup gibi sanırım, yanlarım aynı şekilde dolu benimde yanlara dogru yaygın duruyor meme. Siz ameliyattan sonra küçüldüğünü hissettinizmi kaçıncı haftadasınız

Tabii baya küçüldü hatta 1.500 kilo çıktı. Ama daha da kuculebilirmis . Sizin b cup o zaman. Bir de ne kadar olmuştu operasyon olalı. Odemlerin indiğini hissettiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…