Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

merhaba sekreterliği arayıp randevu almıştım ama ekimde aradım ocakta muayene oldum martta ameliyat oldum uzun bir süreç yani kolay değil oncesinde de aramıştım dolu demişlerdi onu da beklemiştim 2 ay kadar. Mayısta açılacak demişlerdi şimdi vermiyorlarsa dolmuştur randevusu

13 de bende o kocaman memıslerden krutuldım doktoruma olabıldıgınce kucuk ıstedıgjmk soyledım oylede yaptı ıyıkı oldum hala sıs hala morluk var ama o hallerıyle bıle sevdım dunya varmıs
Merhaba ben de mart ayında oldum. Hala şiş demişsiniz doktorunuz şişliklerin ne zaman geçeceğini söyledi? Bir de şişlikler inince biraz daha küçülür diyorlar size öyle bir şey söylendi mi?

Merhaba ben de mart ayında oldum. Hala şiş demişsiniz doktorunuz şişliklerin ne zaman geçeceğini söyledi? Bir de şişlikler inince biraz daha küçülür diyorlar size öyle bir şey söylendi mi?
gun gectıkce odemler gıdıyor ve gercekden kuculuyor tsıort bol gıydıgımde dıyorum nerdeler :) doktor vucuda gore degısır dedı bende cok az kalmıs odv krem suruyorum masaj yapıyorım elımden geldıgınce benım goguslerde degılde lıpodsn kaynaklo odemım cok

Ben küçüldüğünü hissetmedim hic odv krem dediğiniz nedir? Bir de şu an bedeniniz ne?

Ben küçüldüğünü hissetmedim hic odv krem dediğiniz nedir? Bir de şu an bedeniniz ne?
valla normalde 85 b sutyen gıyerdım ama doktor bana d cupsunuz sız demıstı bugun kız kardesım gordu bence suan goguslerın 75 fılan dıo baya baya kucul oldu bende oyle ıstedım acıkcası

gogusden 1 bucuk yakın dedı doktor ben olabıldıgjnce kuculsun ıstedım cok cekınce zayıfladım dıye 85 dustu eskıden daha buyuktu

Siz ameliyattan sonra ameliyat korsesi kullandınızmı acaba kullandıysanız ne kadar süre kullandınız

Merhaba ben de aynı tarihte ameliyat oldum korseyi 2 ay kullan dedi doktorum simdi de cıkarabilirsin dedi ama ben bir süre daha takmak istediğimi söyledim çok rahat çünkü
Merhaba ben de aynı tarihte ameliyat oldum korseyi 2 ay kullan dedi doktorum simdi de cıkarabilirsin dedi ama ben bir süre daha takmak istediğimi söyledim çok rahat çünkü
Benim 3 hafta oldu aksine cok bunaltıyor sanki üatten baskılıyor kıyafetlerde hoş durmuyor bir an önce cıkartmak istiyorum:)) birde benim gögsüm yanlara doğru yayık duruyor gibi sekli sonradan değişiyormu acaba

İlk haftalarda ben de kurtulmak istiyordum ama ödemden dolayı rahat değilsiniz su an şişlik indikçe bi süre daha korsede kalmak isteyeceksiniz eminim :) şekli zamanla oturuyor dert etmeyin

Merhaba siz cevap alabildiniz mi biliyorum ama ameliyat sonrası dönemde odemler geçince gözle görülür bir küçülme oldu mu ben de en çok bunu merak ediyorum.

Meraba baya gecmis ameliyatinizdan. Ne durumdasiniz? Sonuctan memnunmusunuz?

Siz ameliyattan sonra ameliyat korsesi kullandınızmı acaba kullandıysanız ne kadar süre kullandınız
MErhaba ameliyattan korse ile çıkıyorsunuz. Benim korsem önden fermuarlıydı ve arkası normal sütyen gibi, yani sütyen tamamen iki parçaya ayrılabiliyor. Bu kolu kaldırmadan giymek için faydalı bir şey. Doktor geldikçe korseyi açıp bakıyor. Korseyi en az iki ay giyiyorsunuz, doktor iyileşme durumunuza göre artık sporcu sütyeni giyebilirsin diyor. ben hala onu kullanıyorum açıkcası. Bu korseli sütyen göğüsün şekil almasını ve dikişlerin tutmasını sağlıyor. Benim meme başım yara oldugu için korseyi yatarken önden biraz açıyordum. Ama ayağa korsesisiz kalkmak tamamen yasak dikişlere baskı olabilir, dikişler zarar görebilir. Ben korse konusunda hiç zorlanmadım, yıllarca zaten büyük memelerle en sıkı en rahatsız sütyenleri kullanmıştım. Ama sıcak mevsimlerde ameliyat olursanız korse rahatsız edebilir. Bence Ekim-Mart arası bu ameliyat için ideal dönem.

Meme küçültme ameliyatı oldunuz be küçültme yok mu
Ameliyat sonrası küçülme tabii ki oldu fakat istediğim baya küçük olmasıydı. Doktorlar ve önceden ameliyat olanlar 6 aya kadar ödemelerin ineceğini ve göğsün daha da küçüleceğini söylüyor. Hatta seyrettigim bir youtube videosundaki kadın köşesinin üç parmak kadar bol geldiğini söylemişti. Benim 3 aya yaklaştı henüz ödem geçmesi kaynaklı bir küçülme görmedim onu soruyorum.

*korse sutyenin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…