- 10 Mart 2009
- 312
- 5
- 316
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #3.761
Bende gecen cuma ameliyatımı oldum. Doktorum Nebil Bozdagandı. 4saat sürdü. bir gece hastanede yattım ertesi gün kızılayda gezdim dolastım sonra yasadagım sehire dondum. Nazar degmesin ama hiç agrım olmadı. Hatta ameliyatın ertesi gunu araba bile kullandım ve işime gittim hiç rapor ve izin almadım. Kimse ameliyat olduguma inanmadı. Bugunde kontrol için doktora gittim. Dikişlerimde hiç acılma yokmus. iyleşme cok hızlıymıs. Hersey cok super gidiyor ve iiki ameliyat olmusum diyorum :)
Tek sorunum uygun sütyen bulamamReflectionınkini almıstım ama "I" seklinde oldugu için doktor altı kalın alsan iyi olur dedi ama ben her yeri gezdim bulmamadım bana tavsiye edebilceginiz marka yada yer varmı?
Kizlar.. oldum ameliyati.
bir gögsümü iki kez ameliyat etti doktor, yani iki gün üstüste narkoz yedim.
narkoz bulatisina kola iyi geliyormus
simdi bir gögsümde dren var oturup kalktikca aciyor
bir de c beden oldum, tabi tahmin ettigim gibi
sanırım ben iptal ettircem ameliyatımı çok sıkıntım var ölüyorum korkudan kalbim agzımdan cıkacak
Bende gecen cuma ameliyatımı oldum. Doktorum Nebil Bozdagandı. 4saat sürdü. bir gece hastanede yattım ertesi gün kızılayda gezdim dolastım sonra yasadagım sehire dondum. Nazar degmesin ama hiç agrım olmadı. Hatta ameliyatın ertesi gunu araba bile kullandım ve işime gittim hiç rapor ve izin almadım. Kimse ameliyat olduguma inanmadı. Bugunde kontrol için doktora gittim. Dikişlerimde hiç acılma yokmus. iyleşme cok hızlıymıs. Hersey cok super gidiyor ve iiki ameliyat olmusum diyorum :)
Tek sorunum uygun sütyen bulamamReflectionınkini almıstım ama "I" seklinde oldugu için doktor altı kalın alsan iyi olur dedi ama ben her yeri gezdim bulmamadım bana tavsiye edebilceginiz marka yada yer varmı?
Kizlar.. oldum ameliyati.
bir gögsümü iki kez ameliyat etti doktor, yani iki gün üstüste narkoz yedim.
narkoz bulatisina kola iyi geliyormus
simdi bir gögsümde dren var oturup kalktikca aciyor
bir de c beden oldum, tabi tahmin ettigim gibi
sanırım ben iptal ettircem ameliyatımı çok sıkıntım var ölüyorum korkudan kalbim agzımdan cıkacak
cok gecmis olsun.. bende merak ettim simdi..neden iki kere ameliyt oldun? sanirim drenler cikinca rahtlarsin.
C beden kötümüki üzülüyorsun? düsünsene önceden neydiler? birde gögüslerin daha sis, zamanla hem yumsuyacaklar hemde biraz daha kücülecekler. benimkilerde su an C ama cok güzel duruyorlar. hem vücüt yapimada uygunlar. ben hatta kücülmelerini istemiyorum bile.. takma kafana canim bunlari :90:
neden iki kez ameliyat oldun.bende merak ettim.bundan sonrasını inşallah kolay atlatırsın
canım geçmiş olsun acil şifalar diliyorum sana dren çıkınca rahatlayacaksın.c beden olduğun için üzülme şuan şiştir göğsün hele bi şişi insin rahatlarsın şimdi kalıp gibi duruyodur.kendine dikkat et
geçmiş olsun neden ikikez ameliyat oldun drenler ne zaman çıkıyor ağrın oldumu cok ayy ne çok sordumbende pzt si olucam heyecan çok yaniiiii
duqii..canim benim kombine oldugu icin tabiiki daha uygun oldu..ancak sadece karin germe 4000-4500 arasi sanirim..ben karin germe + meme kücültme + bel kismina lipo toplam 6000 ödedim..
canım bak ameliyat olan sayfadan elini çekiyor bi baktım genelde son zamanlarda benim ve senin yazdıkların var bence ameliyat öncesi ve sonrasıda önemli ne oldu herkese..
mrb bende bursadan fakülltede prof ramazan kahveci var bıde onla görüş eskiden onun sekreteri uzaktan tanıdığımızdı içlerinde onu önerio
cok
imiş
cengizin muane ücreti ne
Sizi ihmal ettim biliyorum ama bayadır giremiyorum kızlar işler yoğun sizde hak verin..
Yeni ameliyat olan arkadaşlar olmuş hepsine çok çok geçmişler olsun diliyorum..
Ameliyattan korkan bir arkadaş vardı tarihini ertelemiş sanırım sende hiç korkma canım bak ben ameliyat olalı 5 ay oldu tamam bazen sıkıntılar oluyor ama çok şükür hepsi atlatılıyor ve geçip gidiyor..
Tabiki bu hayat senin ve kendi kararını verebilirsin ama korkulacak bişey yok olmazsa cesaret iğnesi istersin doktorundan bunu yaparlar sana..
Hepinize sağlıklı mutlu güzel bir sene diliyorum(biraz geç oldu ama kusuruma bakmayın)
Allaha emanet olun hepiniz..
aslında çok iyi tutmuş ben sadece gögüs küçültmeye 4,500-5,000 arası ödedim çünkü bileydim ozaman hepsine kalkışırdım.. Buarada merak ettim şuan nasılsın yani toparlandınmı ayrıca spor aktivitesi falan verdimi doktorun tekrar kilo alma yada karnının bozulmaması için.. Ben lipodan bu yüzden çekinip korkmuştum açıkçası..
Valla ne olacak herkese herkes iş güç koşuşturuyor
Haklısın galiba ama ulaşmak istersen özelden yazarsın oda mail kutuna otomatik geliyor bebeğim bunları düşünsün arkadaşlar..
bak sözlendim şubatta nişanım var işten ayrılıcam daha neler neelleerr hastamız vardı hayat işte bir sürü şeyle uğraşıyorsun bitanem..
Sen nasılsın özledim ama yaa hani görüşme ayarlıyorduk artık gidelim bir yerlerde dedikodu yapalım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?