Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ayrıca 6 ay his kaybı oldu ama sonra geri geldi onda da sıkıntı olmadı

Çok teşekkür ederim bende geçen sene çok niyetlendim hatta gidip doktorlada görüştüm ama iş değişikliği yapınca izin sıkıntı olur diye erteledim sonrada korona çıktı zaten kaldı henüz bekarım ama ilerde cocuk isterim kısmetse sanırım biraz daha erteleyeceğim

Merhaba ben 2018 de ameliyat oldum dikisler bazı yerlerde hala kabarmalar var. Yeniyken herhangi bir çözümü varmi bilmiyorum. Suan kortoizonlu igne oneriyorlar ancak izin kabarikligini alirken enine genisletebiliyor bence doktorunuza fotograf atin o sekilde en azindan beklememeniz gereken bir durum var ise cagirir

merhaba mystery888. benim deri üstünde değil de iç tarafta hissediliyor. ilk haftalarda farketmemiştim 2. ayda farkettim. doktor bekle biraz diyor ama ben ultrasona girmeden rahat edemeyeceğim herhalde. izlerden çok iç tarafta bir aksilikten çekiniyorum. kalan iz olsun farklı sağlık sorunları oluşmasın da. cevabın için çok teşekkürler.

Merhaba benimde bugün 8. Günüm ben paylastiginiz fotoları goremedim ya nasil gorucem acaba. Benim bitanesi sis ve yan tarafi baya mor

Merhaba bende yeni oldum bugün 8. Günüm ama birinin sekli kavisli gibi sis ve morluk var normal mi sizce side böyle bi durum oldumu, birde dikişler o siyah kanlı gibi görüntüsü nazaran geçmeye basliyor acaba
Çook normal , yamuk yumuk olacaklar , birbirinden farklı olacaklar, morarcaklar, şişecekler böyle mi kalacak diye korkutacaklar ama 2 aya kalmaz hepsi geçecek

Merhaba bende yeni oldum bugün 8. Günüm ama birinin sekli kavisli gibi sis ve morluk var normal mi sizce side böyle bi durum oldumu, birde dikişler o siyah kanlı gibi görüntüsü nazaran geçmeye basliyor acaba
Çook normal , yamuk yumuk olacaklar , birbirinden farklı olacaklar, morarcaklar, şişecekler böyle mi kalacak diye korkutacaklar ama 2 aya kalmaz hepsi geçecek

Kızlar bende 2 ay önce ameliyat oldum. Sadece şunu söyleyeyim o kadar rahatladım ki... Benim boynumda fıtık ve düzleşme, omuriliklerimde kreçleme, ve ayrıca omur ilik sıvısı ile sinirler arasınsa kist oluşumu vardı. Sırt ağrılarımsan ilallah geldi fizik tedavite gittim biraz rahatladım. Sonra üniversite hastanesinde bir arkadaşımın ablasının ameliyat oldugunu öğrendim ben bir cesaret gittim raporlarımla beraber ve bir ay içinde tahlil vs derken ameliayat günü verdiler. Ameliyata yürüyerek sedyeye kendim çıktım. Kendimi başıma gelecekler ile önceden okuyarak bilgi edinerek hazırladım. Benim öyle bir huyum var bilmezsem ne olacagını daha cok korkuyordum. Covid testi vs derken sedyeye çıktım ve uyandım beş saat sürdü. Ameliyat sonrası başınız dönecek, biran önce kusmaya bakın anesteziyi. Birde vişne suyu öneriyorlar ben hep çubuk kraker ayran içtim yudum yudum birden değil. İkinci gün ağrı kesiciyi reddettim dayanabildiğim kadar dayanıp sonra istiyordum inanın çok ciddi bir ağrı değil,. Direnlerden de korkmayın tatlı tatlı kaşınıyor yerleri... Kızlar imkanınız varsa yaptırın ki ben bu pandemi döneminde herşeyi göze alarak gittim...

Kızlar merhaba meme küçültme ameliyatımı cuma günü oldum şu an hala hastanedeyim drenler takıldı evet biraz agrım da var ama böğrümden öküz kalkmış gibi hissediyorum narkoz mide bulantısı yaptı yogurt ayran ii geldi bana ameliyatım 5 saat sürdü sormak istediğiniz okursa cevaplayabiliriö

Işe gitmek için kac güne ihtiyacınız var sizce?
Duş alabiliyor musunuz?
Kolunuzu kaldırabiliyor musunuz?
Çanta taşıyabilir misiniz mesela?
Bi de ağır bir kapıyı çekerek acabilir misiniz?

Benim sorularım bunlar

Ameliyatının 6 ayı içerisinde biri olarak bende cevap yazayım belki içiniz rahatlar.
-Maşa başı bir işiniz var ise, 3 gün sonra bile gidebilirsiniz
-Duşu ben 1 hafta sonra aldım. Duşa girmede problem olmadı hiç.
-Kol kaldırılıyor ama ben tam iyileşme olmadan yapmayın derim, daha çabuk iyilesirsiniz.
-Sırt çantası, kol çantası taşıdım ben 3 gün dinlenme sonunda. Araba bile kullanabilirsiniz
-Ben ağır kapı 1-2 hafta sizi zorlayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…