Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba üstte de yazılmış ben de ameliyata giderken her şeyi bilerek gitmek istiyorum benim sorum şu : ameliyat olacağınız gün girişinizden uyutulana kadarki sürecten bahsedebilir misiniz, açlık, ne zaman giydirdiler götürdüler vs ben olmaktan daha çok anestezi almak ve ameliyathaneye giriş sürecinden korkuyorum. Teşekkürler

09.00 da yemek vs herşey kesildi, hastaneye 13.00 gittim. 13:30 çizim yapıldı sonra yatış . 15:00-15:30gibi ameliyat(o zaman giyindim, sadece alt çamaşır kaliyor), 19:30 anestezi etkisinden çıkmaya başlayınca odaya girdim. Sağlığınız içinse lütfen korkmayın, ben pişman oldum eminim sizde olacaksınız keşke daha erken olsaydım diye

Nana hanım çok teşekkür ederim. Peki dışarıdan bakan biri "Bu kadın ameliyatlı" der mi. Görüntüde atıyorum bu giyilen medikal sütyen vs. karşıdaki insanların fark edeceği şekilde gözükmüyor değil mi?

çok sağolun size de çok geçmiş olsun :)

gecmis olsun cok iyi etmissiniz. nerde oldunuz hangi sehirde ne kadar ucret verdiniz

gecmis olsun nerde oldunuz acaba sehir olarak

Kızlar toplu cevap olsun ben akdeniz üniversitesinde oldum hiç bir kuruş dahi ödemedim bahsettiğim sorunlardan dolayı... Dört gece tedbiren yatırdılar ama ikinci gün ayaklandım. Eve geldğimde kendi işlerimi kendim yaptım. Direnler çıktıktan sonra kimseye ihtiyacınız kalmıyor.

Nerde ve ne kadara oldun ?, Ne kadarlık bir küçülme oldu,?
Trabzonda özel bi hastanede masraflar heşey dahil 9bine oldum walla şu an tam ölcü veremiyorum korseliyim ama baktıgımda 4te 3 ü gütmiş gibi duruyo ameliyattan evvel 90e kullanıyordum
Corona testi oldun mu ?
Evet oldum korkulcak bişey değil 2 dk bile sürmedi
Öğretmenim ara tatile denk getirdim p sebeple ama bi hafta sonra hiçbişey olmamış gibi işe gidilebilir kollarımı3. Gün olmasına ve hala drenlerim olmasına rağöen 90 derece kaldırabiliyorum ıfak çantalar tasınabilir ağır bi kapı kolla değil de böyle iteleyerek açılabilir diye düşünüyorum çünkü daha çok yeni benimki şu an duş evresinde olmadıgım için doktora sormadım bile dediğim gibi drenlerim var ve benim biraz zor bi ameliyat oldu

Seni çok iyi anlıyorum ben de bunlardan korkuyordum ameliyattan iki gün evvel hormon kan idrar covid testlerinin hepsini verdim anestezi doktoru ile görüştüm ameliyattan bi gün evvel çantamı hazırladım ve gece 12 den sonra hiçbişey yiyip içmedim ben ekstra vitaminler ve kolajen tüketiyordum dr a sordum sıkıntı yok içebilirsin ama sigara içiuorsan içme dedi ben sigara kullanmıyorum gece 12 den sonra hiçbişey yemedim ve sabah 10 fa ameliyata alınmak üzere 9 civarı hastanede bulundum üzerimi çıkardım eşbiseyi giyindim bonemi yaktım ve sedyeyle amelşyathaneye gittim orda doktorum ameliyat öncesi çziimleri yaptı sonra yattım ve damar yolu açıldı uyuyacaksın dediler ve nakavtayılma kısmından aşşırı korkuyordum bir de sondadan bayıldıktan sonra sonda takmışlar zaten ayılırken saçmaladım sadece aondayı hissediyordum ve bunu çıkarın nolur bez takalım daha ii dediğimi biliyorum gögüslerimde öyle çok bi acı hissetmedim sonra hemen yataga geldiğimde agrıkesici ve serum takıldı zaten ameliyatım dediğim gibi benim zordu ve 5 saat sürdü bı sebeple narkoz bende mide bulantısı çok yaptı ilk gün sadece togurt ayran yitip içebildim bi lere ayaga kalkmayı denedim basım cok döndü bend e hiç kalkmadım hep yattım ertesi gün rahattım yedim içtim ve türüyüp wcye raha tçıktım

Hanımlar merhaba ben de göğüs küçültme dikleştirme ameliyatı olmak istiyorum ama izler beni çokkk çok düşündürüyor. Özel hayatımda etkisi olur diye korkuyorum.bir de ben çok Beyaz tenliyim iyice belli olmasından tedirginim. Ameliyat izleri yok denecek kadar azalan var mı?

görüştüğüm doktorlardan biri açık tenlilerde iyileşmenin daha hızlı olduğunu ve uzun vadede daha iz kaldığını anlatmıştı. irlandalı ve afrikalı hastalarını karşılaştırıp 2 yıl sonunda irlandalılarda belli belirsiz izler kalıyor genelde demişti. yine de bünye meselesi. benim 3 ay oldu hala pembe mor arası izlerim. gerçi krem ve yağı çok titiz kullanmadım ondan da olabilir. beyaz ten avantaj aslında bilgin olsun

Ben de beyaz tenliyim ve çok merak ediyorum o izler nasıl duracak. Çok kolay iyileşmez genelde yaralarım benim.

Haziran ayına randevu aldım ameliyat için. Ters T şeklinde bir dikiş atılacakmış. Doktorun dediğine göre meme altındaki o kıvrıma gelen yerdeki dikişler en hızlı ve güzel sonuçlar veren bölge diyor. Sadece meme ucundan aşağı doğru giden çizgi kesinlikle kalacak dedi.

Ben de evlilik düşünüyorum 2 seneye. Ve bu izler sorun olur mu bilemiyorum gerçekten...

Teşekkür ederim. Bugün bir dr ile daha görüştüm sadece göğüsün koyu renk kısmını açarak toparlama ve dikleştirme ameliyatı yapılabiliyormuş, göğüsü görmem gerek dedi. Fırsat bulduğumda muayeneye gideceğim. Belki kesi izi olmadan hallolur.

Herkese selamlar, bugun Dr.Volkan Serdar Otrakçı'ya meme kucultme ameliyati oldum ve su an sonuctan inanilmaz memnunum. Beklentimin ustunde guzel gorunuyorlar.Yillardir bu basligi takip edip doktor ismi bulmaya calisiyordum. Doktor arastiran arkadaslara Volkan hocayla gorusmelerini tavsiye ederim.

Merhaba öncelikle herkese geçmiş olsun!
Bende meme küçültme ameliyatı olacagım. Özel hastane masrafları cok oldugu için devlet hastanesinden randevu aldım. İstanbul şehir hastanesi dr özlem çolak doktordan daha önce görüşen ameliyet olan var mı bu doktora ? Yada önerebileceğiniz menmun kaldıgınız doktor varsa bana yazabilir misiniz. Birde ameliyat olduktan 3-4 ay sonra tempolu bir işe baslasam sorun yasar mıyım ?

Bende 29 ocak cuma günü istanbulda meme küçültme ameliyatı oldum cumartesi öğlen drenlerim çıktı ve taburcu edildim. Drenler çıkınca çok rahatladım bugün 3. Günüm ve kan birikmesi ve sararmalar oldu bunlar gayet normalmiş. Bence büyük memeleriniz varsa küçültün ben şuanda bile ağrım olmasına rağmen okadar hafifledim ki çok mutluyum

Merhaba, geçmiş olsun. Hangi doktora ameliyat oldunuz acaba? Doktor arayışı içindeyim.

Merhaba, geçmiş olsun. Doktorunuzun ismini paylaşır mısınız rica etsem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…