Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Fiyat bilgisi paylaşabilir misiniz?

Benim ki de b cup öyle dedi pentiden aldığım sporcu sütyeni m beden ancak sıkı sıkıya kapandı

Memnun musunuz ve ne kadar ödediniz bende dikleştirme istiyorum ama kafam çok karışık hem uygun hem de güzel olsun istiyorum

Benim ki de b cup öyle dedi pentiden aldığım sporcu sütyeni m beden ancak sıkı sıkıya kapandı
Ben de pentiden önden fermuarlı modelini aldım sıkı sıkıya kapandı ama şimdi onu giymiyorum, Dr her yerini sıkıca kavrasın isteriz dedi, yanları biraz aşağıda kaldı pentinin. Ben de decatlon ve lcw den aldım onlar gayet güzel oldu. Hepsi M beden. 85EE taktığım için B cup bana öyle güzel geliyor ki, ilk bikaç gün gözüme hafif küçük gelmişti ama o halini bile çok sevmiştim. Şimdi gayet normal geliyor, bugün 14.günüm

Boyunuz uzun mu?. Benim boyum 1.56 kilom da 68. Bu ameliyat için uzun süre diyet yaptım, 68 e kadar düşünce oldum ameliyatı. Benim omuzlarım geniş değil, minyon bir yapım var o yüzden B cup çok normal duruyor vücuduma

Sanki bana da normal gelmeye başlıyor gibi boyum 164 kilom 65. Pentiden aldığım sutyen çok rahatsız ediyor sizce lcw daha mi iyi kalitesi nasıl diğer markayı hoc duymadım nerden aldiniz

Sanki bana da normal gelmeye başlıyor gibi boyum 164 kilom 65. Pentiden aldığım sutyen çok rahatsız ediyor sizce lcw daha mi iyi kalitesi nasıl diğer markayı hoc duymadım nerden aldiniz
Decathlon spor mağazası, ordan 2 tane aldım birinin alt lastiği kalın o rahatsız etti. Lcw den aldığım biri önden fermuarlı diğeri daha normal sporcu sütyeni

Ya bisey soracam bugün 8. Günüm ve sanki ameliyat olduğum zamana göre çok büyümüş gibi hissediyorum sizde de oldu m

Lütfen cevap verebilirmisiniz bugün 8. Günüm ve ameliyat günüme göre çok büyümüş gibi hissediyorum sizin boyutu hep aynımıydı adet dönemin de şişme ya da büyüme oluyormu

herkese merhaba. bir konuda danışmak istiyorum. tam 2 ay önce protezsiz dikleştirme ameliyatı oldum. şu an sadece sağ göğsümde dikiş izlerinin kesiştiği yerin altında bariz ele gelen acısız yumrular var. deri üstündeyse çok hafif renk değişimleri görünüyor. doktorum koronadan dolayı 3. kontrolü erteledi. biraz pimpirikli bir insanım. doktora görüşme konusında ısrarcı olmalı mıyım bilemedim. benzer bir durum tecrübe eden oldu mu acaba?

Ya bisey soracam bugün 8. Günüm ve sanki ameliyat olduğum zamana göre çok büyümüş gibi hissediyorum sizde de oldu m
Benim adet öncesi hafif şişlik oldu ama geçti, onun haricinde büyüme vs olmadı ya da ben farketmedim. Ödemlerden dolayı da öyle hissetmiş olabilirsiniz. Ameliyat sonrası bana da çok küçük gelmişti ama şimdi ozamana göre daha büyük gibi geliyor ama bence tamamen göz aşinasından kaynaklanıyor

Ben 7 Aralıkta ameliyat oldum daha o aşamaya gelmediğim için bir fikrim yok, tecrübeli arkadaşlar görünce cevap yazacaktır muhtemelen. Dr unuza fotosunu gönderin isterseniz içiniz rahat eder

Merhaba geçmş olsun bana özelden ücret bilgisi gönderebilir misiniz çok merak ediyorum

Ben 7 Aralıkta ameliyat oldum daha o aşamaya gelmediğim için bir fikrim yok, tecrübeli arkadaşlar görünce cevap yazacaktır muhtemelen. Dr unuza fotosunu gönderin isterseniz içiniz rahat eder
teşekkürler simuzer çok geçmiş olsun sana da. normal ama yıllık ultrason takibine devam edelim diyor. bakalım

Herkese merhaba, 2.5 yıl önce ameliyat olan biri olarak şu anda tekrar ve tekrar diyorum ki iyi ama iyi ki olmuşum, kendime yaptığım en büyük iyiliklerden birini yapmışım , ertelemeyin ,doğru doktoru bulun güvenin ve yaptırın

Leyla hanım merhaba bi kaç soru sormak istiyorum tekrar büyüme oldumu yani hala yaptırdığınız gibi mi birde his kaybı var mı

Kızlar selam,
Ben de ameliyat olmaya karar verdim bugün. İnstagramda 2 doktor buldum. Bir tanesi Dr. Ahmet Dilber. Küçültme ve dikleştirme için 18 bin tl diyor. İstanbul Bahçelievlerdeymiş muayenesi. Muayene ücretine de 200 tl dedi.
Bir de Doç. Dr. Tayfun Türkaslan'a sordum. Henüz dönüş yapmadılar. Bilgi gelince haber vericem size de.

Leyla hanım merhaba bi kaç soru sormak istiyorum tekrar büyüme oldumu yani hala yaptırdığınız gibi mi birde his kaybı var mı
Tekrar büyüme sarkma gibi bi sorun henüz yok , silikon da yok bende , gayet yapıldığı gibi duruyorlar ama sütyensiz çok az dolaşırım doktorum sütyensiz gezme en fazla 3-4 saat demişti, hamilelik doğum ve çok kilo alma olmadığı sürece tekrar büyümez merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…