Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

O yara olan yere baticon sürün birde kuru kaldın ve enfeksiyon kapmasın.

şu an gerçekten çok rahatladım Çok teşekkür ediyorum inanın bu kabuklanmalar beni korkutuyor işe başlayacağım iznim bitti daha doğrusu iznim azaldı ondan dolayı kimisi krem sür diyor kimisi pansuman yaptı diyor kimisi sakın krem sürme yumuşar diyor kimisi duş alma diyor kimisi kantaron yağı sür diyor bu kabuklanma olduğu müddetçe yapacağımı şaşırdım doktorum sadece pansuman yap arkasından teramisin sür dedi ama ben teramisin sürmüyorum sadece pansuman yapıyorum şu an orası bayağı bir kurudu İnşallah tamamıyle düşer karın bölgemdeki dikişimin üzerinde de kabuklu yara var İnşallah orası da düşer bir an önce

İçim rahatladı çok teşekkür ederim çok takıyorum buna asimetrik mi kalacak büyük mü olacak diye. En azından eşitlenecek olmalarının çok sevindim tekrar teşekkür ediyorum

Merhaba ben de 8 gun once ameliyat oldim..suan sutyen yan bölgemde,memelerde odem var...sertler elledigimde..ara sira sizi giriyor..gogus kaslarimi kullanacak isler yaptigimda agri hissediyorum...
bugün duş aldim...baticon suriyorum..henuz herhangi bir krem kullanmadim...balaban krem vermisti dr onu ne zaman surmeliyim..direnlerin ciktigi yerler bugun agriyor..bu yasadiklarim normal mi...benim de sag meme daha büyük..

Benim 15.günüm sağ meme bemdede büyükmdoktor
Bana krem verilmedi o nedenle bilemiyorum ne zaman aürmwn gerektiğini. Benimde kol altlarım hala şiş ve gün içinde sızlamaz şeklinde ağrılarım devam ediyor. Özellik sağ göğsüm çok ağrı yapıyor

2 ayım doldu kol altlarim hala şiş ve ödem. Yatarken kol altıma yastik alıyorum. 6 ci aydan itibaren düzeliriz deniyor. Sabredecegiz

Terapisini de kullanın çünkü antibiyotikli krem o ve oluşabilecek enfeksiyonu önler artı iyileşmesini hızlandırır.. Hiç korkmayın gerçekten. Normal yara gibi düşünün iyileşiyor ki kabuk bağlıyor. Sonra dökülüyor zaten..

İçim rahatladı çok teşekkür ederim çok takıyorum buna asimetrik mi kalacak büyük mü olacak diye. En azından eşitlenecek olmalarının çok sevindim tekrar teşekkür ediyorum
Bende ilk başlarda çok takıyordum. Hatta gruba bende sormuştum. Inanın zaman geçtikçe şekli oturuyor. Buda yaklasik 8 ay falan bulur diye düşünüyorum.

Kullanayım o zaman çok teşekkür ederim çünkü o kadar çok yorumlara bakıyorum ki inanın 1 saatimi alıyor milyonlarca insan bu ameliyatı olmuş sürün diyen de var sürmeyin diyen de var Ben sizi dinleyeyim

iki isim arasında kaldım, fiyat farkı var. Sana uygunu B+ olur dedi, ikisi de. Yaşım 50 ama cildim esnekmiş, herhangi bir takviye vs gerekmeden yapacaklarını anladım.
Şimdi isme karar vermem gerekiyor...

iki isim arasında kaldım, fiyat farkı var. Sana uygunu B+ olur dedi, ikisi de. Yaşım 50 ama cildim esnekmiş, herhangi bir takviye vs gerekmeden yapacaklarını anladım.
Şimdi isme karar vermem gerekiyor...
Hangi ameliyatı olacaksınız hangi ilde yaşıyorsunuz yardımcı olalım bizlerde deneyimlerimizle

Slm kantaron yagi ile goguse.masaj yapan var mi..dr onerdi bana ne ise yariyor bu sormayi unuttum...bir de bugün 9.gun meme bas kenarinda hafif sizinti vardi..dr antibiyotik yazdi..sizde de oldu mu boyle şeyler hanimlar?

Slm kantaron yagi ile goguse.masaj yapan var mi..dr onerdi bana ne ise yariyor bu sormayi unuttum...bir de bugün 9.gun meme bas kenarinda hafif sizinti vardi..dr antibiyotik yazdi..sizde de oldu mu boyle şeyler hanimlar?
Antibiyotiğe şimdi mi başladınız, yoksa hastaneden çıkar çıkmaz da başlamış miydiniz?

Kantaron yağını iz için biliyorum dr önermedi. Benim halen sızıntım var 1 ay oldu. Antibiyotiğim salı bitti ameliyat gittiğinden beri kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…