- Konu Sahibi ---Lily---
- #37.361
22 temmuzda ameliyat oldum göğüs altımda iltihap oldu dikişim de açıldı göğsüm d kuptu şimdi b olmuş çok küçük görünüyor. Süreçle ilgili bilgi verebilecek var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi geceler geç saatte yazıyorum kusura bakmayın yorumlarınızı okuyorum ben de Haziran ayında meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı oldum şu ana kadar her şey yolunda gidiyordu çok şükür ancak meme altındaki dikişin olduğu tam orta noktadan sağ meme altında kabuklu bir yara oluştu doktorun asistanı yarayı çıkarttı düzelir diye beklerken tekrar kabuklu bir yara oluştu resmini gönderdim doktora pansuman yapmayı ve arkasından teramisin sürmeyi tavsiye etti aynı şekilde sol göğüs altında da var ama o daha az bir yorumunuzda %90 genelde açılma olduğunu belirtmişsiniz hayli korktum açıkçası çünkü zaten karın bölgemden de ikinci kez dikiş atıldı bana abbim büyük İnşallah bir an önce bu sıkıntıyı bu derdi atlatırım Bu da bir imtihan aynı şekilde karın bölgemde ki dikişlerin doktor aldı fakat o bölgede de kabuklu bir yara var hala düşmedi o kabuk.Bir yıl geçince ne demek istediğimi anlarsınız bende çok çabuk iyileştim Allah şükür Herkesin de öyle olsun ama zaman geçtikçe meme dokusunun çok çok daha iyi bir şekilde toparlandigini fakredeceksiniz ameliyatlı bir organ gibi gelmiyor buda zamana bağlı sonuçta sezaryen olduğunda bile soğukta dikişler acır ağrır uzun bir süre demek istediğim bu.
merhaba ameliyatın uzun üzerinden mi hayli zaman geçmiş Ben de 2 ay önce ameliyat oldum göğüs altında kabuklu yaralar oluştu bir bölgede daha doğrusu sizinki geçmiş çok sevindim sizin adınıza nasıl bir süreç takip ettiğiniz neler yaptınız paylaşır mısınızOdem kalmadi canim benim. Kabuklar hep düştü. Normal hayatıma tamamen döndüm diyebilirim. Tek sıkıntım hala büyük geliyo gözüme. Evde ki olmayan eski sutyenlerimideniyorum 85 d cup tam geliyor. E nerde B cup ? Zamanla küçülüyor mu acaba? Siz nasıl hissediyorsunuz ?
Kantaron muKesinlikle en gec iyileşen yer birleşim noktası. Arkadasım aynı ameliyati olali 2ay oldu hala birleşik yerinde kabuk düşmemiş katron yagi ile yaglayın
Merhaba geçmiş olsun öncelikle merak ettiğim devletin ameliyat şartlarına uyuyor muydunuz? ölçüleriniz kaçtı mesela?Kızlar Meraba. 16.12.2019 oldum ameliyatı meme kucultme. Bakirkoy Devlet Hastanesi. Dr. Gengiz Ozdemir. Guzel bir doktor. 3000 bin tele odedim. 140 TL sutyene aldim. Bu kadar
Dün ameliyat oldum canım Bugün çıktım iki taraftan Diren takılı dinleniyorum ,Ameliyat oldunuz mu?
geçmişler olsunnn... darısı başımıza :)Dün ameliyat oldum canım Bugün çıktım iki taraftan Diren takılı dinleniyorum ,
Çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak iyileşirsinDün ameliyat oldum canım Bugün çıktım iki taraftan Diren takılı dinleniyorum ,
merhaba şu an için ne kadar oldu siz ameliyat olalı kaç gün oldu yani benim 2 ay olacak Ben de kullansam mı acaba
Merhaba benim 2 ay oldu göğüs alt ve yan tarafları hala şiş doktorum 6 ay içerisinde düzelecek her şey dediMerhaba 2 ay olmuş şişlikler i dimi çok teşekkür şiş oluyor mu benimkiler hala büyük gibi şişlik inerse diye umut ediyorum da. Şişlik çok oluyor mu yoksa görüntüye alışsam iyi mi olacak
Yani beden olarak daha küçülür dimi. Birde sizdede var mı sağ göğsüm daha büyük şuanMerhaba benim 2 ay oldu göğüs alt ve yan tarafları hala şiş doktorum 6 ay içerisinde düzelecek her şey dedi
Ameliyattan sonra sizde de memenin merhaba iri büyük biri küçük müydü benimki 25.gğnde ve sağ mene nüyükİyi geceler geç saatte yazıyorum kusura bakmayın yorumlarınızı okuyorum ben de Haziran ayında meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı oldum şu ana kadar her şey yolunda gidiyordu çok şükür ancak meme altındaki dikişin olduğu tam orta noktadan sağ meme altında kabuklu bir yara oluştu doktorun asistanı yarayı çıkarttı düzelir diye beklerken tekrar kabuklu bir yara oluştu resmini gönderdim doktora pansuman yapmayı ve arkasından teramisin sürmeyi tavsiye etti aynı şekilde sol göğüs altında da var ama o daha az bir yorumunuzda %90 genelde açılma olduğunu belirtmişsiniz hayli korktum açıkçası çünkü zaten karın bölgemden de ikinci kez dikiş atıldı bana abbim büyük İnşallah bir an önce bu sıkıntıyı bu derdi atlatırım Bu da bir imtihan aynı şekilde karın bölgemde ki dikişlerin doktor aldı fakat o bölgede de kabuklu bir yara var hala düşmedi o kabuk.
Şu an eşit görünüyor ikisinde. Ben çok küçültün diye rica ettim. 75 olsun dedim. Tabii kilo almamaya özen göstermek gerek. Onlarda büyür yoksaYani beden olarak daha küçülür dimi. Birde sizdede var mı sağ göğsüm daha büyük şuan
Ameliyattan hemen sonra 75 miydi ölçünüz. Yoksa önce şişmiydiŞu an eşit görünüyor ikisinde. Ben çok küçültün diye rica ettim. 75 olsun dedim. Tabii kilo almamaya özen göstermek gerek. Onlarda büyür yoksa
Ben zaten yeni oldum. Önceden 95 takiyordum. Şu an küçüldü ama bedenini bilmiyorum hala korseyi giyiyorum.Ameliyattan hemen sonra 75 miydi ölçünüz. Yoksa önce şişmiydi
Ben 85 giyiyordum 600 gr toplamda alındı.15.günüm ben olabilecek en küçük beden istedim ama çok büyük görünüyor sanki. İzler için çok etkili bir krem önerdi onu alacağımBen zaten yeni oldum. Önceden 95 takiyordum. Şu an küçüldü ama bedenini bilmiyorum hala korseyi giyiyorum.
Siz ne zaman oldunuz ameluyati
Cnm mrb benim ameliyatımın üzerinden tam ay geçti. Ilk başlarda sizin gibi biri daha büyüktü ve şuan ikiside eşitledi diyebilirim. Hafifte olsa hala ödemelerin var 6 ay olmasına rağmen. Ilk zamanlardaki şişliklerin inmesiyle 1 bedene kadar küçüldü diyebilirim. Ki hala ödemler mevcut. Biraz zaman alan bişey.Merhaba bende meme küçültme ve dikleştir me ameliyatı oldum 15. Günümdeyim. Olan tecrübeli arkadaşlara bir şeyler sormak istiyorum. Sağ göğsüm daha büyük ve birazda yamuk gibi şişlik ten mi bilmiyorum sizdede ameliyattan sonra asimetrik bir durum olmuş muydu acaba. Hala büyük gibi göğüslerimi şişlik kaç beden etkiler tecrü ellerinizi yazarsanız çok sevinirim
Öncelikle mrb. Şuan ameliyet olalı 6 ay oldu bana. Ödemler vs bayağı indi ölçüde küçüldü. Kabuklanmazlar vs normal. Hatta bende açılma bile olmuştu kapandı. Kabuklar tamamen geçince iz kremine başladım ben. Biraz zaman alıyor iyileşmek. Ağır kaldirmamaya devam edin. Sonrasi çok güzel oluyor. Suanki bedenim bazi markalarda 80 B bazi markalarda 80 C.merhaba ameliyatın uzun üzerinden mi hayli zaman geçmiş Ben de 2 ay önce ameliyat oldum göğüs altında kabuklu yaralar oluştu bir bölgede daha doğrusu sizinki geçmiş çok sevindim sizin adınıza nasıl bir süreç takip ettiğiniz neler yaptınız paylaşır mısınız