- 12 Ekim 2019
- 93
- 114
- 43
- 28
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #36.921
Ben üniversite hastanesinde oldum 1 kuruş bile vermedim. Öncelikle plastik cerahine gidip muayene oldum kücülttürmek istedigini yaz ayrında gögüs aramın piştigini ve omuzlarımın agrıdıgını söyledim. Bana 3 bölümden gecmen gerek onay verirlerse yaparız dedi doktor. Şöyle birsey var her gogusten 500 gr doku cıkarılırsa devlet karsıliyor ameliyatı ama 500 gr asagısı olursa 2000tl gibi ucret cikar dedi. Bende öderim ciksada o ücret dedim. Bana elime bir kagit verip 3 bolume gitmemi soylediler 3 gun üst üste gidip hergun bir bölüme görünerek muayenemi tamamladım. Fizik tedavi, dermotoloji ve genel cerahi bölumünden gecmemi söyledileri. Dernotolojiye yaz ayri da gogus aram pisiyor goguslerimi küçültturmek istiyorum plastik cerahi size yonlendirdi dedim sisteme onayini giriyorum dedi. Fizik tedaviye gittigimdede omuzlarim agriyor plastik cerahi size görünmemi soyledim dedim onayını giriyorum sisteme dedi tesekkur ettim cıktım. En son genel cerahiye gittim onada aynı seyleri soyledim momgrafi cektirmemi istedi ona 6 ay sonraya gun veriyorlardı hastanede arkadaşım vardı o gün icinde doktorla goruşup gögüs ulturasyonuna girdim. Sonra genel cerahide onayı sisteme giriyorum plastik cerahine gidebilirsin artık dedi. Plastik cerahine tekrar gidip onayı aldıgımı söyledim. Bana sıraya koyacagız seni dedi 20 ocak da muayene oldum 10 martta ameliyat icin aradilar. 12 martta ameliyat oldum 2 ay olacak her goguste 600 gr doku cıkardılar 1200 gr toplamda gercekten cok zor bir ameliyat size 1 ay bakan varsa olun ama 1 ayda zor normal islerime dondum. Ilk zamanlar cok zordu simdi iyiki oldum diyorum
Merhaba bende gögüslerimden cok rahatsizim yani kiloma gore büyüklwee ama bende sirt agrisi falan yapmiyor sadece cok dik durmuyorum hafif kambur gibi hic bi kiyafette dogru duzgun olmuyo gogusleriniz eski fotosu varsa atabilir misiniz. 90 beden takiyorumacaba bende gitsem onay alabilir miyim
Benimde belim falan ince gogus olmasa s beden kesin olur insallah bende olabilirim siz nerde yasiyosunuz hangi hastaneye gittiniz90c takiyordum o bile almiyordu 95 varsayalım gogus aramda cok bitişikti yaz aylarında pişik olurdu, gidip şansınızı deneyin ilk başta doktorun caydırma yapmaya calısabilir cokda fazla buyuk degil diye biraz ısrarcı olun yaz aylarında gögüs aram pişiyor dedim sonra gogus ucunu ölctü omuzla gogus ucu 18 cm olmalıymış benimki 25cmdi.
Açıkcası sarkmam yoktu doktorda dedi sarkık degil dedi ama kücültülecek boyutta mı dersen evet dedi cok iri görünüyordu. Sonra pisman olma dedi asla olmam dedim yapabileceginiz em kucuk buyutu yapın dedim sonra mutsuz olursun cokda kucuk olursa dedi, asla olmam ben omadar sıkıldım artık dedim simdi okadar mutluyum ki eskiden L beden gomlek giyersen simdi gögüslerim gitti s bedene düştüm.
Çok geçmiş olsun bir ayda görüntü baya toparlanmış ama. Altını baya kesmişler cidden ben nasıl teknik kullanılacağı konuşuluyor önceden diye biliyordum dikisini güzel atmislarsa zamanla çok iz kalmaz diye düşünüyorumSöyle söyleyim hem kücültme hem diklestirme yaptı doktorum ondan mı bilmiyorum ben kucuk kesik beklerken, 2 gogusumün altı full dikişti yanı gogus ucuda yukarı taşınıyor onu demek istedim.
Resim ekledim ilk resim ameliyattan 1 ay sonra 2ci resimde ameliyat oldugum hafta simdi hic dikis kalmadı 2 ay oldu ameliyat olalı.
Olacaksanız kesinlikle 1 ay size bakabilecek biri varsa olun banyo falan hep başkası yaptırıyor, kolunu kaldırıp başına götüremiyorsun cunku dikisten
Geçmiş olsun goguslerinizde sertlik var mi benim sol gogsumde sertlik var hala dort bucuk ay oldu ameliyat olali.Düşünüyorsanız zaman kaybetmeden hemen olun.bende 2 sene kadar gittim geldim olsammı olmasammı diye.şubatta ameliyat oldum.keske bu kadar beklemeseydım diyoru şu an.istedigin herseyı giymek ordan burdan çekiştirmeden ağrısız sızısız.
Dikis yerlerinde var benimde sertlik..Geçmiş olsun goguslerinizde sertlik var mi benim sol gogsumde sertlik var hala dort bucuk ay oldu ameliyat olali.
Bebim kinin ic dokusunda da sertlik var.Sizinki ne kadar olmustu?Dikis yerlerinde var benimde sertlik..
Merhaba hangi hastane de oldunuz ameliyatBana ters T olacagını ameliyat öncesi söylemişti lolipop dedikleri teknik olmaz mı dedim yok cok kucuk istiyorsun dedi sanırım kesik buyuklugu istedigin boyuta baglı ameliyathanede cizim yaptı. Nasıl istediğimi sordu, dik istermisin dedi dik ve kücük olsunlar dedim cizim yaptılar belden igne vurdular. Ameliyat sonrası agrım olmasın diye ama epitural falan degil ameliyatım 5.30 saat surdu ameliyattan sonra senyeden benim kendi yatagıma gecmemi istediler. Ilk gun bir cihaz vardı damar yoluna baglı agrın oldukca düğmeye bas agrı kesici veriyor dediler. 4 gün yattım ben hastanede persembe ameliyat olmustum aslımda 2 gun yatıracagım demisti sonra hafta sonu giriyor istersen 2 gün daha kal daha rahat edersin dedi öyle yaptık. Pazartesi sabah 8.30 taburcu oldum
Merhaba. Sizede geçmiş olsun.bende sertlik vs bişi yok ama 4 ay olmasına rağmen dikiş izleri hala kırmızı .sizin izler ne durumdaGeçmiş olsun goguslerinizde sertlik var mi benim sol gogsumde sertlik var hala dort bucuk ay oldu ameliyat olali.
1.5 sene beklıcekmısınız.baska hastanelere baksanızMerhaba hangi hastane de oldunuz ameliyat
Bende randevu aldım Dr. seneye verdi randevu
Ümraniye eğitim ve araştırma hastanesinde çok yorgunluk oldugundan dolayı 1 buçuk seneye sonra veriyor bu hastanede Gögüs küçültme ameliyatı olan varmı memnun kaldınız mı tecrübelerinizi paylaşırmısınız
Lütfen
Mecbur beklemem gerekiyor bebeğim henüz küçük oldugundan dolayı doktoru da çok tavsiye ettiler1.5 sene beklıcekmısınız.baska hastanelere baksanız
3 ay gecti benim ameliyatımın üzerinden. Iç kısımlarda öyle ele gelen bi sertlik yok. Iyiyice yumuşadılar. Balenli sutyen giymeye ne zaman başlıcaz acaba. ?Bebim kinin ic dokusunda da sertlik var.Sizinki ne kadar olmustu?
Benimde 3 ay oldu ve hala kırmızılar. Ama iz kremini düzenli kullanmadım o yuzden. 1 sene olmadan tam solmayacagini söylüyor doktorlar.Merhaba. Sizede geçmiş olsun.bende sertlik vs bişi yok ama 4 ay olmasına rağmen dikiş izleri hala kırmızı .sizin izler ne durumda
Ben hala sporcu sutyeni giyorum.Kendimi daha rahat hissediyorum.3 ay gecti benim ameliyatımın üzerinden. Iç kısımlarda öyle ele gelen bi sertlik yok. Iyiyice yumuşadılar. Balenli sutyen giymeye ne zaman başlıcaz acaba. ?
Benim izler soluklasti sag gogsumun iyilesmesi daha iyi.İzleri silinmeye basladi.Ama sol gogsumde hem ic dokuda azda olsa sertlik var hemde izler sag gogsume gore daha kontrolede gidemedim bu surecte.İz kremini arada suruyorum .Gececektir en kisa zamanda umarim.Merhaba. Sizede geçmiş olsun.bende sertlik vs bişi yok ama 4 ay olmasına rağmen dikiş izleri hala kırmızı .sizin izler ne durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?