Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba bende gögüslerimden cok rahatsizim yani kiloma gore büyüklwee ama bende sirt agrisi falan yapmiyor sadece cok dik durmuyorum hafif kambur gibi hic bi kiyafette dogru duzgun olmuyo gogusleriniz eski fotosu varsa atabilir misiniz. 90 beden takiyorum acaba bende gitsem onay alabilir miyim

90c takiyordum o bile almiyordu 95 varsayalım gogus aramda cok bitişikti yaz aylarında pişik olurdu, gidip şansınızı deneyin ilk başta doktorun caydırma yapmaya calısabilir cokda fazla buyuk degil diye biraz ısrarcı olun yaz aylarında gögüs aram pişiyor dedim sonra gogus ucunu ölctü omuzla gogus ucu 18 cm olmalıymış benimki 25cmdi.
Açıkcası sarkmam yoktu doktorda dedi sarkık degil dedi ama kücültülecek boyutta mı dersen evet dedi cok iri görünüyordu. Sonra pisman olma dedi asla olmam dedim yapabileceginiz em kucuk buyutu yapın dedim sonra mutsuz olursun cokda kucuk olursa dedi, asla olmam ben omadar sıkıldım artık dedim simdi okadar mutluyum ki eskiden L beden gomlek giyersen simdi gögüslerim gitti s bedene düştüm.

Doğumumdan sonraki sarkıklık için ben de düşünüyorum ama görüştüğüm doktor bey bebiş sütten kesildikten sonra en az 6 ay, ideal olarak 1 sene bekleyelim dedi. Ameliyatta mikrop kapma riski azalıyormuş böyle olursa.

Eski kıyafetlerimi giymek fobi şu an. Hele biraz darsa :S

Benimde belim falan ince gogus olmasa s beden kesin olur insallah bende olabilirim siz nerde yasiyosunuz hangi hastaneye gittiniz

Çok geçmiş olsun bir ayda görüntü baya toparlanmış ama. Altını baya kesmişler cidden ben nasıl teknik kullanılacağı konuşuluyor önceden diye biliyordum dikisini güzel atmislarsa zamanla çok iz kalmaz diye düşünüyorum

Geçmiş olsun goguslerinizde sertlik var mi benim sol gogsumde sertlik var hala dort bucuk ay oldu ameliyat olali.

Bana ters T olacagını ameliyat öncesi söylemişti lolipop dedikleri teknik olmaz mı dedim yok cok kucuk istiyorsun dedi sanırım kesik buyuklugu istedigin boyuta baglı ameliyathanede cizim yaptı. Nasıl istediğimi sordu, dik istermisin dedi dik ve kücük olsunlar dedim cizim yaptılar belden igne vurdular. Ameliyat sonrası agrım olmasın diye ama epitural falan degil ameliyatım 5.30 saat surdu ameliyattan sonra senyeden benim kendi yatagıma gecmemi istediler. Ilk gun bir cihaz vardı damar yoluna baglı agrın oldukca düğmeye bas agrı kesici veriyor dediler. 4 gün yattım ben hastanede persembe ameliyat olmustum aslımda 2 gun yatıracagım demisti sonra hafta sonu giriyor istersen 2 gün daha kal daha rahat edersin dedi öyle yaptık. Pazartesi sabah 8.30 taburcu oldum

Merhaba hangi hastane de oldunuz ameliyat
Bende randevu aldım Dr. seneye verdi randevu
Ümraniye eğitim ve araştırma hastanesinde çok yorgunluk oldugundan dolayı 1 buçuk seneye sonra veriyor bu hastanede Gögüs küçültme ameliyatı olan varmı memnun kaldınız mı tecrübelerinizi paylaşırmısınız
Lütfen

Geçmiş olsun goguslerinizde sertlik var mi benim sol gogsumde sertlik var hala dort bucuk ay oldu ameliyat olali.
Merhaba. Sizede geçmiş olsun.bende sertlik vs bişi yok ama 4 ay olmasına rağmen dikiş izleri hala kırmızı .sizin izler ne durumda

1.5 sene beklıcekmısınız.baska hastanelere baksanız

Merhaba. Sizede geçmiş olsun.bende sertlik vs bişi yok ama 4 ay olmasına rağmen dikiş izleri hala kırmızı .sizin izler ne durumda
Benimde 3 ay oldu ve hala kırmızılar. Ama iz kremini düzenli kullanmadım o yuzden. 1 sene olmadan tam solmayacagini söylüyor doktorlar.

Benim izler soluklasti sag gogsumun iyilesmesi daha iyi.İzleri silinmeye basladi.Ama sol gogsumde hem ic dokuda azda olsa sertlik var hemde izler sag gogsume gore daha kontrolede gidemedim bu surecte.İz kremini arada suruyorum .Gececektir en kisa zamanda umarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…