• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhabalar bende meme küçültme ameliyatı oldum 19 nisanda 2 ayım dolcak. Ama iz için neyi kullanmamı onerırsınız cok agrılı gecmedı suanda bütğn işimi yapabiliyorum ama meme uclarım bıra yukarda olmus ole sorun yasayan varmı acaba

İz tedavisine bir ay sonra başanıyor.Siliskar JEL verdi doktor.Devlet karşılanıyor.Kendiniz alıyorsunuz eczaneden.Günde 3 defa bir sene kullan dedi.Ama o kadar düzenli kullanamadım.Uzun süre günde iki defa kullandım.Son bir kaç aydır da hiç kullanmadım.Tam bir sene oldu ve izler var.

İz tedavisine bir ay sonra başlanıyor.Siliskar JEL verdi doktor.Devlet karşılanıyor.Kendiniz alıyorsunuz eczaneden.Günde 3 defa bir sene kullan dedi.Ama o kadar düzenli kullanamadım.Uzun süre günde iki defa kullandım.Son bir kaç aydır da hiç kullanmadım.Tam bir sene oldu ve izler var.

Merhabalar bende meme küçültme ameliyatı oldum 19 nisanda 2 ayım dolcak. Ama iz için neyi kullanmamı onerırsınız cok agrılı gecmedı suanda bütğn işimi yapabiliyorum ama meme uclarım bıra yukarda olmus ole sorun yasayan varmı acaba
Bana contractubex diye bi kerem söyledi doktorum. Biraz pahalı ama ve ssk karşılamıyor. Benimde 7 hafta oldu. Yeni başladım kreme. Meme uçlarida ilk başlarda şişlik sebebiyle yukarda ve daha çok duruyor bence. Normal meme seklini aldıkça düşüyor biraz aşağı. Tam şeklini alması 6 ayı buluyormuş. Bence inceltir azda olsa.

Bana contractubex diye bi kerem söyledi doktorum. Biraz pahalı ama ve ssk karşılamıyor. Benimde 7 hafta oldu. Yeni başladım kreme. Meme uçlarida ilk başlarda şişlik sebebiyle yukarda ve daha çok duruyor bence. Normal meme seklini aldıkça düşüyor biraz aşağı. Tam şeklini alması 6 ayı buluyormuş. Bence inceltir azda olsa.
İnşallah asagı iner az da olsa

Tekrardan merhaba bugun oldu daha sımdı gordum kıpkırmızı olmus dikişlerim neden olabilir acaba normal mi?

Tekrardan merhaba bugun oldu daha sımdı gordum kıpkırmızı olmus dikişlerim neden olabilir acaba normal mi?
Benimkilerde öyle canım. Doktorum normal olduğunu söylüyor. Ilk başlarda daha da kırmızıydı bi hafta öncesinde falan. Şimdi solmaya başladı hafif.

Arkadaşlar bu contractubex kremi kullandıktan sonra 2 cm lik açılma g9bi bişey oldu neden acaba ? Birleşim yerininim orda ve sadece orası öyle. Bi bilgisi olan varmı yada normal mi yapabiliyor mu bu kremler ?

Arkadaşlar bu contractubex kremi kullandıktan sonra 2 cm lik açılma g9bi bişey oldu neden acaba ? Birleşim yerininim orda ve sadece orası öyle. Bi bilgisi olan varmı yada normal mi yapabiliyor mu bu kremler ?
Bu kremler biraz riskli iki aydan sonra kontrollü kullanmak lazım baktınız tepki veriyor bırakın hemen

kızlar iki buçuk ayı geçtim egzama olmuşum göğüslerimin etrafı hep alerji oldu. Ben yoğun antibiyotik kullanımına bağlıyorum. Daha önce başına gelen var mı acaba?

Merhaba, ben de göğüs kucultme ameliyatı olmak istiyorum. Iri vücutluyum. Bu sebeple göğüslerim de ben kilo aldikça büyüdü. Sarkık, gevşek, ayrik ve 90B. 95 de oluyor olabilir bir suredir sutyen denemedim. Herhangi bir kriter var mi ben onu merak ettim. Mesela kilo ver öyle yapalim deniyor mu? 169 94 benim boy ve kilom. Hiç muayene olmadim. Yardimci olursaniz sevinirim.

Back