- 12 Ekim 2019
- 93
- 114
- 43
- 28
- Konu Sahibi ---Lily---
- #36.921
Ben üniversite hastanesinde oldum 1 kuruş bile vermedim. Öncelikle plastik cerahine gidip muayene oldum kücülttürmek istedigini yaz ayrında gögüs aramın piştigini ve omuzlarımın agrıdıgını söyledim. Bana 3 bölümden gecmen gerek onay verirlerse yaparız dedi doktor. Şöyle birsey var her gogusten 500 gr doku cıkarılırsa devlet karsıliyor ameliyatı ama 500 gr asagısı olursa 2000tl gibi ucret cikar dedi. Bende öderim ciksada o ücret dedim. Bana elime bir kagit verip 3 bolume gitmemi soylediler 3 gun üst üste gidip hergun bir bölüme görünerek muayenemi tamamladım. Fizik tedavi, dermotoloji ve genel cerahi bölumünden gecmemi söyledileri. Dernotolojiye yaz ayri da gogus aram pisiyor goguslerimi küçültturmek istiyorum plastik cerahi size yonlendirdi dedim sisteme onayini giriyorum dedi. Fizik tedaviye gittigimdede omuzlarim agriyor plastik cerahi size görünmemi soyledim dedim onayını giriyorum sisteme dedi tesekkur ettim cıktım. En son genel cerahiye gittim onada aynı seyleri soyledim momgrafi cektirmemi istedi ona 6 ay sonraya gun veriyorlardı hastanede arkadaşım vardı o gün icinde doktorla goruşup gögüs ulturasyonuna girdim. Sonra genel cerahide onayı sisteme giriyorum plastik cerahine gidebilirsin artık dedi. Plastik cerahine tekrar gidip onayı aldıgımı söyledim. Bana sıraya koyacagız seni dedi 20 ocak da muayene oldum 10 martta ameliyat icin aradilar. 12 martta ameliyat oldum 2 ay olacak her goguste 600 gr doku cıkardılar 1200 gr toplamda gercekten cok zor bir ameliyat size 1 ay bakan varsa olun ama 1 ayda zor normal islerime dondum. Ilk zamanlar cok zordu simdi iyiki oldum diyorum
Merhaba bende gögüslerimden cok rahatsizim yani kiloma gore büyüklwee ama bende sirt agrisi falan yapmiyor sadece cok dik durmuyorum hafif kambur gibi hic bi kiyafette dogru duzgun olmuyo gogusleriniz eski fotosu varsa atabilir misiniz. 90 beden takiyorum acaba bende gitsem onay alabilir miyim