- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #36.881
Tebrik ederim cok guzelKalori hesabı yaparak ekmegi şekeri tuzu hayatımdan cıkararak hiçbir ekmegi yemiyerek suyumu bol içiyorum yeşil çayımı içiyorum o şekilde canım diyetisyene gitmedim kendi çabamla 23 kg verdim
Tşkler cnmTebrik ederim cok guzel
İz tedavisine bir ay sonra başlanıyor.Siliskar JEL verdi doktor.Devlet karşılanıyor.Kendiniz alıyorsunuz eczaneden.Günde 3 defa bir sene kullan dedi.Ama o kadar düzenli kullanamadım.Uzun süre günde iki defa kullandım.Son bir kaç aydır da hiç kullanmadım.Tam bir sene oldu ve izler var.
Bana contractubex diye bi kerem söyledi doktorum. Biraz pahalı ama ve ssk karşılamıyor. Benimde 7 hafta oldu. Yeni başladım kreme. Meme uçlarida ilk başlarda şişlik sebebiyle yukarda ve daha çok duruyor bence. Normal meme seklini aldıkça düşüyor biraz aşağı. Tam şeklini alması 6 ayı buluyormuş. Bence inceltir azda olsa.Merhabalar bende meme küçültme ameliyatı oldum 19 nisanda 2 ayım dolcak. Ama iz için neyi kullanmamı onerırsınız cok agrılı gecmedı suanda bütğn işimi yapabiliyorum ama meme uclarım bıra yukarda olmus ole sorun yasayan varmı acaba
Medicassol krem en iyisi onu kullanınMerhabalar bende meme küçültme ameliyatı oldum 19 nisanda 2 ayım dolcak. Ama iz için neyi kullanmamı onerırsınız cok agrılı gecmedı suanda bütğn işimi yapabiliyorum ama meme uclarım bıra yukarda olmus ole sorun yasayan varmı acaba
Teşekkürler :)Medicassol krem en iyisi onu kullanın
İnşallah asagı iner az da olsaBana contractubex diye bi kerem söyledi doktorum. Biraz pahalı ama ve ssk karşılamıyor. Benimde 7 hafta oldu. Yeni başladım kreme. Meme uçlarida ilk başlarda şişlik sebebiyle yukarda ve daha çok duruyor bence. Normal meme seklini aldıkça düşüyor biraz aşağı. Tam şeklini alması 6 ayı buluyormuş. Bence inceltir azda olsa.
Tekrardan merhaba bugun oldu daha sımdı gordum kıpkırmızı olmus dikişlerim neden olabilir acaba normal mi?Bana contractubex diye bi kerem söyledi doktorum. Biraz pahalı ama ve ssk karşılamıyor. Benimde 7 hafta oldu. Yeni başladım kreme. Meme uçlarida ilk başlarda şişlik sebebiyle yukarda ve daha çok duruyor bence. Normal meme seklini aldıkça düşüyor biraz aşağı. Tam şeklini alması 6 ayı buluyormuş. Bence inceltir azda olsa.
Benimkilerde öyle canım. Doktorum normal olduğunu söylüyor. Ilk başlarda daha da kırmızıydı bi hafta öncesinde falan. Şimdi solmaya başladı hafif.Tekrardan merhaba bugun oldu daha sımdı gordum kıpkırmızı olmus dikişlerim neden olabilir acaba normal mi?
Gazi üniversitesi hastanesinde oldum ben. 3000 tl baş asistan yaptı ameliyatımı.Merhaba siz ameliyatı nerde ve ne kadara yaptırdınız
Bu kremler biraz riskli iki aydan sonra kontrollü kullanmak lazım baktınız tepki veriyor bırakın hemenArkadaşlar bu contractubex kremi kullandıktan sonra 2 cm lik açılma g9bi bişey oldu neden acaba ? Birleşim yerininim orda ve sadece orası öyle. Bi bilgisi olan varmı yada normal mi yapabiliyor mu bu kremler ?
Devlet hastanesnde yaptırmak için heyet raporu vs gerekiyor mu yoksa parasını verince yapıyorlarmıGazi üniversitesi hastanesinde oldum ben. 3000 tl baş asistan yaptı ameliyatımı.
Ücretsiz olmak için heyet raporu alman gerekiyor. Yoksa parasiyla da yaptirabiliyorsun. Doçent, prof , asistan ücretleri farkı tabi.Devlet hastanesnde yaptırmak için heyet raporu vs gerekiyor mu yoksa parasını verince yapıyorlarmı
Saolun çok teşekkür ederim :)Ücretsiz olmak için heyet raporu alman gerekiyor. Yoksa parasiyla da yaptirabiliyorsun. Doçent, prof , asistan ücretleri farkı tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?