• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Peki

Peki bu sari kantaron nasıl ve günde kaç kez uyguluyorsunuz ?
Ben günde iki sefer kullanıyordum. Önce dikişli yerlere temiz parmaklarimla sürüyordum sonra da memenin kalan tarafına hafifce zeytinyağı batırılmış avuç içlerimle dışarıdan içeri masaj yapıyordum. Çok faydasını gördüm

Arkadaşlar iz tedavisine ne zaman başladınız. Hangi kremi ve hangi aralıklarla kullandınız? Virüs nedeniyle hastaneye gidemiyorum. Doktoruma da ulaşamıyorum. 1 ay oldu ameliyatımın üstünden geçeli.
Yaralar iyilestikten sonra iz tedavisine başladım. 1-1.5 ay gibi sanirim

Yaralar iyilestikten sonra iz tedavisine başladım. 1-1.5 ay gibi sanirim
Benimde bugün 40 gün oldu. Yanı 1 buçuk ay diyelim. Ama birleşim yeri kırmızı böyle baş parmağı kalınlığında. Diğer yerler ince çizgi şeklinde. O yüzden iz tedavisine geçsem mi bilemedim. Enfeksiyon bildiğim kadarıyla sarı akinti şeklinde oluyo. Acaba birlesim yerleri normal mi böyle olması.

20200407_203659.jpg

Bir buçuk ay oldu ve göğsünün birinin altı böyle. Normal mi acaba ?

Benimde bugün 40 gün oldu. Yanı 1 buçuk ay diyelim. Ama birleşim yeri kırmızı böyle baş parmağı kalınlığında. Diğer yerler ince çizgi şeklinde. O yüzden iz tedavisine geçsem mi bilemedim. Enfeksiyon bildiğim kadarıyla sarı akinti şeklinde oluyo. Acaba birlesim yerleri normal mi böyle olması.
Birleşim yeri için biraz bekleyin derim. 5-6 gün daha. Ama silikon krem ve contractubex gerçekten çok ise yarıyor

Kesinlikle en gec iyileşen yer birleşim noktası. Arkadasım aynı ameliyati olali 2ay oldu hala birleşik yerinde kabuk düşmemiş katron yagi ile yaglayın

Eki Görüntüle 2615984
Bir buçuk ay oldu ve göğsünün birinin altı böyle. Normal mi acaba ?

10 gun kadar katron oneririm onunda iz bırakmamada etkili sonra isterseniz yine krem alırsınız ama 10 gun sonra baslayin derim benimde 1 ay oldu katron kullanmami onerdi dokrorum 10gundur kullaniyorum 1 ay kadarda kullanacagım

Eklentiler

• 20200411_103210.jpg
    20200411_103210.jpg
    36,7 KB · Görüntüleme: 288
10 gun kadar katron oneririm onunda iz bırakmamada etkili sonra isterseniz yine krem alırsınız ama 10 gun sonra baslayin derim benimde 1 ay oldu katron kullanmami onerdi dokrorum 10gundur kullaniyorum 1 ay kadarda kullanacagım
Doktoruma msj attım contrabex kullanmamı söyledi. Kızarıklık vs normal dedi. Tavsiyenizi dikkate alicam. Kremi daha almadim. Önce kantaronu denicem çünkü bi çok insan sizin gibi öneriyor. Sizin kabuklar hala duruyo. Kabuklar düşünce silikonlu iz kremi kullanıcaz demişti bana doktor. Kabuklar düşüncede benim kızarmaya başladı. Sizin ödemler vs indi mi car diyodunuz?

Doktoruma msj attım contrabex kullanmamı söyledi. Kızarıklık vs normal dedi. Tavsiyenizi dikkate alicam. Kremi daha almadim. Önce kantaronu denicem çünkü bi çok insan sizin gibi öneriyor. Sizin kabuklar hala duruyo. Kabuklar düşünce silikonlu iz kremi kullanıcaz demişti bana doktor. Kabuklar düşüncede benim kızarmaya başladı. Sizin ödemler vs indi mi car diyodunuz?

Epey gitti ama hala oldugunu düsünuyorum ödemlerin 1 yada 1.5 ayda gider odemler demisti doktorum 1 ay oldu ameliyat olalı sanırım 15 gune epey gider

16 aralıkta ameliyat olmustum iz tedavisini 1 ay kullandım madecassol izimin dumu bu sizlerede örnek olsun diye ekliyorum

Eklentiler

• IMG_20200413_224755.jpg
    IMG_20200413_224755.jpg
    72,1 KB · Görüntüleme: 283
Epey gitti ama hala oldugunu düsünuyorum ödemlerin 1 yada 1.5 ayda gider odemler demisti doktorum 1 ay oldu ameliyat olalı sanırım 15 gune epey
16 aralıkta ameliyat olmustum iz tedavisini 1 ay kullandım madecassol izimin dumu bu sizlerede örnek olsun diye ekliyorum
Maaşallah çok güzel görünüyor. B3mde sari kantaron ve contractubex başladım. 1 buçuk ay oldu ameliyatımın üstünden.

Back