- 22 Ocak 2015
- 287
- 142
- 103
- 36
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #36.801
Nerede ameliyat oldunuz bilmiyorum ama özelle devlet farklı oluyor biraz. Özelde oldum ben 3 günde bir banyomu yaptım ilk ikisini banyo bantları kullanarak yaptım. Hiç korkmayın antibiyotik krem kullanıyorsunuz. Doktor ne diyorsa onu uygulayın kendi kendinize endişe duymayın. Kulaktan dolma bilgileri boşverin. Burası güzel bir platform burada tecrübelerimizi paylaşıyoruz.
aynen iç dikişlerin erimesi sürüyor 6 ayda da eriyebiliyorkızlar selam !! 10 aralik 2019 da yani 3 aydan fazla zaman oldu ameliyat olalı. halimden memnundum ki 2 gun once alt birlesme yerinde minik bi açıklık olustu. 3.ay da boyle bisey beni korkuttu. doktorumla gorustum. dikislerin dugum yerleri boyle reaksiyon verebilir dedi. görünen bisey varsa cimbizla cek,baticon yada yara kremi sur hizlica iyilesir dedi. doktorun dedigi gibi sterilize ettigim cımbızla deligin biraz icine girince dugum cikti. ic dikisler 1 yıldan önce tamamen erimez dedi. ara sıra boyle cıkmaya calısabilirmis dikislerin dugum yerleri. demem o ki basiniza gelirse korkmayın. sevgiler hepinize
Izleriniz pek kalmamis gibi ne guzel.kızlar selam !! 10 aralik 2019 da yani 3 aydan fazla zaman oldu ameliyat olalı. halimden memnundum ki 2 gun once alt birlesme yerinde minik bi açıklık olustu. 3.ay da boyle bisey beni korkuttu. doktorumla gorustum. dikislerin dugum yerleri boyle reaksiyon verebilir dedi. görünen bisey varsa cimbizla cek,baticon yada yara kremi sur hizlica iyilesir dedi. doktorun dedigi gibi sterilize ettigim cımbızla deligin biraz icine girince dugum cikti. ic dikisler 1 yıldan önce tamamen erimez dedi. ara sıra boyle cıkmaya calısabilirmis dikislerin dugum yerleri. demem o ki basiniza gelirse korkmayın. sevgiler hepinize
Gecmis olsun .Gecer kucuk bir yara gibi.İzlerinizde güzel geçmiş masallah.kızlar selam !! 10 aralik 2019 da yani 3 aydan fazla zaman oldu ameliyat olalı. halimden memnundum ki 2 gun once alt birlesme yerinde minik bi açıklık olustu. 3.ay da boyle bisey beni korkuttu. doktorumla gorustum. dikislerin dugum yerleri boyle reaksiyon verebilir dedi. görünen bisey varsa cimbizla cek,baticon yada yara kremi sur hizlica iyilesir dedi. doktorun dedigi gibi sterilize ettigim cımbızla deligin biraz icine girince dugum cikti. ic dikisler 1 yıldan önce tamamen erimez dedi. ara sıra boyle cıkmaya calısabilirmis dikislerin dugum yerleri. demem o ki basiniza gelirse korkmayın. sevgiler hepinize
Canim gecmis olsun. Benim de 3 ay sonra ayni olmuştu. Ertesi gun doktora gidip ipi cektirdim. Sonra da bir sorun oluşmadı bir daha.kızlar selam !! 10 aralik 2019 da yani 3 aydan fazla zaman oldu ameliyat olalı. halimden memnundum ki 2 gun once alt birlesme yerinde minik bi açıklık olustu. 3.ay da boyle bisey beni korkuttu. doktorumla gorustum. dikislerin dugum yerleri boyle reaksiyon verebilir dedi. görünen bisey varsa cimbizla cek,baticon yada yara kremi sur hizlica iyilesir dedi. doktorun dedigi gibi sterilize ettigim cımbızla deligin biraz icine girince dugum cikti. ic dikisler 1 yıldan önce tamamen erimez dedi. ara sıra boyle cıkmaya calısabilirmis dikislerin dugum yerleri. demem o ki basiniza gelirse korkmayın. sevgiler hepinize
ben sehir disindayim o yuzden telefonla irtibata gectik. kendim cektim. baticon ve fitokrem suruyorum her gün. iyiye giidyor. ben bu minik delikten degilde daha fazla acilir diye korkmustum. sizin ne kdar zaman gecti ameliyattan bu yana ?Canim gecmis olsun. Benim de 3 ay sonra ayni olmuştu. Ertesi gun doktora gidip ipi cektirdim. Sonra da bir sorun oluşmadı bir daha.
tesekkur ederim. kucucuk ama büyürse diye korkmuştum. izler cok iyi durumda cok sukur. iz giderici krem kullanmiyorum . kasinti yapiyor diye okudum almadim hic kullanmadim. benim icin gecmesede onemli degildi izlerGecmis olsun .Gecer kucuk bir yara gibi.İzlerinizde güzel geçmiş masallah.
sagolun evet ama kalsada muhim degildi benim icin.Izleriniz pek kalmamis gibi ne guzel.
Iz kremi falan kullandınız mi peki?sagolun evet ama kalsada muhim degildi benim icin.
kullanmadım. gereksiz pahaliydi. ayrica kasinti yaptigini duydum. iz kalirsada kalsin kafasindayim biraz. iz giderici kremlerde tamamen yok etmez diye dusunuyorum.Iz kremi falan kullandınız mi peki?
Doktor bana bir aydan sonra yan yatabilirsin dedi.Arkadaşlar bugün tam 23. Günüm ama hala yastık desteği olmadan düz sırt üstü yatamıyorum korkuyorum. Sizler ne zamandan itibaren düz ve yan yatmaya başladınız acaba?
Doktor bir ay boyunca duz yatmam gerektigini,aksi halde dikislerimin acilabilecegini soyledi.Bende korktum zorda olsa duz yattim.Bir ay sonunda yavas yavas yan yatmaya basladim.Sorun olmadi cok sukr.Arkadaşlar bugün tam 23. Günüm ama hala yastık desteği olmadan düz sırt üstü yatamıyorum korkuyorum. Sizler ne zamandan itibaren düz ve yan yatmaya başladınız acaba?
Bir hafta daha düz yatmaya devam yani. Birde benim bi meme diğerine göre daha büyük. Düzeliyormu zamanla acaba ?Doktor bana bir aydan sonra yan yatabilirsin dedi.
Doktor bir ay boyunca duz yatmam gerektigini,aksi halde dikislerimin acilabilecegini soyledi.Bende korktum zorda olsa duz yattim.Bir ay sonunda yavas yavas yan yatmaya basladim.Sorun olmadi cok sukr.
Benim kide oyle yavas yavas esitlenebilir.Ama benim ki henuz eşit degil.Ameliyat onceside esit değildi.Buyuk olanda hafif şişlik var belki o sislik gidince normallesir.Ameliyat olali yaklasik İki bucuk ay oldu . İnşallah gecer .Ama zoru atlattikya cok sukr gerisi gelir.Hersey guzel olur inşallah.Bir hafta daha düz yatmaya devam yani. Birde benim bi meme diğerine göre daha büyük. Düzeliyormu zamanla acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?