• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

20200317_211213.jpg

Sol göğsümün al birleşim yerinde mercimek büyüklüğünde açıklık var ve sargi bezine kan geliyor. Kendiliğinden kapanıyor mu bu arkadaşlar? Sağ göğsünün aynı yerinden de sarı sıvı geliyor. Bu birleşim yerleriyle basım dertte iltihap mi kaptı acaba ?

Eki Görüntüle 2606204
Sol göğsümün al birleşim yerinde mercimek büyüklüğünde açıklık var ve sargi bezine kan geliyor. Kendiliğinden kapanıyor mu bu arkadaşlar? Sağ göğsünün aynı yerinden de sarı sıvı geliyor. Bu birleşim yerleriyle basım dertte iltihap mi kaptı acaba ?
Cnm açıklığı önemse ufacıkken sonra büyüyor çünkü doktorunu ara söyle teli varsa resim at o yönlendirsin seni

Cnm açıklığı önemse ufacıkken sonra büyüyor çünkü doktorunu ara söyle teli varsa resim at o yönlendirsin seni
Geçen hafta görmüştü bant geliştirmişti 4 güne çıkar geçer demişti. Bugün çıkardım aynı. Baticon ve krem sürdüm. Moralim çok bozuldu ya

Uyuşturdu canım baya uzun dikti yani ayıktım dikerken 2 tane iğne vurdu ilkinde tam uyuşmadı hissedince bir daha iğne yapıp devam etti dikmeye 1 hafta sonrada aldı dikişlerimi
Sizinki bayağı açılmış o zaman. Şuan tekrar bant yapıştırdı oraya daha fazla açılmasın diye. Ilk haftadan vardı zaten banttan gözüküyordu kan. Geçen cuma gördü sıkıntı yok dedi bant yapıştırdı. 4 güne düzelir çıkart bantları dedi. E yine aynı. Bu doktorları anlamak zor.

Bana ilac vermedi 2 gun sonra kontrole cagırdi ozaman mi vercek acaba batikonla pansuman yapmamı soyledi sadece birde antibiyotik ve agri kesici yazdı.

Sizinki bayağı açılmış o zaman. Şuan tekrar bant yapıştırdı oraya daha fazla açılmasın diye. Ilk haftadan vardı zaten banttan gözüküyordu kan. Geçen cuma gördü sıkıntı yok dedi bant yapıştırdı. 4 güne düzelir çıkart bantları dedi. E yine aynı. Bu doktorları anlamak zor.
Benim çok açıktı resmini bulursam atıcam size dikiş öncesi ve sonrası diye.
Sen kuru tutmaya bak oraya krem sürünce bile havalandır

Yarın doktoruma gitcem bakalım ne diyecek.. Baticon sürüyorum. Inşallah daha da çok açılmaz.
Ameliyat sonrası 1.ayda açıldı benim ilk resim açıklığın hali 2ci resim dikilen 3cü açılmaya başladığı zamanlardan

Eklentiler

• IMG_20200108_230549.jpg
    IMG_20200108_230549.jpg
    80,2 KB · Görüntüleme: 127
  • IMG_20200318_170319_692.jpg
    IMG_20200318_170319_692.jpg
    96 KB · Görüntüleme: 116
  • IMG_20200318_170459_646.jpg
    IMG_20200318_170459_646.jpg
    47,5 KB · Görüntüleme: 113
Ayy bayağı kötü olmuş sizinki :KK43: şükür atlatmışsınız.Neden açılıyor ki anlamış değilim. Bide sizinki 1. Ay da açılmış.
Hareketli bir bayanım hiç dinlenmedim 2 cocugum var biri 2 yasında ve hep kucagımda kaldırdım indirdim yatmadım ondan açıldı
Bakacak kimsem yoktu hastane odasında bile tek başıma kaldım twk başıma wcye gittim kalktım gezdim

Hareketli bir bayanım hiç dinlenmedim 2 cocugum var biri 2 yasında ve hep kucagımda kaldırdım indirdim yatmadım ondan açıldı
Bakacak kimsem yoktu hastane odasında bile tek başıma kaldım twk başıma wcye gittim kalktım gezdim
Mecburiyet insana herşeyi yaptırıyor bazen haklisiniz. Neyseki geçmiş o günler. Benim 3 haftadır annem kaliyo yanimda. Pek iş falanda yapmıyorum. Sanırım dikerken problem olduğu için açıldı benimki. Inşallah Bi çözüm bulur doktorum.

Pazarresi cıktı drenler bugun 3cu gün ama dren yerim sürekli sızlıyor yaa, cok garip dikiş yerlerim hic agrımıyor ama dren deligi acıyor. Eşim pansuman yaparken cok kucuk bir delik buyuk degilmiş dedi ama neden surekli sızlar ki dikişlerim tatli tatlı kaşınıyor ilk muayene ne yapiyor cuma muayenem var 1 hafta olmuş olacak ameliyat olalı ama cöker gögüsüme diye korkuyorum cunku yandan dokununca acıyor hala gögüslerim

Back