- 4 Temmuz 2019
- 1.525
- 1.327
- 133
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #36.761
Cnm açıklığı önemse ufacıkken sonra büyüyor çünkü doktorunu ara söyle teli varsa resim at o yönlendirsin seniEki Görüntüle 2606204
Sol göğsümün al birleşim yerinde mercimek büyüklüğünde açıklık var ve sargi bezine kan geliyor. Kendiliğinden kapanıyor mu bu arkadaşlar? Sağ göğsünün aynı yerinden de sarı sıvı geliyor. Bu birleşim yerleriyle basım dertte iltihap mi kaptı acaba ?
Geçen hafta görmüştü bant geliştirmişti 4 güne çıkar geçer demişti. Bugün çıkardım aynı. Baticon ve krem sürdüm. Moralim çok bozuldu yaCnm açıklığı önemse ufacıkken sonra büyüyor çünkü doktorunu ara söyle teli varsa resim at o yönlendirsin seni
Gene gittiğinde söyle canım benimde ögle oldu 1 haftada yayıldı baya sonra dikti geri mecburenGeçen hafta görmüştü bant geliştirmişti 4 güne çıkar geçer demişti. Bugün çıkardım aynı. Baticon ve krem sürdüm. Moralim çok bozuldu ya
Sizinde mi aynı yerde oldu ?Gene gittiğinde söyle canım benimde ögle oldu 1 haftada yayıldı baya sonra dikti geri mecburen
Sağ alt birleşim yeri aynenSizinde mi aynı yerde oldu ?
Nasıl dikti tekrar? Uyuşturdu mu yoksa anestezi mi verdi ?Sağ alt birleşim yeri aynen
Uyuşturdu canım baya uzun dikti yani ayıktım dikerken 2 tane iğne vurdu ilkinde tam uyuşmadı hissedince bir daha iğne yapıp devam etti dikmeye 1 hafta sonrada aldı dikişlerimiNasıl dikti tekrar? Uyuşturdu mu yoksa anestezi mi verdi ?
Sizinki bayağı açılmış o zaman. Şuan tekrar bant yapıştırdı oraya daha fazla açılmasın diye. Ilk haftadan vardı zaten banttan gözüküyordu kan. Geçen cuma gördü sıkıntı yok dedi bant yapıştırdı. 4 güne düzelir çıkart bantları dedi. E yine aynı. Bu doktorları anlamak zor.Uyuşturdu canım baya uzun dikti yani ayıktım dikerken 2 tane iğne vurdu ilkinde tam uyuşmadı hissedince bir daha iğne yapıp devam etti dikmeye 1 hafta sonrada aldı dikişlerimi
Ilaç derken krem mi kastediyorsunuz?Bana ilac vermedi 2 gun sonra kontrole cagırdi ozaman mi vercek acaba batikonla pansuman yapmamı soyledi sadece birde antibiyotik ve agri kesici yazdı.
Benim çok açıktı resmini bulursam atıcam size dikiş öncesi ve sonrası diye.Sizinki bayağı açılmış o zaman. Şuan tekrar bant yapıştırdı oraya daha fazla açılmasın diye. Ilk haftadan vardı zaten banttan gözüküyordu kan. Geçen cuma gördü sıkıntı yok dedi bant yapıştırdı. 4 güne düzelir çıkart bantları dedi. E yine aynı. Bu doktorları anlamak zor.
Yarın doktoruma gitcem bakalım ne diyecek.. Baticon sürüyorum. Inşallah daha da çok açılmaz.Benim çok açıktı resmini bulursam atıcam size dikiş öncesi ve sonrası diye.
Sen kuru tutmaya bak oraya krem sürünce bile havalandır
Rif ampul kırdırdı doktorum bana hep kıpkırmızı rengi vardı canımYarın doktoruma gitcem bakalım ne diyecek.. Baticon sürüyorum. Inşallah daha da çok açılmaz.
Ameliyat sonrası 1.ayda açıldı benim ilk resim açıklığın hali 2ci resim dikilen 3cü açılmaya başladığı zamanlardanYarın doktoruma gitcem bakalım ne diyecek.. Baticon sürüyorum. Inşallah daha da çok açılmaz.
Ayy bayağı kötü olmuş sizinkiAmeliyat sonrası 1.ayda açıldı benim ilk resim açıklığın hali 2ci resim dikilen 3cü açılmaya başladığı zamanlardan
Hareketli bir bayanım hiç dinlenmedim 2 cocugum var biri 2 yasında ve hep kucagımda kaldırdım indirdim yatmadım ondan açıldıAyy bayağı kötü olmuş sizinkişükür atlatmışsınız.Neden açılıyor ki anlamış değilim. Bide sizinki 1. Ay da açılmış.
Mecburiyet insana herşeyi yaptırıyor bazen haklisiniz. Neyseki geçmiş o günler. Benim 3 haftadır annem kaliyo yanimda. Pek iş falanda yapmıyorum. Sanırım dikerken problem olduğu için açıldı benimki. Inşallah Bi çözüm bulur doktorum.Hareketli bir bayanım hiç dinlenmedim 2 cocugum var biri 2 yasında ve hep kucagımda kaldırdım indirdim yatmadım ondan açıldı
Bakacak kimsem yoktu hastane odasında bile tek başıma kaldım twk başıma wcye gittim kalktım gezdim
Evet krem falan yazmadı hicIlaç derken krem mi kastediyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?