- Konu Sahibi ---Lily---
- #36.721
Evet misinalar hep eridi ama ara ara koyu renkliler baş gösteriyorUmarım. Tek açılma olmasında öyle olsun. Eriyen dikiş mi atılmıştı size de ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet misinalar hep eridi ama ara ara koyu renkliler baş gösteriyorUmarım. Tek açılma olmasında öyle olsun. Eriyen dikiş mi atılmıştı size de ?
Ben 13 günüm, kaşınma var. Bence birşey sürmeyin, dikişleri yumuşatır açilmasına sebep olabilirmiş.Arkadaslar ameliyatımın 15. Günündeyim ve bu kaşınmalar beni öldürüp.. cuma bantlar vs tamamen çıkacak. Kremlerle vs geçiyor mu kaşınmalar?
Arkadaşa katılıyorum hiçbirşey sürmeyin ve kaşımayın sakin gececektir zamanla sabır edin geçmiş olsunArkadaslar ameliyatımın 15. Günündeyim ve bu kaşınmalar beni öldürüp.. cuma bantlar vs tamamen çıkacak. Kremlerle vs geçiyor mu kaşınmalar?
Ben de çok anormal bir şekilde kaşınıyordum meğerse antibiyotik krem alerji yapmışArkadaslar ameliyatımın 15. Günündeyim ve bu kaşınmalar beni öldürüp.. cuma bantlar vs tamamen çıkacak. Kremlerle vs geçiyor mu kaşınmalar?
Kremi doktorumun kontrolünde bırakıp başka içerikli kreme dönünce kesti ama önce göğüs bölgesinde sonra kuru kaşıntı tüm vücuduma yayıldıArkadaslar ameliyatımın 15. Günündeyim ve bu kaşınmalar beni öldürüp.. cuma bantlar vs tamamen çıkacak. Kremlerle vs geçiyor mu kaşınmalar?
Benim sadece dikis yerleri canim. Hücreler yenilendiği için histamin denen madde kaşıntıya sebep oluyormuş netten araştırdığıma göre.Kremi doktorumun kontrolünde bırakıp başka içerikli kreme dönünce kesti ama önce göğüs bölgesinde sonra kuru kaşıntı tüm vücuduma yayıldı
Benim bugün 16. Gün gecikti hala olmadım canım. Kan testi de yaptırdım negatif çıktı. Sanırım narkoz ilaçlar vs yapabiliyormuş.Arkadaşlar ameliyat sonrasi adet düzensizliği yasayan var mi ?
Teşekkür ederim.Benim ilkinde sorun yoktu ikince erken oldu.İnsallah duzelir .Benim bugün 16. Gün gecikti hala olmadım canım. Kan testi de yaptırdım negatif çıktı. Sanırım narkoz ilaçlar vs yapabiliyormuş.
Merhaba ameliyatınızı nerde oldunuz acabaSimdi kontrolden geldim. Kasinmalar normal dedi. Enfeksiyon vs yok dedi. Dikislerimde de sorun yokmuş sadece sol meme birleşim yeri tam kavuşmamış tekrar bant yapıştırdı 5 gün sonra falan orayı da çıkar dedi. Bi sıkıntı olmazsa 1 ay sonra gel dedi kontrole. 1 tane krem verdi THİOCİLİNE diye. Prospektüsünde göz kremi antibiyotik yazıyor. Doktora sorduğumda biz bilerek veriyiz dedi okafami karıştırdı. Sizce krem sürmeye başlayayım mi ? Enfeksiyon kalmaması için naapmam gerekiyor acaba ? Nelere dikkat etmem lazim ? Dikiş açılır diyede korkma dedi doktor 3 kat dikiyoz çok zorlamazsan bişey olmaz dedi. 1 ay sonra kontrol çok uzun değil mi sizce de ?
Gazi üniversitesi hastanesinde baş asistan erkan denizMerhaba ameliyatınızı nerde oldunuz acaba
Benim hiç acımadı canım. Hiç korkma derin nefes al. Bi bakmışsın ki çıkmışlar.Arkadaslar persembe günü meme küculme ameliyati oldum. Her gogusten 560gr doku cikarmıslar. Doktor direnler 3 gun kalacak dedi 4 gun yatış verdi dren cıkarken acıyor mu beni cok raharsız ediyor en cok canımı drenler acıtıyor