- 2 Temmuz 2019
- 851
- 1.554
- 28
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #36.741
Hiç acımıyor canım merak etme derin nefes al panik yapma çıktığını bile anlamıcaksınArkadaslar persembe günü meme küculme ameliyati oldum. Her gogusten 560gr doku cikarmıslar. Doktor direnler 3 gun kalacak dedi 4 gun yatış verdi dren cıkarken acıyor mu beni cok raharsız ediyor en cok canımı drenler acıtıyor
Çok geçmiş olsun.nerde ameliyat oldunuzArkadaslar persembe günü meme küculme ameliyati oldum. Her gogusten 560gr doku cikarmıslar. Doktor direnler 3 gun kalacak dedi 4 gun yatış verdi dren cıkarken acıyor mu beni cok raharsız ediyor en cok canımı drenler acıtıyor
Hiç acımıyor canım merak etme derin nefes al panik yapma çıktığını bile anlamıcaksın
Insallah 3cu gun cikarırım demisti ama bugunde cikarmayacak sanırım düne bakış bugun çok iyiyim sadece diren yerleri cok acıyor hareket ettikce kan rengim sarıyada döndü sabah 25cc cıkmış iyice bitincemi cıkaracaklarBenim hiç acımadı canım. Hiç korkma derin nefes al. Bi bakmışsın ki çıkmışlar.
Üversite hastanesinde oldum. Heyetten geciyorsun öncesinde plastik cerahi yonlendiriyor fizik tedavi genel cerahi ve dermotoloji 3 bölümde onay verirse oluyorsun. Bana onay verildi yanlız her gogusten 500 gr cıkarsa doku devlet karşılıyor 500gr dan az cıkarsa 3000 gibi bir ucret cikiyor benim her gögüsümden 560 gr doku cıkmış 1120 gr toplamda cıkmasada razıydım. 2 gun yatış denilmisti ameliyatı persembe olunca hafta sonuna denk geldi pazartesiye kadar burdayım biryönden iyi oldu agrım sızım olursa ilgileniyorlar. Inşallah şu drenlerde cıkarsa rahatlarımÇok geçmiş olsun.nerde ameliyat oldunuz
Bende 5 gün kaldi canım. En son gün 5cc gelmişti kan çıkardılar. Bende de sariya dönmüştü sanırım içindeki yağ vs sıvı karışımı. Onlar çıkınca daha da rahatlayacaksın.Insallah 3cu gun cikarırım demisti ama bugunde cikarmayacak sanırım düne bakış bugun çok iyiyim sadece diren yerleri cok acıyor hareket ettikce kan rengim sarıyada döndü sabah 25cc cıkmış iyice bitincemi cıkaracaklar
Mrb benimde bantlar vs tamamen çıktı. Dikiş yerine değmesin diye sargi bezi koyuyorum. Ama sağ göğsünün alt çizgisinde kanama var sanırım çok az beze geliyo. Sizdede böyle bişey oluyor mu ? 16. Günümdeyim benBantsız acımıyor ama birşey koymazsam sanki aklim sürekli dikişlerde takili kaliyor☺ Benim hafif sizilarim var ara sira, ağrı kesici aldiğimda hissetmiyorum. Aynı benimde büzük ve bir başı içine çökük ama düzelir diye düşünüyorum. dikişlerim dün akşamdan beri kaşinmaya başladı
Mrb benimde bantlar vs tamamen çıktı. Dikiş yerine değmesin diye sargi bezi koyuyorum. Ama sağ göğsünün alt çizgisinde kanama var sanırım çok az beze geliyo. Sizdede böyle bişey oluyor mu ? 16. Günümdeyim ben
Ben öglen 3 gibi oldum ameliyatı ertesi sabah 11 de cıktı direnler 1 gün bile kalmadı yaniBende 4 gun oldu hala hastanedeyim yarin cikarım insallah. Agrilar epey gitti mi sizde merak ettim. Benim drenler hala cıkmadi yarin belki cikarıriz dedi dikis yerlerinden çok drenler acı veriyor.
Ben öglen 3 gibi oldum ameliyatı ertesi sabah 11 de cıktı direnler 1 gün bile kalmadı yani
Sizin çok kalmış acıtır tabiki benim de acımıstı ki ögle günlerce kalmadan.
Allah yardımcınız olsun umarım cıkarsınız bir an evvel sağlığınıza kavusursunuz
Kanama oldu ya en son sarı böyle afedersin katı katı gelmiştiKanamanız mi yoktu acaba ben ameliyat oncesi doktora direnler kac gun kalacak dedim kimisi 1 gun kimisi 5 gun kaliyor dedim 3 gun kalacak dedi bugun 4cu gun yarin cikaracak sanırım. Ameliyat oldugum gun 250cc gelmişti cok gelmis demisti ama sobrasonda 100 cc 50 cc derken bugun 10 cc ve rengi sarı artik sariya donunce cikiyor diye biliyorum.ama cıkmadı aslinda dikiş yerlerim oyle cok acimiyor ama dren takıli kısım cok acıyor sızliyor sürekli
Kanama oldu ya en son sarı böyle afedersin katı katı gelmişti
Ben gece cok yürüdüm tek başıma kaldım odada tek başıma kalktım yürüdüm hiç uyumadım o gece bana ne kadar yürürsen akıtırsan okadar erken çıkarsın dedi
Bende kızlarımla hasretimden hiç dinlemedim zaten yapım geregi hareketli biriyim
İlk resim Ameliyat gecesi saat 2 surlarında çekilmiş bir fotom :)
İkincisi 7.30 da çekmişim
Tişört altında kalan kısım görünmeyen yerden sarı pıhtı şeklinde gelmişti sonları
Hiç agrım yok canım. Sadece ara ara hafif sızlamalar var. 3. Gün ağrı kesici almayı bırakmıştım ben.Bende 4 gun oldu hala hastanedeyim yarin cikarım insallah. Agrilar epey gitti mi sizde merak ettim. Benim drenler hala cıkmadi yarin belki cikarıriz dedi dikis yerlerinden çok drenler acı veriyor.
Olabilir canım benimde 6.5 saat sürdü benkusarak attım narkoz ağır geldi zaten zor uyandırdık seni dediler kan kustum 3 4 kez ilk gün su dahi içemedim ertesi gün corba harici yersem kusuyordumCok iyi ben ilk gün yuruyemedim başim dondü tansiyonum düstü. 2ci gun cok az yurudum. Dun ve bugun surekli yurüdüm ama hala cıkmadı sabaha belki dedi.
Boyle sari artik benimkide ama ilk gun bende aksam 5de ciktim ameliyattan 5 saat sürdü. Ama ilk gun doldu benim ondan mi kaldı acaba
Direnlerin kalma süresi de kanamaya bağlı. Aslında biraz uzun kalması daha iyi çünkü o kan içerde birikmesinden daha iyi. Sonrasında hemotom falan oluşuyormuş. Sizin kanamada bayağı azalmış. 1 _2 güne çıkartırlar. Çok rahatlarsınız.Bende 4 gun oldu hala hastanedeyim yarin cikarım insallah. Agrilar epey gitti mi sizde merak ettim. Benim drenler hala cıkmadi yarin belki cikarıriz dedi dikis yerlerinden çok drenler acı veriyor.
Sizin ameliyatın üzerinden ne kadar geçti?Olabilir canım benimde 6.5 saat sürdü benkusarak attım narkoz ağır geldi zaten zor uyandırdık seni dediler kan kustum 3 4 kez ilk gün su dahi içemedim ertesi gün corba harici yersem kusuyordum
16 aralıkta oldum canım 3 ay olacak 16sındaSizin ameliyatın üzerinden ne kadar geçti?
Ne güzel maasallah diyelim. Zor zamanları atlatmışsınız. Darısı başımıza. Ağrı falan kalmamıştır herhalde. Birde izleriniz ne durumda ?16 aralıkta oldum canım 3 ay olacak 16sında
İzlerim hafifledi bayaNe güzel maasallah diyelim. Zor zamanları atlatmışsınız. Darısı başımıza. Ağrı falan kalmamıştır herhalde. Birde izleriniz ne durumda ?
Direnlerin kalma süresi de kanamaya bağlı. Aslında biraz uzun kalması daha iyi çünkü o kan içerde birikmesinden daha iyi. Sonrasında hemotom falan oluşuyormuş. Sizin kanamada bayağı azalmış. 1 _2 güne çıkartırlar. Çok rahatlarsınız.
Evet 2 gune falan geciyor oda. Dren çıktıktan 2 gün sonra duş alabilirsin demişti doktor. Duş aldıktan sonra verdiği kremi sürdüm ağrısı kalmamıştı. Bugün 19. Günüm ama hala o dren yerleri kabuk bağlamış şekilde. Ağrısı hiç yok genel anlamda hiç bi yerimde. Çok ağrınız varsa ağrı kesici alın. Biraz sabır inanın sonrası daha rahat olacaksınız.Direnlerim dun cıktı ama hala dren varmıs gibi dren yeri agrıyor dikislerim agrımıyor diren yeri sızlıyor diren cıkınca bant yapıştırdı tek sizdede böyle oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?