• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Evet kabuk bağlanmış gibi bi görüntü var dren yerlerinde. Ben böyle açık delik falan var sanıyodum o yuzden dedim dikiş vs atılıyor muydu diye ama kapanmış. Henüz hiç bi krem vermedi bana doktorum canım. Antibiyotik ilaclarim var sadece. Ama daha 1 hafta oldu ya ondan sanırım. Zaten bantlar var dikiş üzerinde. Ama dikkat edin. Benim bi tanıdığım 1 aylık ameliyatliyken misafir geliyo diye poğaça hamuru yoğurmuş. Gecesinde tüm dikişler açılmış. Maazallah

Onun patliycagi varmış cnm Allah korusun 20.gunden itibaren köfte de yoğurdum hamur da çok şükür bişey olmadı Allah korusun

Neden sutyen istemiyosunuz sutyen çok önemli medikal sutyeni 3 ay kullanmanız lazım şekil almasi acisindan önemli arada sporcu sutyeni ile değişerek dönüşümlü kullanin

Onun patliycagi varmış cnm Allah korusun 20.gunden itibaren köfte de yoğurdum hamur da çok şükür bişey olmadı Allah korusun
Maaşallah diyelim.. Valla bana öyle şeyler snlatiyolar ki tedirgin oluyorum. Ha bildiklerinden mi hayır. Allahtan sizler varsınız tecrübe etmiş birileri olarak birbirimize yardımcı oluyoruz.

Merhaba, bende istanbulda 5 gün önce küçültme dikleştirme ve liposuction ameliyati oldum. 2 gece hastanede yattim. 3 gündür oteldeyim, yarın evime dönüyorum - ucakla Almanyaya.
benimde şişlik var. Ayaklarim cok şiş, ayakkabı giyemiyorum. Agrim fazla yok.
Geçmiş olsun ağrılar 10 günde azalır

Maaşallah diyelim.. Valla bana öyle şeyler snlatiyolar ki tedirgin oluyorum. Ha bildiklerinden mi hayır. Allahtan sizler varsınız tecrübe etmiş birileri olarak birbirimize yardımcı oluyoruz.

Herkesin bünyesi farklı kimi çok kolay atlatiyor bu dönemi kimisi çok zorlanıyor ağrı eşiği herkesin farklı kimi ağrıyı çok yaşıyor kimine ağrılar çok hafif geliyor tamamen kişiyle yapısıyla alakali. Dışardan soylenilenlere çok takılmayin. Dr unuz ne diyorsa onu uygulayın. Dışına cikmamaya özen gösterin. Zoru atlattik çok şükür. Bahar geldi çok şükür :)

Slm arkadaslar. Bende 3 marttaameliyat oldum. Bugun direnlerim cikti. Medikalci boyle bir sutyen verdi. Alt kismi sıkıyor. Dogru bir kullanimmi erkenmi taktim
IMG_20200306_170029.jpg

Silistra kullanıyorum birde kantron yağı dikişler iyi görünüyor kırmızılıklar azalmaya başladı senin nasıl oldu
Sol gogsumde hafif odem var .O sebepten izleri daha belirgin.Sagdaki daha iyi izleride hafifledi.Ama tam olarak gecmesi zaman alacak gibi.

Slm arkadaslar. Bende 3 marttaameliyat oldum. Bugun direnlerim cikti. Medikalci boyle bir sutyen verdi. Alt kismi sıkıyor. Dogru bir kullanimmi erkenmi taktim
Eki Görüntüle 2601259
Merhaba
Takmalısınız evet benim amaliyattan çıkarken daha takmışlardı sıkı olması gerekli ama çok çok rahatsız ederse alttan bir iki kopça açabilirsiniz

Eki Görüntüle 2601259

Bedeninizi doğru mu aldınız bende buna benzer kullanıyorum ama sıkmıyor ben hastanede ameliyattan hemen sonra giydirildi dr um medikalciyle anlaşmalı olarak çalışmış o getirtti ve hemen giydirildi ameliyat sonrası. Benimkinin onu cirt cirtli sadece gerisi aynı böyle. Ama çok rahat.

Slm arkadaslar sol mememin bandin altinda bi yer sızlıyordu. Bugün baktım kanamış. Dikiş açılmış olabilir mi acaba ? Fotoğraf yukleyecektim beceremedim..

Eklentiler

• 20200306_202458.jpg
    20200306_202458.jpg
    68,9 KB · Görüntüleme: 191
Slm arkadaslar sol mememin bandin altinda bi yer sızlıyordu. Bugün baktım kanamış. Dikiş açılmış olabilir mi acaba ? Fotoğraf yukleyecektim beceremedim..

Bende de böyle ufak birkaç geldi bi ara ama benim 20.gunden sonra oldu.o da yara kabuk baglamisti kabuk çamaşıra yapisip kanamisti sizin daha yeniydi sanırım kabuk tan olamaz bilemedim

Bende de böyle ufak birkaç geldi bi ara ama benim 20.gunden sonra oldu.o da yara kabuk baglamisti kabuk çamaşıra yapisip kanamisti sizin daha yeniydi sanırım kabuk tan olamaz bilemedim
Açılmasını gerektirecek bişeyde yapmadım aslında. Ama Sizliyo bayagi offf

Merhaba geçmiş olsun. Dikiş birleşim yeri sanırım. Zorlamamaya çalışın el kol hareketlerinizi kısıtlayın. Açıldığını sanmıyorum ama zorlamış olabilirsiniz.

Merhaba geçmiş olsun. Dikiş birleşim yeri sanırım. Zorlamamaya çalışın el kol hareketlerinizi kısıtlayın. Açıldığını sanmıyorum ama zorlamış olabilirsiniz.
Evet birleşim yeri. Zorlayacak bişeyde yapmadım aslında ama niye oldu anlamadım. Tavsiyenize uygan gerekirse yataktan çıkmam. Çok korkuyorum tekrar dikiş atılmasından. Çok zor oluyormuş. Sizliyo hafif hafif ağrı kesici aldım bakalım inşallah geçer.

Evet birleşim yeri. Zorlayacak bişeyde yapmadım aslında ama niye oldu anlamadım. Tavsiyenize uygan gerekirse yataktan çıkmam. Çok korkuyorum tekrar dikiş atılmasından. Çok zor oluyormuş. Sizliyo hafif hafif ağrı kesici aldım bakalım inşallah geçer.
Oralar dikişlerin tam birleşme yerleri daha geç iyileşiyor çok korkma kan çok değilse ve akıntı sarı ve kokulu değilse panik yapma derim iyileşiyor kabuklar kuruyor ondan oluyor

Dr memeler ödemden dolayı şişer dikisleri gerginlkleştirir, günde 1 sefer hametan kremi çok ince sür demişti. Ben sürmedim ama her gün kantaron yağıyla hafif masajlar yaptım. 6. Haftam ve hala yapıyorum.

Oralar dikişlerin tam birleşme yerleri daha geç iyileşiyor çok korkma kan çok değilse ve akıntı sarı ve kokulu değilse panik yapma derim iyileşiyor kabuklar kuruyor ondan oluyor
Çok aşırı değil bi kaç damla oda kurumuş kabuk bağlamış gibi olmuş. Daha 1 hafta oldu ya korktum dikiş mi açıldı diye.

Dr memeler ödemden dolayı şişer dikisleri gerginlkleştirir, günde 1 sefer hametan kremi çok ince sür demişti. Ben sürmedim ama her gün kantaron yağıyla hafif masajlar yaptım. 6. Haftam ve hala yapıyorum.
Doktorum henüz krem vermedi bana. Bantlar çıkmadı çünkü. Dün dur aldım bu kan olan memem daha büyük duruyordu. Sanırım daha çok ödem var onda o yuzden.

Back