- 4 Temmuz 2019
- 1.525
- 1.327
- 133
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #36.661
Bugün deneyimliycem ilk banyomu bakalim.. Zaten ayakta al demisti doktor. Meme başını da küçültmüs doktor o bile minnak kalmış :) ara ara sızlamazlar var ama dayanılmayacak kadar değil. Birde bu dren çıkan yerlere hiç bişey yapmadı doktorum sizde dikiş falan atılmış miydi. Gerçi görmedim çıkardıkları yeri bakamadım da.Banyodan korkmayın. Su geçirmez bant yapmıştır doktorunuz. Banyo yapabilirsiniz. Ben iki günde bir yapıyordum ilk iki banyom su geçirmez bantlarlaydı sonra normale döndüm. Dikişlerin nemli kalması çok önemli bir buçuk ay. Hiç merak etmeyin gördüğünüz tüm anormallikler düzeliyor. Meme başı biraz zaman istiyor sadece
80 e beden takıyordum ben. Daha doğrusu takmaya çalışıyordum çünkü ona bile sığmıyorlar di. Doğumdan sonra daha da büyüyeceklerdi o yuzden erken olmak istedim. Emzirmede sıkıntı yasamaycagimi söyledi doktor. Zaten emzirememeyi bile göze aldım. Şuan 80 B cup oldu galiba. Çok aşırı kilo almazsan büyümez dedi doktor. Ne güzel siz zor zamanları hemen hemen atlatmışsınız. Darısı bizim başımıza. :)Ben ameliyat olalı tam 28 gün oldu 31 yaşındayım ben 2 çocuğum var 8senelik evliyim beni doğumlar bu hale getirdi her doğumda 30 kilo aldım kilolari verdim ama gogus sarkti ve her doğumdan yağ kaldı. Insallah sizi doğumlar etkilemez erken olmussunuz doğumlar etkilemezse iyi karar gerçekten çünkü 1 sene bile bu yükle yaşamak eziyetmis ...
Endişelenmeyin benim de on beş güne yakın gecikmiştiAmeliyat olduğum gün olmam gerekiyordu 1 hafta oldu gelmedi hala.. iki tane test yaptim negatif. Zaten utanarak söylüyorum ama korunuyorduk da.. Bilemedim..
Geçmiş olsun doktorunuz kimdi ?Merhaba, bende istanbulda 5 gün önce küçültme dikleştirme ve liposuction ameliyati oldum. 2 gece hastanede yattim. 3 gündür oteldeyim, yarın evime dönüyorum - ucakla Almanyaya.
benimde şişlik var. Ayaklarim cok şiş, ayakkabı giyemiyorum. Agrim fazla yok.
80 e beden takıyordum ben. Daha doğrusu takmaya çalışıyordum çünkü ona bile sığmıyorlar di. Doğumdan sonra daha da büyüyeceklerdi o yuzden erken olmak istedim. Emzirmede sıkıntı yasamaycagimi söyledi doktor. Zaten emzirememeyi bile göze aldım. Şuan 80 B cup oldu galiba. Çok aşırı kilo almazsan büyümez dedi doktor. Ne güzel siz zor zamanları hemen hemen atlatmışsınız. Darısı bizim başımıza. :)
Inşallah öyledir ya. Çok hassas bi yapımız var her şey den etkileniyo hormonlarEndişelenmeyin benim de on beş güne yakın gecikmişti
Valla dört gözle o günü bekliyorum :) Rabbim hakkımızda hayırlısını versin insallahInşallah...çok iyi karar vermissiniz ben 2 doğum yapmış halimle 75 d cup idi. Sizin daha da büyükmüş dogum yaptığınız da zaten o büyük memelerle de emziremezdiniz çok çok zorlanirdiniz. Gozunuzaydin diyim valla benim de şu an 80 b cup geçen sutyen aldım 80 b oldu bugün leri görebilmek :) çok şükür.
Yeni duş aldım arkadaşlar memenin biri diğerinden daha büyük duruyo. Diğeri daha küçük. Aranizda bunu yasayan var mi? Sis acaba o yuzden mi esit durmuyo?
Sanırım biraz zaman gerekiyo :)çabucak iyileşsin istiyor gönül, normal halini alsinda iste.. Ama bu halleriyle bile eskisinden daha güzel duruyolar.. En azından normal duruyolar.Benim de öyleydi git gide o fark azaldı sislikten merak etme
Yeni duş aldım arkadaşlar memenin biri diğerinden daha büyük duruyo. Diğeri daha küçük. Aranizda bunu yasayan var mi? Sis acaba o yuzden mi esit durmuyo?
o sızlamalar çok oluyor bazen hala oluyor bana. Diren yerlerine bana da bir şey yapılmadı ama hemen kapanıyor. En sıkıntılı dikişlerin kesişme yerleri oralar zor kapanıyor benim alttaki kesişme yeri hala açık. O yüzden antibiyotik kremler çok önemliBugün deneyimliycem ilk banyomu bakalim.. Zaten ayakta al demisti doktor. Meme başını da küçültmüs doktor o bile minnak kalmış :) ara ara sızlamazlar var ama dayanılmayacak kadar değil. Birde bu dren çıkan yerlere hiç bişey yapmadı doktorum sizde dikiş falan atılmış miydi. Gerçi görmedim çıkardıkları yeri bakamadım da.
Yanı eskisini düşününce bunları umursamiyo insan :) kocaman devasa halleri sanki çok mu estetik ti hayır.. iyileşmek zaman alıyor muş anladığım kadarıyla. Ben sanıyodum 1 ay sonra herşey tamam :) ilk başlarda hiç his yoktu şimdi yavaş yavaş gelmeye başladı ve sizlamalarda. Daha 1 hafta bakalım zamanla yaşayıp gidecez.. :)Benimkiler de biri daha büyük biri daha ufak duruyor canım ya valla o düzelir iyileştikçe de benim meme uçlarımın da biri büyük biraz daha ama inan hiç umursamıyorum heer halleriyle eskisinden on kat daha iyiler çünkübenim 37 gün oldu bir de ameliyat olalı ama şişliklerin falan tam olarak inmesi aylar alıyormuş sanırım.
Evet kabuk bağlanmış gibi bi görüntü var dren yerlerinde. Ben böyle açık delik falan var sanıyodum o yuzden dedim dikiş vs atılıyor muydu diye ama kapanmış. Henüz hiç bi krem vermedi bana doktorum canım. Antibiyotik ilaclarim var sadece. Ama daha 1 hafta oldu ya ondan sanırım. Zaten bantlar var dikiş üzerinde. Ama dikkat edin. Benim bi tanıdığım 1 aylık ameliyatliyken misafir geliyo diye poğaça hamuru yoğurmuş. Gecesinde tüm dikişler açılmış. Maazallaho sızlamalar çok oluyor bazen hala oluyor bana. Diren yerlerine bana da bir şey yapılmadı ama hemen kapanıyor. En sıkıntılı dikişlerin kesişme yerleri oralar zor kapanıyor benim alttaki kesişme yeri hala açık. O yüzden antibiyotik kremler çok önemli
sütyeni neden takmıyorsunuz acıtıyor falan mi ? Önemli çünkü bulilfigim kadarıyla dikişlere destek açısındanmerhabalar ameliyat olalı 1,5 ay oldu evdeyken südyen takmak istemiyorum yatarken takamıyorum zatenmoralim bozuluyor bu duruma ama sıkı atlet giyiyorum kavrayacak şekilde şuan siliskar kel kullanıyorum hiç yara kalmadı izlerim var artık sadece ama geçen gün parmak ucu kadar iltihap oluştu ertesi gün kendi patladı geçti ve göğüslerimde zonklama oluyor sebebini bilmiyorum ama can sıkıcı
Çok şükür tüm işlerimi yapıyorum sadece çok ağır kaldırmıyorum bir şey olmadı. Bence başından beri bakım çok önemli. Sütyeni takmak çok önemli. Hiç aksatmadım çok şükür. Ayriyeten c vitamini çinko ve Omega 3 takviye kullanıyorum beslenmede önemliEvet kabuk bağlanmış gibi bi görüntü var dren yerlerinde. Ben böyle açık delik falan var sanıyodum o yuzden dedim dikiş vs atılıyor muydu diye ama kapanmış. Henüz hiç bi krem vermedi bana doktorum canım. Antibiyotik ilaclarim var sadece. Ama daha 1 hafta oldu ya ondan sanırım. Zaten bantlar var dikiş üzerinde. Ama dikkat edin. Benim bi tanıdığım 1 aylık ameliyatliyken misafir geliyo diye poğaça hamuru yoğurmuş. Gecesinde tüm dikişler açılmış. Maazallah
Kesinlikle zaten doktor da dedi sütyeni sürekli tak dikişlere destek olsun diye. Beslenmede önemli ama ben nedense ameliyattan sonra yemeden içmeden kesildim. Sanırım narkozu henüz atamadım vücuttan.N
Çok şükür tüm işlerimi yapıyorum sadece çok ağır kaldırmıyorum bir şey olmadı. Bence başından beri bakım çok önemli. Sütyeni takmak çok önemli. Hiç aksatmadım çok şükür. Ayriyeten c vitamini çinko ve Omega 3 takviye kullanıyorum beslenmede önemli
Merhaba sütyen kullanmak çok önemli diye biliyorum yoksa guzel şekil almıyor korunmuyor..dr um ısrarla sütyen dedi.merhabalar ameliyat olalı 1,5 ay oldu evdeyken südyen takmak istemiyorum yatarken takamıyorum zatenmoralim bozuluyor bu duruma ama sıkı atlet giyiyorum kavrayacak şekilde şuan siliskar kel kullanıyorum hiç yara kalmadı izlerim var artık sadece ama geçen gün parmak ucu kadar iltihap oluştu ertesi gün kendi patladı geçti ve göğüslerimde zonklama oluyor sebebini bilmiyorum ama can sıkıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?