Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

2.haftam dikislerin şu anki durumu şu birleşme yeri kabuk o düşerse iyi gibi yanlar çok iyi birleşme yerleri işte kötü geliyor şu an gözüme orası da en son iyilesiyormus

Eklentiler

• 20200220_130018.jpg
    59,6 KB · Görüntüleme: 370
  • 20200220_125857.jpg
    60,1 KB · Görüntüleme: 297
  • 20200220_125924.jpg
    62,8 KB · Görüntüleme: 301
  • 20200220_130142.jpg
    66,8 KB · Görüntüleme: 323
Siz liposuction yaptırdı göbek?

Yok cnm ne liposu Allah korusun :)) ilk fotoda yani eskisinde kötü çıkmış o kadar gobegim yok niye öyle çıkmış bende anlamadım :))) memeler kuculunce göbek gözüme batıyor ama lipo yaptıracak kadar kötü değilim :) 2 doğum yaptım kucugum daha 1.5 yaşında şu an normal yaza hiç kalmaz inşallah :)))

Siyah bandaj gurdum onu için sordum. Sizin fizik çok güzel ve 2 cucugu var. Bende 1 kızım var 5 yaş olacak. 170 boyu benim 65 kg. Ve vermem daha lazım 3 kg en az

Siyah bandaj gurdum onu için sordum. Sizin fizik çok güzel ve 2 cucugu var. Bende 1 kızım var 5 yaş olacak. 170 boyu benim 65 kg. Ve vermem daha lazım 3 kg en az

Yok o siyah şey korse doğumdan sonra alışkanlık oldu öyle takıyorum bazen. Ama dedigim gibi göbek çok yok bende 2 çocuğun verebilecegi kadar var biraz o da yaza anca şimdi spor da yasak gitmesi zor.senin de boy kilo iyi ama.ne kadar giderse o kadar iyi tabiki :))) maşallah benim oglanla aynı yıl senin kız heralde 2015 benimki

Ayyy benim de 13 Haziran kıza dogdum

2.haftam dikislerin şu anki durumu şu birleşme yeri kabuk o düşerse iyi gibi yanlar çok iyi birleşme yerleri işte kötü geliyor şu an gözüme orası da en son iyilesiyormus
Siz o kabukları dikatet. İslatmasin. Banyo yaptırınca kapatsın orda. Ve sonra iyi korunasin lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…