- 10 Ekim 2019
- 145
- 119
- 23
- 35
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #36.541
Fotoda daha buguk gurunyo. Ama gerçekten küçük. C çap biraz boşluk var. Sanki 2 buçuk beden. B çap cücük C çap buguk.Buarada 80C de gayet güzel zaten Sizinkiler de güzel görünüyordu maşallah :)
Siliskar hiç kulanmadim. İlk sadece madecassol. Sonra noscar başladım.Ilk başta siliskar mi kullandiniz
Fotoda daha buguk gurunyo. Ama gerçekten küçük. C çap biraz boşluk var. Sanki 2 buçuk beden. B çap cücük C çap buguk.
Ayyyy. Benim de ayne. Bende burda fotoğrafları var. Eski halinde. Çok kutuEvet fotoda benimkiler de büyük çıkıyor :)) valla eski halini düşünürsek dediğim gibi bugüne şükür :) b c farketmez artık toparlayici sutyen lerde nene sutyenlerinde d cup ti benim nerden nereye :)) bana sporcu sutyeni ergenligimde bile olmuyordu :/
Sütünde öyle gurunyoEvet fotoda benimkiler de büyük çıkıyor :)) valla eski halini düşünürsek dediğim gibi bugüne şükür :) b c farketmez artık toparlayici sutyen lerde nene sutyenlerinde d cup ti benim nerden nereye :)) bana sporcu sutyeni ergenligimde bile olmuyordu :/
Ayyyy. Benim de ayne. Bende burda fotoğrafları var. Eski halinde. Çok kutu
Merak ettim eski halini de atsana :)))))
yok eskiCanım ilk resmin yeni mi?
Sanki sağdaki meme ucu baya yana kaymış gibi duruyor
Anladım canım ben yanlış anlamışım :) şimdi izlerin ne durumda varmı açılma rengindeyok eski
Yeni öyle simdiCanım ilk resmin yeni mi?
Sanki sağdaki meme ucu baya yana kaymış gibi duruyor
Anladım canım ben yanlış anlamışım :) şimdi izlerin ne durumda varmı açılma renginde
iyi dikişleri. Açılma sadece 1 yer oldu ilk 3 hafta. İp dolayı.Anladım canım ben yanlış anlamışım :) şimdi izlerin ne durumda varmı açılma renginde
Gayet iyi. Ve sadece iki ay olduğu. Sonra daha iyi olacak inşallahIz kalmamış nerdeyse çok iyi
iyi dikişleri. Açılma sadece 1 yer oldu ilk 3 hafta. İp dolayı.
Gayet iyi. Ve sadece iki ay olduğu. Sonra daha iyi olacak inşallah. Sende dikkat. Güzel de sende olsun.
Haydi bakalım seninkiInşallah cnm benim daha çok yeni 2 hafta oldu bugün dur foto çekim şu anki hali
Yinede cok iyi duruyorlar canım geçmiş izlerde baya iyi duruyoriyi dikişleri. Açılma sadece 1 yer oldu ilk 3 hafta. İp dolayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?