- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #36.521
Benim de Cuma 2 hafta olacak. Cumartesi kontrolüm var benim de. Kremle dikiş açılması mevzu saçma geldi bana biraz. 1 haftadır sabah akşam atnibiyotik krem kullanıyorum zaten. Açılsa tazeyken açılır. Haksız mıyım?sselam kızlar paylaştığım fotoyu silmek istediğim için ceza aldım hayret gerçekten 2008den beri üyeyim şu kk ya habire bi nedenden hesabım engelleniyor ya bende var sıkıntı ya da bilemiyorum yani :) Hayır hesap açmaktan onla beraber hotmail açmaktan bıktım :) her neyse benim bugün ameliyat sonrası ilk kontrol vardı Dr um batikon sürmeye devam dedi hametan kremi de sur dedi hatta gogsune dikiş yerlerine komple dedi bi de siliskar bepanthol anti jel bi de 2 krem daha vardı 4 ünden birini al dedi onu da sur dedi masaj yaparak bepanthol ü önerdi masaj ucu var dedi ben hepsini mi surecem biraz tuhaf geldi diyorum batikona devam edip 1 ay dolunca mi bepantol e gecsem krem için erken mi dikiş yumuşar açılır korkum var hala ama gogsum çok gergin bi taraf da acayip kasiniyor Dr a sordum kuruluktan dedi hametan sürdum ama dikislere surmedim bana bi akıl siz napiyosunuz buarada yarın tam 2 hafta olacak
Merhaba siliskar i sürmeyin henüz. Kabuklar döküldükten sonra dikişler eridikten alındıktan sonra sürün yoksa dikişleri açabiliyormuş. Ben 3. Hafta bittikten sonra dikişlerimin durumuna göre sürmeye başladımsselam kızlar paylaştığım fotoyu silmek istediğim için ceza aldım hayret gerçekten 2008den beri üyeyim şu kk ya habire bi nedenden hesabım engelleniyor ya bende var sıkıntı ya da bilemiyorum yani :) Hayır hesap açmaktan onla beraber hotmail açmaktan bıktım :) her neyse benim bugün ameliyat sonrası ilk kontrol vardı Dr um batikon sürmeye devam dedi hametan kremi de sur dedi hatta gogsune dikiş yerlerine komple dedi bi de siliskar bepanthol anti jel bi de 2 krem daha vardı 4 ünden birini al dedi onu da sur dedi masaj yaparak bepanthol ü önerdi masaj ucu var dedi ben hepsini mi surecem biraz tuhaf geldi diyorum batikona devam edip 1 ay dolunca mi bepantol e gecsem krem için erken mi dikiş yumuşar açılır korkum var hala ama gogsum çok gergin bi taraf da acayip kasiniyor Dr a sordum kuruluktan dedi hametan sürdum ama dikislere surmedim bana bi akıl siz napiyosunuz buarada yarın tam 2 hafta olacak
Merhaba siliskar i sürmeyin henüz. Kabuklar döküldükten sonra dikişler eridikten alındıktan sonra sürün yoksa dikişleri açabiliyormuş. Ben 3. Hafta bittikten sonra dikişlerimin durumuna göre sürmeye başladım
Benim de Cuma 2 hafta olacak. Cumartesi kontrolüm var benim de. Kremle dikiş açılması mevzu saçma geldi bana biraz. 1 haftadır sabah akşam atnibiyotik krem kullanıyorum zaten. Açılsa tazeyken açılır. Haksız mıyım?
Ben bu krema kulandim kaşıntı için. Doktor dedi. Güzel kremBuarada kızlar hangi krem en iyisi sizce bepanthol mu alim siliskar mi en iyi iz geçiren hangisi kullanıp tecrübe sahibi olan arkadaşlar fikir verir misiniz
Siliskar şimdi kulanmasin. O 1 ay sonra baslabilirsiniz. Kabukları ve dikişleri dökmesi lazi..Buarada kızlar hangi krem en iyisi sizce bepanthol mu alim siliskar mi en iyi iz geçiren hangisi kullanıp tecrübe sahibi olan arkadaşlar fikir verir misiniz
Ben bu krema kulandim kaşıntı için. Doktor dedi. Güzel krem
Siliskar şimdi kulanmasin. O 1 ay sonra baslabilirsiniz. Kabukları ve dikişleri dökmesi lazi..
En iyi. Bende 1 ay sonra başladim surmeye kremleri.Evet daha kabuk olan yerler var özellikle birleşme yerleri bekliycem Dr um surebilirsin dedi ama ben en az 1 ay bekliycem
MuhteşemEki Görüntüle 2593469 Penti ye gittim dayanamadim 80 b hayalimdeki gibi :))))) şimdi giymiycem tabi yaza inşallah :))
Fizik da güzel sizin. Benim 80C beden oldu.Eki Görüntüle 2593469 Penti ye gittim dayanamadim 80 b hayalimdeki gibi :))))) şimdi giymiycem tabi yaza inşallah :))
Teşekkür ederim 178 68 kiloyum 3 5 kilo verirsem daha iyi olacak inşallah bugunume şükür tabi 2 kilo ordan gitti :))Fizik da güzel sizin. Benim 80C beden oldu.
En iyi. Bende 1 ay sonra başladim surmeye kremleri.
Bence sizin boy gayet güzel kilo. 63-65 iyi.Teşekkür ederim 178 68 kiloyum 3 5 kilo verirsem daha iyi olacak inşallah bugunume şükür tabi 2 kilo ordan gitti :))
Fizik da güzel sizin. Benim 80C beden oldu.
Ben madecassol ve noscar kulanyorum şimdi.Sizin izler güzel geçmiş geçen atmıştıniz ama bulamadım hangi kremleri kullanmistiniz
Ben madecassol ve noscar kulanyorum şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?