- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #36.501
Bende sürmüyorum krem falan sadece batikon pansuman 1 ay dolunca kontrolden sonra iz kremine geçeceğiz dedi doktorumDikislerin nemli olup yumusamasi da iyi değil acilma olur deniliyor bn hiç yağ falan surmedim krem de 12.Gün ama çok gergin ve kuru bilemedim krem sürüp dikisi acilanlar var çok okudum o yüzden 1 ay surmeyi düşünmüyordum
Ilk hali var mı yeni hali çok ıyi olmuş önceki hakini merak ettimEvwt aynen öncesini hiç atmim resmen karnimdaydilar bu kadar dik ve küçük olacağını tahmin etmemiştim bugüne şükür
Resim ekledin diye ban yiyemezki canım benimBende fotoğraf eklemek istiyordum kızlar ama hsyncyr arkadaş ceza alınca vazgeçtim. Neye dikkat etmemiz gerekiyor acaba resim eklerken
bu sebepten değildir muhtemelen. Sonuçta fotoğraf olmazsa olmazı fikir alışverişinin.Bende fotoğraf eklemek istiyordum kızlar ama hsyncyr arkadaş ceza alınca vazgeçtim. Neye dikkat etmemiz gerekiyor acaba resim eklerken
Tamam o zaman, ben resimden sanmıştım. Sonuçta göğüs resmi ekliyoruz, yanlış bişi yapmıyım dedimResim ekledin diye ban yiyemezki canım benim
Bende ekledim sürekli ama ban yemedim ekle sen o başka bir sebepten ban yemiştir eminim ben
1 hafta sonra almıştı benim alt dikişimi 5 cm dikti yeri ölçtü açılan yerimiGünaydın kızlar,
Dün açılan yerlerime dikiş atıldı, doktorum küçük küçük açılan yerleri kapattım dedi, ben göremeden bandajladı hemen. 2 günde bir baticon sürüp kremleyip kapatıcam, bu sefer dökülmesini beklemiycez kendisi alıcak dikişleri
teşekkür ederim bu sefer son olur inşallah1 hafta sonra almıştı benim alt dikişimi 5 cm dikti yeri ölçtü açılan yerimi
Kısıtlı davran hateketlerini 1 hafta esnetme cok canım geçmiş olsun umarım toparlar
Daha sıkı dikmiştir eminim son olacaktırteşekkür ederim bu sefer son olur inşallah
Geçmiş gitmiş olsun inşallahGünaydın kızlar,
Dün açılan yerlerime dikiş atıldı, doktorum küçük küçük açılan yerleri kapattım dedi, ben göremeden bandajladı hemen. 2 günde bir baticon sürüp kremleyip kapatıcam, bu sefer dökülmesini beklemiycez kendisi alıcak dikişleri
Benim de öyleydi hatta başlık açmıştım öyle üzgündüm ki .şimdi gayet iyi görünüyorKızlar benim sağ areola iyi gibi de sol taraf yamuk yumuk. Düzelir mi acaba?
Bu cevap öyle iyi geldi ki çok teşekkür ederiyorum. Üzülüyordum çünkü. Doktorum da düzelir dedi ama pek inandırıcı gelmemişti. İnşaallah benimki de düzelirBenim de öyleydi hatta başlık açmıştım öyle üzgündüm ki .şimdi gayet iyi görünüyorsürecini detaylı meme dikleştirme ve büyütme süreci başlığı altında paylaştım..detaylı bakabilirsiniz.
Ben de çok üzgündüm hem küçücük kalmıştı aerola hem de saçma sapan duruyordu. İçiniz ferah olsun benim psikolojim felaketti ama memeler iyileştikçe onlar da iyileşiyormuş gerçektenBu cevap öyle iyi geldi ki çok teşekkür ederiyorum. Üzülüyordum çünkü. Doktorum da düzelir dedi ama pek inandırıcı gelmemişti. İnşaallah benimki de düzelir
büyük ihtimal benim de dikiş atılırken sıkıntı oldu, meme başında da boyut farklılığı var, ben bir sorduğumda asistan arkadaşlar bazen ayarlayamıyor demişti, bu sefer doktorumun kendisi attı, inşallah benimki de son olurDaha sıkı dikmiştir eminim son olacaktır
Benim doktorum dikerken ağzından kaçırdı brn dedim acaba benim yüzümden mi acıldı filan oda olabilir ama ben seyrek dikmiştim dedi bir anda sonra konuyu degiştirdi
Olan olmustu geçti gitti zaten şükür ben atlattım süreci sende inşallah bir an evvel atlatırsın
inşallahhhhGeçmiş gitmiş olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?