- 15 Eylül 2019
- 58
- 22
- 38
- 39
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #36.341
Teşekkür ederim. Evet 1 ay oldu, bugün doktorumun ameliyat günü yarın gideceğim bakalım ne diyecekGeçmiş olsun..bir ay olmuştu sizin 'di mi..önemli birşey değildir eminim rahat olun komple dikiş atılmasına gerek olmaz sanırım
Geçmiş olsun canım panik yapma 1 ay olmuş büyük birşey değildir umarımkızlar selam
bana lolipop dikiş atılmıştı, açılmalar oldu dikişlerde ve sabahda kan geldi çok canım sıkıldı büyük ihtimal yeniden dikiş atılacak
kan gelince panik yaptım, az önce baktım yine gelmiş kan. Doktor geçen hafta grdüğünde korkulaak birşey yok olabilir demişti ama yine de tedirgin oldumGeçmiş olsun canım panik yapma 1 ay olmuş büyük birşey değildir umarım
Çok geçmiş olsun.bende de açılmalar var, ikinci dikişten sonra toparlanmış görünüyor.Daha öncede atmıştım resimleri ama gene atıyorum size bilgi amaçlı acıklık nasıl ilerledi ve nasıl dikildi toparlandı diye en alt 1 den başlıyor diye düşünün
İkinci dikişten 1 hafta sonra dikişim alındı kapanmıştı rif ampul kırdırdık 2 günde 1 hastanede pansuman yaptırdım çok iyi oldu o sizede geçmiş olsun ben 2 uyuşturucu iğne yememe rağmen gene acıdı dikerken umarım sizin acımaz cok fazla hareket etmeyin geçmiş olsunÇok geçmiş olsun.bende de açılmalar var, ikinci dikişten sonra toparlanmış görünüyor.
inşallah benimde daha iyi olur, teşekkür ederim bilgilendirdiğin içinİkinci dikişten 1 hafta sonra dikişim alındı kapanmıştı rif ampul kırdırdık 2 günde 1 hastanede pansuman yaptırdım çok iyi oldu o sizede geçmiş olsun ben 2 uyuşturucu iğne yememe rağmen gene acıdı dikerken umarım sizin acımaz cok fazla hareket etmeyin geçmiş olsun
Rica ederim canım dikkat et hareketlerini kısıtma esnetme umarım bir an evvel iyileşirsiniz 1 2 ay sıkıntı 2 ay sonra tamamen rahat ediyorsunuzinşallah benimde daha iyi olur, teşekkür ederim bilgilendirdiğin için
dikkat ediyorum ama daha fazla etmem gerekecekRica ederim canım dikkat et hareketlerini kısıtma esnetme umarım bir an evvel iyileşirsiniz 1 2 ay sıkıntı 2 ay sonra tamamen rahat ediyorsunuz
çok kafama takmıyorum açıkcası şeklini eskisinden daha iyi oldukları kesinBen sporcu sütyeni giyiyorum, meme başları yukarıda ama alt kısımlar ve yanlar resmen köşeli. Hiç estetik durmuyor. Drla görüşücem en yakın zamanda.
çok kafama takmıyorum açıkcası şeklini eskisinden daha iyi oldukları kesinmazaallah göbeğime yapışacaklardı
Aslında evetçok kafama takmıyorum açıkcası şeklini eskisinden daha iyi oldukları kesinmazaallah göbeğime yapışacaklardı
Aman biraz sabır..çocuklarım büyük olmasına rağmen 4 gün bbaşka yerde istirahat ettim. 10 gün hiç yormamaya çalıştım kendimi. Lütfen kendinizi yormayin..çocukların sağlam anneye ihtiyaçları var. Uzanmayın dolaplara tabağa çanağa..azıcık sızı hissettiğiniz yerde kısıtlayını kendinizi..eminim çok özlüyprsunuzdur çocukları ama biraz sabırKızlar bugün taburcu oldum perşembe ameliyat olmustum çok şükür iyiyim ama su dikişler korkutuyor beni elimi kolumu hareket ettirebiliyorum 2 çocuğum var biri ananede biri teyzede 1.5 4.5 yasinda nasıl özlüyorum eşim daha ilk günden gelmemi istiyor gelsem ne yaparim nasıl bakarım diyorum sen işte olacaksın yemek yedirebilirim ama yapabilir miyim Gün içinde bi sıkıntı yaşar miyim evet hareketim iyi çok kötü hissetmiyorum kendimi ama kendimi iyi sanıp o arada dikislerime sıkıntı olur mu bilemiyorum bna bi akıl yardım kızlarneleri yapıp neleri yapmamalıyim evet kucağa asla almiycam ağır kaldirmiycam ama başka ?
Geçmiş olsun.Anneniz yada ablaniz evinize gelirlerse daha iyi olur.Cocuklarda ayrilmamis olur.Yemek yapmak cocuklarin arkasinda dolanmak sizi zorlar.Suan iyi hissediyorsunzdur.Ama biraz yorulsaniz halsiz kalirsnz.Dinlenmek uyumak isteyeceksinz.Kendinizi iyi gorup sakin ise girismeyin . İyilesmek icin zaman gerekiyor.Sonucta buyuk ameliyat.Neler yapmamaliyiz mesela dolaptan tencere ,tabak icin uzanmayacagiz.Ani hareketlerden uzak duracagiz .Yan yatmayacagiz belli bir sure .Ben hala duz yatiyorum mecburen doktorum henüz izin vermedi . İnşallah kisa surede iyileşirsinzKızlar bugün taburcu oldum perşembe ameliyat olmustum çok şükür iyiyim ama su dikişler korkutuyor beni elimi kolumu hareket ettirebiliyorum 2 çocuğum var biri ananede biri teyzede 1.5 4.5 yasinda nasıl özlüyorum eşim daha ilk günden gelmemi istiyor gelsem ne yaparim nasıl bakarım diyorum sen işte olacaksın yemek yedirebilirim ama yapabilir miyim Gün içinde bi sıkıntı yaşar miyim evet hareketim iyi çok kötü hissetmiyorum kendimi ama kendimi iyi sanıp o arada dikislerime sıkıntı olur mu bilemiyorum bna bi akıl yardım kızlarneleri yapıp neleri yapmamalıyim evet kucağa asla almiycam ağır kaldirmiycam ama başka ?
Kendinizi zorlamayın derim çünkü ameliyat sonrası ilaçlar ve anestezinin de etkisiyle insan iyiyim sanıyor ama dikişler ilk hafta gercekten hassas ve dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Benim ikinci haftam ve ilaçlarım bittikten sonra yeni yeni dikiş yerlerimde sızlamalar başladı. Çok geçmiş olsun hızlıca iyileşirsiniz inşallah :)Kızlar bugün taburcu oldum perşembe ameliyat olmustum çok şükür iyiyim ama su dikişler korkutuyor beni elimi kolumu hareket ettirebiliyorum 2 çocuğum var biri ananede biri teyzede 1.5 4.5 yasinda nasıl özlüyorum eşim daha ilk günden gelmemi istiyor gelsem ne yaparim nasıl bakarım diyorum sen işte olacaksın yemek yedirebilirim ama yapabilir miyim Gün içinde bi sıkıntı yaşar miyim evet hareketim iyi çok kötü hissetmiyorum kendimi ama kendimi iyi sanıp o arada dikislerime sıkıntı olur mu bilemiyorum bna bi akıl yardım kızlarneleri yapıp neleri yapmamalıyim evet kucağa asla almiycam ağır kaldirmiycam ama başka ?
İyileşme sürecinde tatlı kasıntılar normal canım sanki sivri ısırmışta deli gibi kaşıyasım olduğu dönemler cok oldu aman kaşıyım demeArkadaşlar dikis yerlerim kasiniyor özellikle koltuk altina dogru olanlar .Bu durumu yasayan oldu mu ?
Bende kaşınıyorumArkadaşlar dikis yerlerim kasiniyor özellikle koltuk altina dogru olanlar .Bu durumu yasayan oldu mu ?
Geçmiş olsun.Anneniz yada ablaniz evinize gelirlerse daha iyi olur.Cocuklarda ayrilmamis olur.Yemek yapmak cocuklarin arkasinda dolanmak sizi zorlar.Suan iyi hissediyorsunzdur.Ama biraz yorulsaniz halsiz kalirsnz.Dinlenmek uyumak isteyeceksinz.Kendinizi iyi gorup sakin ise girismeyin . İyilesmek icin zaman gerekiyor.Sonucta buyuk ameliyat.Neler yapmamaliyiz mesela dolaptan tencere ,tabak icin uzanmayacagiz.Ani hareketlerden uzak duracagiz .Yan yatmayacagiz belli bir sure .Ben hala duz yatiyorum mecburen doktorum henüz izin vermedi . İnşallah kisa surede iyileşirsinz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?