- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #36.321
Ben de anlam veremiyorum ki kimisi de hiç diren takmıyor. Aman neyse rabbim hepimize şifa versin inşaallah
Baya hızlı oldu evet sizin 5 gün yatış şaşırdım biraz bir kompikasyon mu gelişti de 5 gün yatış yapıldıHepsi ne kadar hızlı olmuş ben perşembe günü sabah 7 30 da ameliyathaneye ındim 1 saat sonra Dr um geldi ölçüm yaptı 8.44 te tam ameliyatim başladı 1.30 da gozumu açtım 2 ye kadar tam.ayilmam için bekletildim yani sonuç olarak 7.30 da ındim 2 de odama çıktım. Bugün pazar 5.gunde direnlerim çıktı ama hala antibiyotik mide koruyucu veriliyor damardan pansuman yapılıyor tansiyon ölçülüyor falan yarın 6.gunum ve inşallah cikacam
Baya hızlı oldu evet sizin 5 gün yatış şaşırdım biraz bir kompikasyon mu gelişti de 5 gün yatış yapıldı
Allah bağışlasın cnm benimde 2 cocugum var biri 4 diğeri 2 zorlandım ben dinlenemedim eve geçer geçmez baktım kızlara eve dikişi patlattım geri dikti doktorum benim zpr süreçti atlattım ama 2 ay olduHayır her şey çok yolunda gitti çok şükür perşembe günü ameliyat oldum çarşamba gecesinden yatısim yapıldı bugün pazar olduğu için kalmış olabilirim ama araştırdıgim ve gördüğüm kadarıyla 3 4 gün kalmak gayet normal benim haftasonu denk geldi sadece Dr um Prof ve isinde çok titiz çok katı her şey net olmadan içine sinmeden göndermemis olabilir ve bugün pazar olmasına rağmen yine geldi gördü beni damardan antibiyotik ve mide koruyucu alıyorum halen demekki onun işleyişi böyle her Dr un her hastanenin farklı olabilir benim işime geldi bu durum çünkü 2 çocuğum var 1.5 ve 4.5 yaşında ne kadar iyi olup cikarsam benim için o kadar iyi memnunum yani ben bu durumdan.
Allah bağışlasın cnm benimde 2 cocugum var biri 4 diğeri 2 zorlandım ben dinlenemedim eve geçer geçmez baktım kızlara eve dikişi patlattım geri dikti doktorum benim zpr süreçti atlattım ama 2 ay oldu
Allah bağışlasın cnm benimde 2 cocugum var biri 4 diğeri 2 zorlandım ben dinlenemedim eve geçer geçmez baktım kızlara eve dikişi patlattım geri dikti doktorum benim zpr süreçti atlattım ama 2 ay oldu
Zor tabi allah yardımcın olsun ben zorladım ve sonu kötü oldu o tekrat dikim çok ağrılı ve sancılı oldu 2 yasındaki kızım hep kucakcı emzirmeyi kesince bağımlı oldu bana cok ama atlattım bir şekilde darısı sizin basınıza inşYaa çok. Çok geçmiş olsun ben de şimdi dikişlerden korkuyorum çocuklar küçükken hep zor ablama gecicem ben kucugu yanıma alicam büyüğü anneannesinde olacak çünkü evde olursam ben rahat durmam ayaklanirim zorlarim kendimi özellikle şu 1 ayi atlatma caliscam bir hafta annemde 1 hafta ablamda dönüşümlü inş sorun yaşamam cocuklarimi da nasıl özledim 6 gün olacak ne zormus her bakımdan kucaklayamiycam bile çok çok zormus Allah yardımcimiz olsun
Benzer sorunları hepimizi yaşıyoruz sanırım benim de sol göğsümde morarma hafif sertlik sağ göğsümde de dren çıkarılan yerde ani sancılar oluyor. Ama burda da okuduğum ve doktorumun da söylediği kadarıyla normal şeyler bunlar sonucta basit bir operasyon değildi. Ayrıca benim regl dönemim de yaklaştı onun verdiği şişlik ve hassasiyet de var. Ben düzenli c vitamini ve kemik suyu tüketiyorum aynı zamanda ödemler için de bol yeşil çay içiyorum son dört beş gündür sağ göğsümdeki sancı da hafiflemeye başladı. Bu arada ameliyat olalı 14 gün oluyor :)Sağ tarafa ultrason çektirdim ödem çıktı morluk geçti şişlik inmeye başladı sızı özellikle yatarken çok oluyor dokunduğum acı baya var onun için dokunuyorumbende sertlik sadece sağ alt tarafta var oda ödemden dolayı diye düşünüyorum umutsuzluk yok daha yeni ameliyat olduk ve büyük bir ameliyat iyileşme biraz zaman alır 6 ay sonra bu günleri unutacağız İnşallah
3 hafta olmuş düzelirdi simdiye kadar doktoruna göstermeni tavsiye ederim bende ögle birşey olmadı cünkü 16sında 2 ay olcak benimBenim göğüsler sanki kare gibi duruyor, yarın 3 hafta olacak. Zamanla düzelip yuvarlaklaşırmı ki kızlar
Benim göğüsler sanki kare gibi duruyor, yarın 3 hafta olacak. Zamanla düzelip yuvarlaklaşırmı ki kızlar
BEnim de öyle gibiydi. Onun için daire şeklinde yuvarlayarak masajlar yapıyorum. Şimdi epeyce yuvarlaklaşıyor gibi. Bi de dr sütyrn çok önemli dedi. Bana balenli sütyen takdırdı ortasını diktirtip yakınlaştırdı. Sütyen çok önemli o şekil veriyor dedi. ben ısrarla sporcu sütyeni istedim izin vermedi. Bi de sütyeni giyerken de memeyi meme başlarını hep düzelteceksin dediBenim göğüsler sanki kare gibi duruyor, yarın 3 hafta olacak. Zamanla düzelip yuvarlaklaşırmı ki kızlar
Sütyenin fotoğrafını atarmısın benimde yayvan duruyorBEnim de öyle gibiydi. Onun için daire şeklinde yuvarlayarak masajlar yapıyorum. Şimdi epeyce yuvarlaklaşıyor gibi. Bi de dr sütyrn çok önemli dedi. Bana balenli sütyen takdırdı ortasını diktirtip yakınlaştırdı. Sütyen çok önemli o şekil veriyor dedi. ben ısrarla sporcu sütyeni istedim izin vermedi. Bi de sütyeni giyerken de memeyi meme başlarını hep düzelteceksin dedi
Kom un nelly marka. Şu an atamam ama akşama doğru hatırlatırsanız fotoğrafını atayımSütyenin fotoğrafını atarmısın benimde yayvan duruyor
Ben sporcu sütyeni giyiyorum, meme başları yukarıda ama alt kısımlar ve yanlar resmen köşeli. Hiç estetik durmuyor. Drla görüşücem en yakın zamanda.BEnim de öyle gibiydi. Onun için daire şeklinde yuvarlayarak masajlar yapıyorum. Şimdi epeyce yuvarlaklaşıyor gibi. Bi de dr sütyrn çok önemli dedi. Bana balenli sütyen takdırdı ortasını diktirtip yakınlaştırdı. Sütyen çok önemli o şekil veriyor dedi. ben ısrarla sporcu sütyeni istedim izin vermedi. Bi de sütyeni giyerken de memeyi meme başlarını hep düzelteceksin dedi
Ayni durum benimkilerde oyle .Cok ayrik duruyorlar ayni zamanda.Sporcu sutyeni giyiyorum bugun 28. gunum .Ben sporcu sütyeni giyiyorum, meme başları yukarıda ama alt kısımlar ve yanlar resmen köşeli. Hiç estetik durmuyor. Drla görüşücem en yakın zamanda.
Geçmiş olsun..bir ay olmuştu sizin 'di mi..önemli birşey değildir eminim rahat olun komple dikiş atılmasına gerek olmaz sanırımkızlar selam
bana lolipop dikiş atılmıştı, açılmalar oldu dikişlerde ve sabahda kan geldi çok canım sıkıldı büyük ihtimal yeniden dikiş atılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?