Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba dikiş yeri kendiliğinden kapanıyor dedi dikiş atılmadı tekrar yalnız hala şiş 2 göğsüm arasında çok fazla fark var bu ne zaman normale döner bilmiyorum ve artık umudumu kaybetmeye başladım
benim 2 ay oldu op sonrası.sol ğöğüsum sağa gore daha büyüktu,yeni yeni eşitlemeye başladı,dr.dedi sorduğumda ki minimum farklılık kalabilir.

Aslında direnler ne kadar çok kalırsa o kadar iyi. Direnle atamadıklarımız bize sıkıntı veriyor. Bugün ikinci günüm yarın duşumu alıp pansumana gideceğim inşaAllah.

İnsal
inşallah odem icin yapmaniz gereken bir sey var mi doktorunuz birsey soyledi mi ?

Aslında direnler ne kadar çok kalırsa o kadar iyi. Direnle atamadıklarımız bize sıkıntı veriyor. Bugün ikinci günüm yarın duşumu alıp pansumana gideceğim inşaAllah.

Evet doğru o yüzden sesimi çıkaramadım çünkü gördüm çıkan akan pis kanı iyi kaldı ama bende 4 gün boyunca sizde ne kadar kalmıştı

Evet doğru o yüzden sesimi çıkaramadım çünkü gördüm çıkan akan pis kanı iyi kaldı ama bende 4 gün boyunca sizde ne kadar kalmıştı
Bende uc gune yakin durdu kanamam oldugu icin cikartmadilar.Akan kan sarmtrak bir rengi alinca cikarttilar .Dren cikarkende hic aci hissetmedim sizde hissetmezsinz .

İçinizi ferah tutun..biraz zaman gerekiyor..devlet hastaneleri hastane çıkışını daha geç veriyor olası komplikasyon riskine girmemek için..özel hastaneleri çoğunlukla hemen yatak boşalsın mantığında maalesef..eve çıkınca daha rahat hissedersiniz.

ben de 24 saat kaldı direnler çekilince de çıktım zaten. Bandajlara kan sızmış ve meme başı kenarlarda morluk var biraz. Bakalım ne diyecek dr. Yarın

ben de 24 saat kaldı direnler çekilince de çıktım zaten. Bandajlara kan sızmış ve meme başı kenarlarda morluk var biraz. Bakalım ne diyecek dr. Yarın

Yaaa sizde baya az kalmış sonradan sorun olmustur çünkü 4 gün boyunca benden kan geldi daha da dursa gelir miydi bilemiyorum ama Dr um çıkarttı ve cok sukur artık daha rahatim bi taraftan çıkarken acimadi ama diğer taraf acidi baya hafifledim artık ama çok şükür refakatcimi bile gönderdim artık daha rahatim oturup kalkarken yarın cikacam inş artık tek korkum aman dikişler açılmasın

Inşallah teşekkür ederim direnler çok şükür çıktı artık daha rahatım hafifledim resmen bugunume sukur

Ben de anlam veremiyorum ki kimisi de hiç diren takmıyor. Aman neyse rabbim hepimize şifa versin inşaallah

16 aralıkta oldum ben aksam 4 gibi ameliyata girdim 9da cıktım ertesi sabah 11 de cıkartttı direnlerimi 11de taburcu oldum direnlerden sorun yasamadım hiç geçmiş olsun sizlere

16 aralıkta oldum ben aksam 4 gibi ameliyata girdim 9da cıktım ertesi sabah 11 de cıkartttı direnlerimi 11de taburcu oldum direnlerden sorun yasamadım hiç geçmiş olsun sizlere

Hepsi ne kadar hızlı olmuş ben perşembe günü sabah 7 30 da ameliyathaneye ındim 1 saat sonra Dr um geldi ölçüm yaptı 8.44 te tam ameliyatim başladı 1.30 da gozumu açtım 2 ye kadar tam.ayilmam için bekletildim yani sonuç olarak 7.30 da ındim 2 de odama çıktım. Bugün pazar 5.gunde direnlerim çıktı ama hala antibiyotik mide koruyucu veriliyor damardan pansuman yapılıyor tansiyon ölçülüyor falan yarın 6.gunum ve inşallah cikacam

Herhangi bir sorununuz var mı sizin acaba? Doğru hatırlıyorsam devlet hastanesi değil mi?

ne kadar uzun sürmüş böyle ama belki de daha iyidir hastanede bakım çünkü ilk günler zor geçiyor baya
bende 10 da ameliyata girdim 2:30 da çıktım ertesi gün de 2 de direnlerim çıktı taburcu oldum 3.gün pansuman için hastaneye gittim sürecim bu şekildeydi ve neredeyse görüştüğüm tüm doktorların verdiği planlama buydu
çok çok geçmiş olsun tekrar

Herhangi bir sorununuz var mı sizin acaba? Doğru hatırlıyorsam devlet hastanesi değil mi?

Evwt universite prof a oldum.Su an yok çok şükür ödem var bi memem daha büyük duruyor ama normal tabi biliyorum süreci çok araştırdım önemli olan bu asamaya gelebilmekti çok şükür gerisi sabırla bekliycem benden 900 750 olmak üzere 1650 gram doku çıkartılmış çok sarkikti karnimdaydi resmen en mutlu eden artık Karnım rahat yanlardan taşan yok Allaha bin şükür

Evet uzun sürdü ama çok çok iyiydi çok memnun kaldım hemen eve gitsem böyle toparliyamazdim direnler hemen çıksa o kadar kan içerde kalicakti sürekli bosaltildi gördüm çıkan kanı içim rahat şimdi bu konuda Dr umdan allah razı olsun su an icin sonuctan her şeyden çok memnunum

Ben de anlam veremiyorum ki kimisi de hiç diren takmıyor. Aman neyse rabbim hepimize şifa versin inşaallah
Belki yaptıkları işe göre değişiyordur. Bana takıldı, ertesi sabah çıkardı ama hiç kan gelmemişti sadece boruda çok az sarımsı sıvı vardı. Amin, hepimize acil şifalar olsun

Belki yaptıkları işe göre değişiyordur. Bana takıldı, ertesi sabah çıkardı ama hiç kan gelmemişti sadece boruda çok az sarımsı sıvı vardı. Amin, hepimize acil şifalar olsun

Yaptıkları ise göre değil de kişiye göre direnler kalıyor benden kan geldiği için 4 gün kaldı sizde gelmemiş erken çıkmış kan gelmedikten sonra neden kalsın ki sarı sıvıya döndüyse tamam zaten çıkması çok normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…