- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #36.301
benim 2 ay oldu op sonrası.sol ğöğüsum sağa gore daha büyüktu,yeni yeni eşitlemeye başladı,dr.dedi sorduğumda ki minimum farklılık kalabilir.Merhaba dikiş yeri kendiliğinden kapanıyor dedi dikiş atılmadı tekrar yalnız hala şiş 2 göğsüm arasında çok fazla fark var bu ne zaman normale döner bilmiyorum ve artık umudumu kaybetmeye başladım
Aslında direnler ne kadar çok kalırsa o kadar iyi. Direnle atamadıklarımız bize sıkıntı veriyor. Bugün ikinci günüm yarın duşumu alıp pansumana gideceğim inşaAllah.Bugün hastanede 5.gunum ameliyatimin 4.gunu direnler hala duruyor diren yerlerinde ağrılarım var doğal olarak onlarla yatmak çok sıkıntı sabah hemşire geldi bugün çıkabilir dedi acır korkusuyla bekliyorum çıkarılmasını. Çıkarsa yarın taburcu olurum artık heralde bilemiyorum. Çıktıktan sonra kaç günde bir pansuman yapılıyor kendim ne zaman yapabilirim merak ediyorum
inşallah odem icin yapmaniz gereken bir sey var mi doktorunuz birsey soyledi mi ?Sağ tarafa ultrason çektirdim ödem çıktı morluk geçti şişlik inmeye başladı sızı özellikle yatarken çok oluyor dokunduğum acı baya var onun için dokunuyorumbende sertlik sadece sağ alt tarafta var oda ödemden dolayı diye düşünüyorum umutsuzluk yok daha yeni ameliyat olduk ve büyük bir ameliyat iyileşme biraz zaman alır 6 ay sonra bu günleri unutacağız İnşallah
Ödem için vücut zamanla atacak dedi sadece silikon Krem sürüyorum başka birşey yapmıyorum şuandaİnsal
inşallah odem icin yapmaniz gereken bir sey var mi doktorunuz birsey soyledi mi ?
Sizde buzgu buzgu olan dikisler nasil duzeldi mi ?Ödem için vücut zamanla atacak dedi sadece silikon Krem sürüyorum başka birşey yapmıyorum şuanda
Aslında direnler ne kadar çok kalırsa o kadar iyi. Direnle atamadıklarımız bize sıkıntı veriyor. Bugün ikinci günüm yarın duşumu alıp pansumana gideceğim inşaAllah.
Bende uc gune yakin durdu kanamam oldugu icin cikartmadilar.Akan kan sarmtrak bir rengi alinca cikarttilar .Dren cikarkende hic aci hissetmedim sizde hissetmezsinz .Evet doğru o yüzden sesimi çıkaramadım çünkü gördüm çıkan akan pis kanı iyi kaldı ama bende 4 gün boyunca sizde ne kadar kalmıştı
İçinizi ferah tutun..biraz zaman gerekiyor..devlet hastaneleri hastane çıkışını daha geç veriyor olası komplikasyon riskine girmemek için..özel hastaneleri çoğunlukla hemen yatak boşalsın mantığında maalesef..eve çıkınca daha rahat hissedersiniz.Bugün hastanede 5.gunum ameliyatimin 4.gunu direnler hala duruyor diren yerlerinde ağrılarım var doğal olarak onlarla yatmak çok sıkıntı sabah hemşire geldi bugün çıkabilir dedi acır korkusuyla bekliyorum çıkarılmasını. Çıkarsa yarın taburcu olurum artık heralde bilemiyorum. Çıktıktan sonra kaç günde bir pansuman yapılıyor kendim ne zaman yapabilirim merak ediyorum
ben de 24 saat kaldı direnler çekilince de çıktım zaten. Bandajlara kan sızmış ve meme başı kenarlarda morluk var biraz. Bakalım ne diyecek dr. YarınEvet doğru o yüzden sesimi çıkaramadım çünkü gördüm çıkan akan pis kanı iyi kaldı ama bende 4 gün boyunca sizde ne kadar kalmıştı
ben de 24 saat kaldı direnler çekilince de çıktım zaten. Bandajlara kan sızmış ve meme başı kenarlarda morluk var biraz. Bakalım ne diyecek dr. Yarın
İçinizi ferah tutun..biraz zaman gerekiyor..devlet hastaneleri hastane çıkışını daha geç veriyor olası komplikasyon riskine girmemek için..özel hastaneleri çoğunlukla hemen yatak boşalsın mantığında maalesef..eve çıkınca daha rahat hissedersiniz.
Ben de anlam veremiyorum ki kimisi de hiç diren takmıyor. Aman neyse rabbim hepimize şifa versin inşaallahYaaa sizde baya az kalmış sonradan sorun olmustur çünkü 4 gün boyunca benden kan geldi daha da dursa gelir miydi bilemiyorum ama Dr um çıkarttı ve cok sukur artık daha rahatim bi taraftan çıkarken acimadi ama diğer taraf acidi baya hafifledim artık ama çok şükür refakatcimi bile gönderdim artık daha rahatim oturup kalkarken yarın cikacam inş artık tek korkum aman dikişler açılmasın
16 aralıkta oldum ben aksam 4 gibi ameliyata girdim 9da cıktım ertesi sabah 11 de cıkartttı direnlerimi 11de taburcu oldum direnlerden sorun yasamadım hiç geçmiş olsun sizlere
Herhangi bir sorununuz var mı sizin acaba? Doğru hatırlıyorsam devlet hastanesi değil mi?Hepsi ne kadar hızlı olmuş ben perşembe günü sabah 7 30 da ameliyathaneye ındim 1 saat sonra Dr um geldi ölçüm yaptı 8.44 te tam ameliyatim başladı 1.30 da gozumu açtım 2 ye kadar tam.ayilmam için bekletildim yani sonuç olarak 7.30 da ındim 2 de odama çıktım. Bugün pazar 5.gunde direnlerim çıktı ama hala antibiyotik mide koruyucu veriliyor damardan pansuman yapılıyor tansiyon ölçülüyor falan yarın 6.gunum ve inşallah cikacam
ne kadar uzun sürmüş böyle ama belki de daha iyidir hastanede bakım çünkü ilk günler zor geçiyor bayaHepsi ne kadar hızlı olmuş ben perşembe günü sabah 7 30 da ameliyathaneye ındim 1 saat sonra Dr um geldi ölçüm yaptı 8.44 te tam ameliyatim başladı 1.30 da gozumu açtım 2 ye kadar tam.ayilmam için bekletildim yani sonuç olarak 7.30 da ındim 2 de odama çıktım. Bugün pazar 5.gunde direnlerim çıktı ama hala antibiyotik mide koruyucu veriliyor damardan pansuman yapılıyor tansiyon ölçülüyor falan yarın 6.gunum ve inşallah cikacam
Herhangi bir sorununuz var mı sizin acaba? Doğru hatırlıyorsam devlet hastanesi değil mi?
ne kadar uzun sürmüş böyle ama belki de daha iyidir hastanede bakım çünkü ilk günler zor geçiyor baya
bende 10 da ameliyata girdim 2:30 da çıktım ertesi gün de 2 de direnlerim çıktı taburcu oldum 3.gün pansuman için hastaneye gittim sürecim bu şekildeydi ve neredeyse görüştüğüm tüm doktorların verdiği planlama buydu
çok çok geçmiş olsun tekrar
Belki yaptıkları işe göre değişiyordur. Bana takıldı, ertesi sabah çıkardı ama hiç kan gelmemişti sadece boruda çok az sarımsı sıvı vardı. Amin, hepimize acil şifalar olsunBen de anlam veremiyorum ki kimisi de hiç diren takmıyor. Aman neyse rabbim hepimize şifa versin inşaallah
Belki yaptıkları işe göre değişiyordur. Bana takıldı, ertesi sabah çıkardı ama hiç kan gelmemişti sadece boruda çok az sarımsı sıvı vardı. Amin, hepimize acil şifalar olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?