Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Çok geçmiş olsun..kolaylıkla iyileşin inşallah. Aman dikişleri zorlamayın..yatarken kalkarken zorlamazsanız iyileşme süreci de hızlanır..anestezinin etkisinden de kusmuş olabilirsiniz..ben 7-8 Günde anca attım anestezinin etkisini..

Geçmiş olsun hic kolay bir ameliyat değilmiş.Ama zamanla daha iyi olursunz biraz sabr.

Arkadaşlar benim bugun 26.gunun dikis yerlerim hala sızlıyor.Odemde var biraz.Gogsumun altinda ,dikis birlesim yerleri kirmizi ,kizarik gibi duruyor.Ne zaman gececek bu agri sizilar hergun acaba bu gun mu diyorum.Cok siddetli degil ama sızı devam ediyor.Bu normal mi sizce ?

Dün ben de dr uma sordum. Kesilen yerlerin yerinde yeni kan damarları kılcallar oluşuyor sinirler kaynamaya çalışıyor ara ara sızılar olacak dedi. Çabucak geçsin inşallah

Kızlar kac gun sonra kollarinızi rahat kullanmaya basladiniz. Misal kac gun sonra dolaptan tabak alabildiniz.

Kızlar kac gun sonra kollarinızi rahat kullanmaya basladiniz. Misal kac gun sonra dolaptan tabak alabildiniz.
Ben kendimi zorlamamaya çalışıyorum.17 gün oldu..uzanmazsam rahat kullanabiliyorum ama kendimi deniyorum azıcık sızı hissettiğim yerde bırakıyorum. Dolaptan kendi hizamdan alabiliyorum ama yukarılardan henüz değil..

Herkese merhaba. Yaralı görüntü için özür dilerim öncelikle. Sağ memede birleşme noktalarında sıkıntı var diye düşünüyorum. Fikirlerinizi ve önerilerinizi alabilir miyim çok huzursuzum

Eklentiler

• 25A1C55A-17FA-4312-8229-D0C72FEC23D8.jpeg
    98,4 KB · Görüntüleme: 233
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…