- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #36.261
Çok geçmiş olsun..kolaylıkla iyileşin inşallah. Aman dikişleri zorlamayın..yatarken kalkarken zorlamazsanız iyileşme süreci de hızlanır..anestezinin etkisinden de kusmuş olabilirsiniz..ben 7-8 Günde anca attım anestezinin etkisini..Kızlar dün ameliyat oldum biraz ağrılarım var serum ağrı pompası sonda çıktı sadece direnler var onlar çıkarken çok canım çok yandı o bantları çıkarırken diren yerim ağrıdı çok dün ameliyattan sonra iyiydim başta sonra yürüyüş yapınca tansiyonum düştü ve peşine baya bi kustum zormus kızlar
Geçmiş olsun hic kolay bir ameliyat değilmiş.Ama zamanla daha iyi olursunz biraz sabr.Kızlar dün ameliyat oldum biraz ağrılarım var serum ağrı pompası sonda çıktı sadece direnler var onlar çıkarken çok canım çok yandı o bantları çıkarırken diren yerim ağrıdı çok dün ameliyattan sonra iyiydim başta sonra yürüyüş yapınca tansiyonum düştü ve peşine baya bi kustum zormus kızlar
Geçmiş olsun oluyor benim sol memeden hala his yok sag meme de his olustu yeni .Merhaba hanımlar ben de bügün oldum ameliyat. Meme uçlarında hissizlik oluyor mu
Durumlar aynı ama sorun yokmuş gibi davranıyorum eşim refakatçi hiç dinleyemem şimdi dırdırırnıDirenin olduğu yerler çok acıyor benim memeleri de hiç hissetmiyorum Birak uçları sem sertler
Durumlar aynı ama sorun yokmuş gibi davranıyorum eşim refakatçi hiç dinleyemem şimdi dırdırırnı
Merhaba arkadaşlar kantaron yağı ile ilgili olan fotoğraflara toplu cevap vermiş olayım..15 gün önce dikleştirme ve protez ameliyatı oldum. Meme küçültüldü, meme başı taşındı ve protez takviyesi oldu.
3. gün bitiminde kantoron yağı kullanmaya başladım. Kırmızı kantoron yağı vardı onu kullanıyorum. Başka hiçbir krem kullanmadım henüz..kantoron yağını dikiş yerlerine temiz parmaklarımla masajla yedirip sonra da meme bölgesine zeytinyağı ile masaj yapıyorum. Zeytinyağı ile masaj hem ödemi gidermek hem de memeyi nemli tutmak için..günde en az 3 sefer yapıyorum. Bana ffaydası var gibi geliyor.
Bi de ben yara iyileşmesine katkısı olduğunu bildiğimden kollajen(kendi yaptığım paça), c vitamini ve çinko içerikli vitamin kullanıyorum. 1 ayı tamamlarım diye düşünüyorum.
Dr ismine gelince Ankara da bir doçente oldum. İsmini vermek için biraz daha zaman geçsin isterim kimseyi yanlış yönlendirmek istemem..sonuçta henüz ödemler var..meme başları (bana göre) başka yerlere bakıyor..henüz memnuniyet belirtmek için erken diye düşünüyorum..
Tabii isteyenlere yine de özelden gönderebilirim.
Merhaba arkadaşlar kantaron yağı ile ilgili olan fotoğraflara toplu cevap vermiş olayım..15 gün önce dikleştirme ve protez ameliyatı oldum. Meme küçültüldü, meme başı taşındı ve protez takviyesi oldu.
3. gün bitiminde kantoron yağı kullanmaya başladım. Kırmızı kantoron yağı vardı onu kullanıyorum. Başka hiçbir krem kullanmadım henüz..kantoron yağını dikiş yerlerine temiz parmaklarımla masajla yedirip sonra da meme bölgesine zeytinyağı ile masaj yapıyorum. Zeytinyağı ile masaj hem ödemi gidermek hem de memeyi nemli tutmak için..günde en az 3 sefer yapıyorum. Bana ffaydası var gibi geliyor.
Bi de ben yara iyileşmesine katkısı olduğunu bildiğimden kollajen(kendi yaptığım paça), c vitamini ve çinko içerikli vitamin kullanıyorum. 1 ayı tamamlarım diye düşünüyorum.
Dr ismine gelince Ankara da bir doçente oldum. İsmini vermek için biraz daha zaman geçsin isterim kimseyi yanlış yönlendirmek istemem..sonuçta henüz ödemler var..meme başları (bana göre) başka yerlere bakıyor..henüz memnuniyet belirtmek için erken diye düşünüyorum..
Tabii isteyenlere yine de özelden gönderebilirim.
[merhaba doktorunuzu kimdi ? Özelden yazarmısınız
Dün ben de dr uma sordum. Kesilen yerlerin yerinde yeni kan damarları kılcallar oluşuyor sinirler kaynamaya çalışıyor ara ara sızılar olacak dedi. Çabucak geçsin inşallahArkadaşlar benim bugun 26.gunun dikis yerlerim hala sızlıyor.Odemde var biraz.Gogsumun altinda ,dikis birlesim yerleri kirmizi ,kizarik gibi duruyor.Ne zaman gececek bu agri sizilar hergun acaba bu gun mu diyorum.Cok siddetli degil ama sızı devam ediyor.Bu normal mi sizce ?
Geçmiş olsunMerhaba hanımlar ben de bügün oldum ameliyat. Meme uçlarında hissizlik oluyor mu
Sıkıntı yapmayın benimde dün çıktı drenler inan çok korkuyordum ufacık bile acımadı inşallah seninde öyle olurDirenlerin çıkışından cok korkuyorum 20 cm içerde ller dedi hemşire uyuyamiyorum ya korkudan
Sag olun.Amin inşallahDün ben de dr uma sordum. Kesilen yerlerin yerinde yeni kan damarları kılcallar oluşuyor sinirler kaynamaya çalışıyor ara ara sızılar olacak dedi. Çabucak geçsin inşallah
Ben kendimi zorlamamaya çalışıyorum.17 gün oldu..uzanmazsam rahat kullanabiliyorum ama kendimi deniyorum azıcık sızı hissettiğim yerde bırakıyorum. Dolaptan kendi hizamdan alabiliyorum ama yukarılardan henüz değil..Kızlar kac gun sonra kollarinızi rahat kullanmaya basladiniz. Misal kac gun sonra dolaptan tabak alabildiniz.
Çok geçmiş olsun öncelikle Kaçıncı gününüz acabaHerkese merhaba. Yaralı görüntü için özür dilerim öncelikle. Sağ memede birleşme noktalarında sıkıntı var diye düşünüyorum. Fikirlerinizi ve önerilerinizi alabilir miyim çok huzursuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?