- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #36.201
Ben Önden düğmeli pijama çorap iç camasir sporcu sütyeni koydum baska eklemem gereken ne var
[/QUOTBenim bir kere oldu..sonra bir daha olmadı..yara yerlerine kantaron yapı sürüyorum..göğüslerime de zeytinyağı ile masaj yapıyorum ki nemli kalsın..dr bana da bişey yok dedi ama sürekli takip ediyorum kızarıklık var mı..o bölgede ekstra sıcaklık var mı diye..hangi kreme başladınızBen baticon sürmüyorum, ameliyat sonrası 1.haftamda kreme başladık. Bugün 1. ay kontrolüme gittim doktora söylediğimde normal olduğunu, dikişler kuruduğu için gerilip hafif açılma oluyor dedi. Eğer açılma devam ederse dikiş yerini temizleyip tekrar küçük bir dikiş atacak, açılma çok büyük değil doktorda sıkıntı yok dedi ama ben takıldım
Bn samsundayim Prof ahmet demir üniversitede olucamRabbim kolaylıklar versin inşaAllah doktorunu kim acaba
benm de 4,5 ve 1,5 yaşında oğlum var ameliayt olalı 1 ay + 1 hafta oluyor :) ilk 3 gün küçük oğluma hiç görünmedim zaten ilk gün hastanede olacaksınız. ama 4. gün acısını çıkardı sürekli anne anne diye bana sarmalar ağlamalar oldu. sonra kucaüıma gelmek istedi ben sargılarımı gösterdim acıyor seni alamam baban alsın dedim bir süre sonra bu durumu kabullendi. 1 haftadır kucağıma alıyorum ama şimdi bile memişleri gösterip hayır diyor kendi kendine :) ilk zamanlar çok zor oluyor tabi ağrıların filan altını alamazsın kucağına alamazsın hiç bir özlük bakımı ile ilgilenemiyorsun bunların hepsini eşine devretmen lazım 1 ay kendini koru hiç bir iş yapma dikişler açılırsa sonradan bir de başka sıkıntılarla uğraşırsın annen ya da yakının kalabilirse bir süre kalsa iyi olur...
Herşey güzel olacak canım İnşallahkızlar yarın yatisim yapılacak perşembe ameliyatim umarım her şey iyi olur
Silikon bantı var..medikalden istetmiştim. aldım henüz kullanmadım.gerekirse operasyondan 1 ay sonra kullanmayı planlıyorum ama lantaron yağından şuan için memnunum..dik inen dikişlerim 2 haftada çizgi gibi görünmeye başladı..Hanımlar ameliyat izlerine kantaron yağı ve silikonlu krem hariç be azaltabilir acaba daha olmadan kafama taktım.
diğer göğsümde böyle
Doktora gitseniz iyi olur..iltihap mı yoksa deri içindeki sıvı mi bilmek bizim için zor..sanki açılma var gibi fotoğraftan..bu geceyi sakin geçirip dr a görünseniz daha sağlıklı olurkızlar yardımcı olabilir misiniz bugün böyle bir akıntı oldu baticonla pansuman mı yapmalıyım yoksa hemen doktora mı gitmeliyim ? 20. günüm
Ayyy cnm. Doktora git. Batikon sadece antiseptik.kızlar yardımcı olabilir misiniz bugün böyle bir akıntı oldu baticonla pansuman mı yapmalıyım yoksa hemen doktora mı gitmeliyim ? 20. günüm
Silikon banti fotoya atabilirmisin.Silikon bantı var..medikalden istetmiştim. aldım henüz kullanmadım.gerekirse operasyondan 1 ay sonra kullanmayı planlıyorum ama lantaron yağından şuan için memnunum..dik inen dikişlerim 2 haftada çizgi gibi görünmeye başladı..
Maalesef dosya ekle kısmı çalışmıyor..özelden mesajla göndermeye çalışacağım..epiderm clear silicone gel sheeting for scars diye geçiyorSilikon banti fotoya atabilirmisin.
Geçmiş olsun .Panik yapmayin doktora gidin.Ne gerekiyorsa yapar. Kisa surede toparlanirsinz inşallah.kızlar yardımcı olabilir misiniz bugün böyle bir akıntı oldu baticonla pansuman mı yapmalıyım yoksa hemen doktora mı gitmeliyim ? 20. günüm
korkutmak istemem ama açılmış gibi görünüyor bana öyle geldi. doktora görüntü at hemen bencekızlar yardımcı olabilir misiniz bugün böyle bir akıntı oldu baticonla pansuman mı yapmalıyım yoksa hemen doktora mı gitmeliyim ? 20. günüm
sabah uyanır uyanmaz doktora gittim hemen baktı sıkıntı yok yüzeysel açılma bunlar olabilir dedi inceleyip korkma dedi sonra pansuman yaptı istirahata devam et dedi baticon kullanmaya devam dedi gönderdi inş öyledir yakorkutmak istemem ama açılmış gibi görünüyor bana öyle geldi. doktora görüntü at hemen bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?