- 22 Kasım 2019
- 34
- 6
- 1
- 35
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #36.161
Evet doktorum gerek duydu.. ama başka bir yerde yaptırmak istiyorum. Tabiki inşallah size gerek duyulmaz. Benim ameliyat öncesi de asimetri vardı zaten. Ameliyat sonrası da devam etti maalesef. Zor bir süreç moral olarak. Maddi yanını düşünmüyorum bile yeterki revizyon olacaksam bu kez düzelsin insallah[/QUOTE]doktorunuz revizyona gerek duydumu? Yoksa sizmi istediniz? Hem iyileşme hem maddi açıdan çok zor, inşallah bana gerekmez. Çok korkuyorum
[/QUOTE]Evet doktorum gerek duydu.. ama başka bir yerde yaptırmak istiyorum. Tabiki inşallah size gerek duyulmaz. Benim ameliyat öncesi de asimetri vardı zaten. Ameliyat sonrası da devam etti maalesef. Zor bir süreç moral olarak. Maddi yanını düşünmüyorum bile yeterki revizyon olacaksam bu kez düzelsin insallah
evet Ekrem Keskin, çok sağol tavsiyen için :)Ekrem Keskin değil mi :) inş. sorunsuz geçer her şey benim sorunsuz geçti sadece sana tavsiyem ameliyat sonrası çok üşüyorsun onun için odaya gelişine yakın daha fazla ısıtılmasını ya da üzerine ek yorgan örtülmesini isteyebilirsn.
Benim bir ay oldu ama ameliyattan sonra iyi oluyorsun iyileşme döneminde daha çok sızı oluyor benimde sağ göğsüm sola göre daha hassas ve sıkıntılı sol da ödem yok ama sağda ödem varHanımlar birinci haftama giriyorum yarın son üç güne kadar ağrım sızım yoktu ama üç gündür sağ göğsümde dikişlerin biraz üstündeki yere (sanırım dren takılıydı oraya emin değilim) inanılmaz bir acı saplanıyor doktomum pansuman sırasında anormal bir şey yok normal batmalar acılar dedi ama solda hiçbir sorun yokken sağda öyle bir acı olması beni endişelendiriyor açıkçası üstelik biraz da şiş gibi geliyor orası( var mı böyle bir sorun yaşayan ya da sizce evham mı yapıyorum acaba (
benimde evde tam duş alıp kreme başlayınca oldu hemen doktora gittim krem yumuşatmış oyüzden olmuş sorun yok yüzeysel dedi baticona döndük tekrar toparladı 2 güne merak etmeyin baticon kurutuyor hemen ama kontrol edin kuruyor mu kurumuyor mu diye ben sürekli bakıyorum tedirgin oldum artık çok geçmiş olsunÇok teşekkür ederim cevap için. Gerçekten üzülmüştüm. Mesajınız iyi geldi
merhaba benim de ameliyattan çıktığımdan beri sol tarafın daha çok ağrıdı hatta sağda hiç ağrı kalmadığında da solda sızı oluyor ve ağrılar batmalarHanımlar birinci haftama giriyorum yarın son üç güne kadar ağrım sızım yoktu ama üç gündür sağ göğsümde dikişlerin biraz üstündeki yere (sanırım dren takılıydı oraya emin değilim) inanılmaz bir acı saplanıyor doktomum pansuman sırasında anormal bir şey yok normal batmalar acılar dedi ama solda hiçbir sorun yokken sağda öyle bir acı olması beni endişelendiriyor açıkçası üstelik biraz da şiş gibi geliyor orası( var mı böyle bir sorun yaşayan ya da sizce evham mı yapıyorum acaba (
Aynı durum bende de var. Bugün 7.gün kontrolüm vardı. Doktorum eriyen dikişlerin orada (dren yerine yakın) birikip potluk ve ağrı yaptığını, 2 haftaya kadar tamamen eriyeceğini söyledi. Belki sizin de öyledirHanımlar birinci haftama giriyorum yarın son üç güne kadar ağrım sızım yoktu ama üç gündür sağ göğsümde dikişlerin biraz üstündeki yere (sanırım dren takılıydı oraya emin değilim) inanılmaz bir acı saplanıyor doktomum pansuman sırasında anormal bir şey yok normal batmalar acılar dedi ama solda hiçbir sorun yokken sağda öyle bir acı olması beni endişelendiriyor açıkçası üstelik biraz da şiş gibi geliyor orası( var mı böyle bir sorun yaşayan ya da sizce evham mı yapıyorum acaba (
Siz kreme kaçıncı haftada başlamıştınız? Burda çok konuşulmuştu ama hatırlayamadım. Benim dr 3. Hafta kreme başlatacak ama 1 hafta dahamı beklesem? Dikişlerin yumuşamasından korkuyorumbenimde evde tam duş alıp kreme başlayınca oldu hemen doktora gittim krem yumuşatmış oyüzden olmuş sorun yok yüzeysel dedi baticona döndük tekrar toparladı 2 güne merak etmeyin baticon kurutuyor hemen ama kontrol edin kuruyor mu kurumuyor mu diye ben sürekli bakıyorum tedirgin oldum artık çok geçmiş olsun
benim dikişlerim hızlı düzeldi başta oyüzden erken başlamıştık sanırım 10. gündü sonra kanama oldu yumuşayınca sarı leke oldu oyüzden hemen kestik geri baticona döndük 2 hafta daha devam edicem snra kreme başlıycaz sanırım ben 16 ocakta ameliyat oldum bu arada. duş alıp üstüne kremi sürünce yumuşadı hemen malesef ama şuan dikişlerin üstü kuruyup dökülmeye başladı çok şükür ama tamamen iyileşene kadar hep çok dikkat etmek lazım sanırım tam t yerlerinde hep bi yapışma oluyor pansumandaSiz kreme kaçıncı haftada başlamıştınız? Burda çok konuşulmuştu ama hatırlayamadım. Benim dr 3. Hafta kreme başlatacak ama 1 hafta dahamı beklesem? Dikişlerin yumuşamasından korkuyorum
bu arada sadece tam t dikişlerimde sorun oldu sadece zaten oralar geç iyileşiyormuş koltuk altıma giden dikişlerde sorun olmadı hiçbenim dikişlerim hızlı düzeldi başta oyüzden erken başlamıştık sanırım 10. gündü sonra kanama oldu yumuşayınca sarı leke oldu oyüzden hemen kestik geri baticona döndük 2 hafta daha devam edicem snra kreme başlıycaz sanırım ben 16 ocakta ameliyat oldum bu arada. duş alıp üstüne kremi sürünce yumuşadı hemen malesef ama şuan dikişlerin üstü kuruyup dökülmeye başladı çok şükür ama tamamen iyileşene kadar hep çok dikkat etmek lazım sanırım tam t yerlerinde hep bi yapışma oluyor pansumanda
Merhaba. Ne kadar bütçe ile anlaştığınızı öğrenebilir miyim?Merhaba bende yurtdişindan gelıyorum ve amılıyat olucam memnun kaldınızmı doktordan ?
Çok geçmiş olsun. Bende 20 Ocak’ta oldum. O zaman ameliyattan 3 hafta sonra kreme başlamak çokta erken olmuyor gibi. Teşekkür ederimbenim dikişlerim hızlı düzeldi başta oyüzden erken başlamıştık sanırım 10. gündü sonra kanama oldu yumuşayınca sarı leke oldu oyüzden hemen kestik geri baticona döndük 2 hafta daha devam edicem snra kreme başlıycaz sanırım ben 16 ocakta ameliyat oldum bu arada. duş alıp üstüne kremi sürünce yumuşadı hemen malesef ama şuan dikişlerin üstü kuruyup dökülmeye başladı çok şükür ama tamamen iyileşene kadar hep çok dikkat etmek lazım sanırım tam t yerlerinde hep bi yapışma oluyor pansumanda
Bende ilk zamanlarda Prof olsun istemiştim ama 25-30 binleri duyunca vazgeçtim. Tecrübeli olması şartıyla çokta farklı olacağını düşünmüyorum artık. Aynen biran önce olun kurtulun, çok büyük rahatlıkmışSelamlar. Ben şuan Prof.Dr. İsmail Ermiş ve Prof.Dr. İlker Yazıcı ile görüşüyorum. Beni ameliyat edecek doktorun Prof. olması ile ilgili ciddi bir takıntım var. Sizce çok mu abartıyorum? Uzman ya da Doçent Doktor'a ameliyat olup da çok memnun kalan insanlar var. Delirmek üzereyim. Doğru doktoru bulmak çok zor. Şeytan diyor git bodoslama ol şu ameliyatı, sen de kurtul memelerin de...
Benim bütçem 10.000 TL bandında. Ama zorlarsam borçla falan 15.000 TL'ye çıkabilirim. 25 bin çokmuş gerçekten. Daha fiyat aşamasına gelemedik görüştüğüm Prof.'larla. Yarın Altan Yücetaş ile randevum var. İlk defa bir Op. Dr. ile görüşeceğim. Forumlardaki yorumlar çok faydalı ama tek tek profillere de bakıyorum. Bazı hesaplar askıya alınmış vs. Kime güveneceğimi de şaşırdım. Reklam mı gerçek mi ayırt etmek için de çaba harcamak lazım. Hakkımızda hayırlısı olsun. Şubat bitmeden kurtulmak istiyorum ama sabır da gerek.Bende ilk zamanlarda Prof olsun istemiştim ama 25-30 binleri duyunca vazgeçtim. Tecrübeli olması şartıyla çokta farklı olacağını düşünmüyorum artık.
18.000 tl insallahda öyle kalirMerhaba. Ne kadar bütçe ile anlaştığınızı öğrenebilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?