- 10 Ekim 2019
- 145
- 119
- 23
- 35
- Konu Sahibi ---Lily---
- #36.121
16 subat 2 ay olacak. Before After
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harika olmuş geçmiş olsun maşallah sorunsuz iyileşmelerAyy inanamıyorum resmen yıllaar sonra hayalini kurduğum şeyi yaptım ve ameliyat oldum 28 ocak salı günü hastane derinderede dr altan yücetaşa hem meme küçültme ve dikleştirme hem de rinoplasti yaptırdım. İlk gecem ne yalan söyleyeyim epey zorlu geçti. Kombine ameliyat olmak hiç de kolay değilmiş. Drenler beni resmen öldürdü.Burnumdaki tamponlar da çıkınca daha da rahatlayacağım sanırım.Dikişlerimde hafif sızı var ama elimi kolumu rahat kullanabiliyorum. Kendimi iyi hissettiğim sürece yazacağım buraya. Merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz seve seve cevaplarım.Eki Görüntüle 2582617 Eki Görüntüle 2582615 Eki Görüntüle 2582616
16 subat 2 ay olacak. Before After
Ço teşekkür ederim. Ben 11bine yaptırdım. Fiyatta anlaştığımızda Aralık başıydı. Şimdi bir tık daha artmış olabilirMerhaba. Çok geçmiş olsun, çok iyi görünüyorsunuz. Bu operasyon için ne kadar bütçe ayırdığınızı sorabilir miyim?
Meme ameliyatı için nekadar dedi fiyatAyy inanamıyorum resmen yıllaar sonra hayalini kurduğum şeyi yaptım ve ameliyat oldum 28 ocak salı günü hastane derinderede dr altan yücetaşa hem meme küçültme ve dikleştirme hem de rinoplasti yaptırdım. İlk gecem ne yalan söyleyeyim epey zorlu geçti. Kombine ameliyat olmak hiç de kolay değilmiş. Drenler beni resmen öldürdü.Burnumdaki tamponlar da çıkınca daha da rahatlayacağım sanırım.Dikişlerimde hafif sızı var ama elimi kolumu rahat kullanabiliyorum. Kendimi iyi hissettiğim sürece yazacağım buraya. Merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz seve seve cevaplarım.Eki Görüntüle 2582617 Eki Görüntüle 2582615 Eki Görüntüle 2582616
Pardon 13 bin olacak, 11 yazmışımÇo teşekkür ederim. Ben 11bine yaptırdım. Fiyatta anlaştığımızda Aralık başıydı. Şimdi bir tık daha artmış olabilir
Geçmiş olsun..5 gün olarak çok iyi duruyorlar maşallah en güzel zaman dilimi bence bu operasyonu geçirmek içinHerkese merhaba,
Bugün 5. Günüm ve ilk defa kontrole gittim. Memelerimin önceki ve sonraki fotoğraflarını paylaşıyorum. Ben çok hafiflemiş hissediyorum çok mutluyum. İnşallah görsel olarak sizler de beğenirsiniz. :) benim kadar büyük memeli insanlara kesinlikle çok tavsiye ediyorum.
Ben kombine oldum canım ikisi 22 bin ama sadece meme 13 bindiMeme ameliyatı için nekadar dedi fiyat
Ben yardımcı olabilmeyi çok isterim..çünkü ben de buna ihtiyaç duydum..ama 1 ay sonra tecrübeleri paylaşmak daha doğru geliyor. Henüz 10 gün olduMerhaba kızlar. Ben de Nisa’nda nasip olursa ameliyat olmayı düşünüyorum. Küçültme ve dikleştirme. Tecrübeli arkadaşlardan “aman şunu mutlaka yap, şuna dikkat et” dedikleri önerileri bekliyorum. Sevgiler
Ben yardımcı olabilmeyi çok isterim..çünkü ben de buna ihtiyaç duydum..ama 1 ay sonra tecrübeleri paylaşmak daha doğru geliyor. Henüz 10 gün oldu
Çok geçmiş olsun bekliyor olacağımBen yardımcı olabilmeyi çok isterim..çünkü ben de buna ihtiyaç duydum..ama 1 ay sonra tecrübeleri paylaşmak daha doğru geliyor. Henüz 10 gün oldu
ameliyat sırasında mi giyiliyor. Yoksa sonra mıBen marks spencer in sporcu sütyeni ve dr un önerdiği kom un nelly markasını kullanıyorum..
Değmiş verdiğin paraya çok harika maşallahBen kombine oldum canım ikisi 22 bin ama sadece meme 13 bindi
Hastaneye götürdüm..ameliyat sonrası sarmışlardı meme bölgesini..dr um çıkışta kom nelly i giydirdi ve öyle çıkarttı. Sporcu sütyeni değil hatta balenli bir sütyen..aradaki boşluğu diktirtti ve öyle kullandırıyor.ameliyat sırasında mi giyiliyor. Yoksa sonra mı
Selam, bende 25 subatta ameliyat olucam Yurtdisindan Istanbula gelicem 1 haftaligna. Benimlede paylasabilirmisiniz Fotograflari?
Dr. Altan Yücetasa ameliyat olan varmi?
Bizde sıkıntı olmadıHanımlar merak ettiğim bir kaç konu var. Eşlerinizin tepkisi ne oldu? Sorun yaşayanlar oluyormuş. Siz de durum ne?