- 22 Ocak 2015
- 287
- 142
- 103
- 36
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #36.141
Merhabalar ben tam 3 hafta önce bu operasyonu oldum. Ameliyattan ilk çıktığımda korse takılıydı ve 2 göğsüm arasında dağlar kadar fark vardı. Haliyle baya panik oldum. 3 günün sonunda farklılık biraz azaldı ama hala sanki biri füze gibi diğeri basılmış gibi. Doktorum 6 ay kadar bekleyip kesin sonucu görebileceğimizi söyledi ama doğrusu pek güvenemiyorum doktora :/ daha önce benzer bi süreç yaşayan var mı? Doktora güvenip beklemeli miyim yoksa başka bi doktor arayışına mı gitmeliyim? çok karışık kafam
Benim de oldu bende batikon sürmüştüm iki güne toparladı dikiş yerlerinde olabiliyor dedi bana DrArkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var..meme dikleştirme ve protez sonrası 11.günüm sıkıntısız gidiyordu ama az önce sütyende bir sari çizgi gördüm..meme başı çizgi yerinden bulaşmış anladığım kadarıylave dün 2 saatliğine başka bir sütyen kullanmıştım..Sanırım onun etkisi dikiş yerimde haFif sızı hissettim bugün batikonla pansuman yaptım..dr a yazdım henüz dönüş yapmadı..tecrübelerinize ihtiyacım var
Yalakalığı tam gaz devam ediyor. Ameliyat olmadan önce üç yıl boyunca çok sevdiği doktorunu öve öve bitiremedi. Profili Ayşegül hanımdan ibaret. Kendi ailesinden birini bu kadar övmüyordur ama söz konusu doktoru olunca koşa koşa yorumumu gösterecektir. Yiyorsa birde arzumun ona diğer konuda yazdığı yorumu göstersin de biz gülelim. Anlatsın bakalım o çok sevdiği Ayşegül hanım.Daha dün ameliyat olmuşsunuz iyileşme döneminiz bile bitmemiş sonucu görmeniz için en az 1-2 ay hatta 6 ay geçmesi lazım şimdiden sonuç hakkında bi şey söylemeniz için çok çok erken 1. günde. Tüm doktorlar söyler iyileşme sureci en 6 aydır diye. Ha tüm doktorların iyi sonuçları var bi doktor ayda 40 ameliyat yapıyorsa hepsi iyi olmuyor yada hepsi kötü olmuyor diyelimki sizin ameliyatınız iyi oldu bu o doktoru en iyi doktor yada çok iyi doktor yapmaz. önemli olan genelde sonuçları nasil onemli olan o. Önemli olan memnuniyetsiz hasta sayısının az olması. Bu sitede yada başka forumları araştırırsanız Ayşegül Sivri ile ilgili bir çok olumsuz yorumu gorebilirsiniz. ben de şu an doktor arayışindayım.
Yalakalığı tam gaz devam ediyor. Ameliyat olmadan önce üç yıl boyunca çok sevdiği doktorunu öve öve bitiremedi. Profili Ayşegül hanımdan ibaret. Kendi ailesinden birini bu kadar övmüyordur ama söz konusu doktoru olunca koşa koşa yorumumu gösterecektir. Yiyorsa birde arzumun ona diğer konuda yazdığı yorumu göstersin de biz gülelim. Anlatsın bakalım o çok sevdiği Ayşegül hanım.
Birde demiş ki “sacma ve agir ithaflara” cevap vericem. Büyük bir konu dışı yaptı. Ah ah, yok mu ajanlar, sahte yorum yapanlar... Devamlı doktor hakkında şikayetler geliyor, hatta geçen gün bir üye bana özelden yazdı, kadının hastaları ne kadar güzel kandırdığını söyledi. VE inatla yasaklanan Allergan protezleri takmak istediğini söyledi. Onu da hasta sorunca demiş, yoksa hiç bilgi vermiyor. Kaç kişiyi kafasına göre ameliyat etti? Sözde çok iyi bir doktor, ama hiç bir doktor bunu yapmaz, hiç bir doktor hastanın haberi olmadan ona silikonları kas zarının altına koymaz, kötü olan protezleri bile bile hastalarına takıp sağlığıyla oynamaz. Kadının yorumları sildirdiğin ispatı var da işte bazı böyle gereksiz insanlar gelip doktoru eşiymiş gibi gelip över, ameliyatın ilk günü ve ameliyat olmadan önce üç yıl boyunca. ne aşkmış. olayın en üzücü kısmı da bu üyeye inananlar. 1000de 1 iyi yorum var üyeler onun yorumunu görüp ameliyat olmasa keşke.
Çok teşekkür ederim cevap için. Gerçekten üzülmüştüm. Mesajınız iyi geldiBenim de oldu bende batikon sürmüştüm iki güne toparladı dikiş yerlerinde olabiliyor dedi bana Dr
Bu forumu o yüzden çok sevdim herkes deneyimlerini anlatıyor ve insan rahatlıyor çok geçmiş olsun cnmÇok teşekkür ederim cevap için. Gerçekten üzülmüştüm. Mesajınız iyi geldi
eşime ilk söylediğimde bi şaşırmıştı tabi rahatsızlık boyutlarını anlatınca bana hak verdi şuanki halinden o da çok memnun... senin için bir gereklilikti diyorHanımlar merak ettiğim bir kaç konu var. Eşlerinizin tepkisi ne oldu? Sorun yaşayanlar oluyormuş. Siz de durum ne?
Canım benim de aynı oldu... biri dik biri basık ama düzelmedi 4 ay olacak. 2 ay sonra revizyon olmayı planlıyorum bakalım hayırlısı. Inşallah seninki duzelirMerhabalar ben tam 3 hafta önce bu operasyonu oldum. Ameliyattan ilk çıktığımda korse takılıydı ve 2 göğsüm arasında dağlar kadar fark vardı. Haliyle baya panik oldum. 3 günün sonunda farklılık biraz azaldı ama hala sanki biri füze gibi diğeri basılmış gibi. Doktorum 6 ay kadar bekleyip kesin sonucu görebileceğimizi söyledi ama doğrusu pek güvenemiyorum doktora :/ daha önce benzer bi süreç yaşayan var mı? Doktora güvenip beklemeli miyim yoksa başka bi doktor arayışına mı gitmeliyim? çok karışık kafam
Nerede olmuştun doktorun kimdiCanım benim de aynı oldu... biri dik biri basık ama düzelmedi 4 ay olacak. 2 ay sonra revizyon olmayı planlıyorum bakalım hayırlısı. Inşallah seninki duzelir
Ben de aynı durumu yaşıyorum 3.haftam bitti ve 3 gündür aynı problem bende de var. Aynı zamanda göğsüm çok gergin. Bugün doktoruma görüşücem umarım benimki de evhamdır :/Hanımlar birinci haftama giriyorum yarın son üç güne kadar ağrım sızım yoktu ama üç gündür sağ göğsümde dikişlerin biraz üstündeki yere (sanırım dren takılıydı oraya emin değilim) inanılmaz bir acı saplanıyor doktomum pansuman sırasında anormal bir şey yok normal batmalar acılar dedi ama solda hiçbir sorun yokken sağda öyle bir acı olması beni endişelendiriyor açıkçası üstelik biraz da şiş gibi geliyor orası( var mı böyle bir sorun yaşayan ya da sizce evham mı yapıyorum acaba (
Doktorun nasıl açıkladı bu durumu peki?Canım benim de aynı oldu... biri dik biri basık ama düzelmedi 4 ay olacak. 2 ay sonra revizyon olmayı planlıyorum bakalım hayırlısı. Inşallah seninki duzelir
Yag ekleriz 6 ay sonra dedi gayet normal bir sekildeDoktorun nasıl açıkladı bu durumu peki?
Ekrem Keskin değil mi :) inş. sorunsuz geçer her şey benim sorunsuz geçti sadece sana tavsiyem ameliyat sonrası çok üşüyorsun onun için odaya gelişine yakın daha fazla ısıtılmasını ya da üzerine ek yorgan örtülmesini isteyebilirsn.Herkese merhaba, bende çarşamba günü ameliyat olacağım kısmetse, stres sarmaya başladıinşallah sorunsuz atlatırım sonrasında yaşadıklarımı paylaşacağım hepinize geçmiş olsun
İnşallah bir sorun çıkmaz ya size de çok geçmiş olsuunBen de aynı durumu yaşıyorum 3.haftam bitti ve 3 gündür aynı problem bende de var. Aynı zamanda göğsüm çok gergin. Bugün doktoruma görüşücem umarım benimki de evhamdır :/
doktorunuz revizyona gerek duydumu? Yoksa sizmi istediniz? Hem iyileşme hem maddi açıdan çok zor, inşallah bana gerekmez. Çok korkuyorumCanım benim de aynı oldu... biri dik biri basık ama düzelmedi 4 ay olacak. 2 ay sonra revizyon olmayı planlıyorum bakalım hayırlısı. Inşallah seninki duzelir
Benim eşim hiç istemedi, oldum hala gerek yoktu diyip duruyor.Hanımlar merak ettiğim bir kaç konu var. Eşlerinizin tepkisi ne oldu? Sorun yaşayanlar oluyormuş. Siz de durum ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?