Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Internette plastik cerahi videosu izlemiş orda 1 ay sonra şişligin %85i iner diyor sizinki biri sonmuş gibi birisi siş mi duruyor anlamadm acikcası; bende olmayı düsunuyorum doktorimdan haber bekliyorum . 6 ay icinde alacagı sekli alir diyorlarda 6 ay biri sonuk biri dik kalamaz kontrole gidin 1 ay olsun bence

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var..meme dikleştirme ve protez sonrası 11.günüm sıkıntısız gidiyordu ama az önce sütyende bir sari çizgi gördüm..meme başı çizgi yerinden bulaşmış anladığım kadarıyla ve dün 2 saatliğine başka bir sütyen kullanmıştım..Sanırım onun etkisi dikiş yerimde haFif sızı hissettim bugünbatikonla pansuman yaptım..dr a yazdım henüz dönüş yapmadı..tecrübelerinize ihtiyacım var

Benim de oldu bende batikon sürmüştüm iki güne toparladı dikiş yerlerinde olabiliyor dedi bana Dr

Yalakalığı tam gaz devam ediyor. Ameliyat olmadan önce üç yıl boyunca çok sevdiği doktorunu öve öve bitiremedi. Profili Ayşegül hanımdan ibaret. Kendi ailesinden birini bu kadar övmüyordur ama söz konusu doktoru olunca koşa koşa yorumumu gösterecektir. Yiyorsa birde arzumun ona diğer konuda yazdığı yorumu göstersin de biz gülelim. Anlatsın bakalım o çok sevdiği Ayşegül hanım.
Birde demiş ki “sacma ve agir ithaflara” cevap vericem. Büyük bir konu dışı yaptı. Ah ah, yok mu ajanlar, sahte yorum yapanlar... Devamlı doktor hakkında şikayetler geliyor, hatta geçen gün bir üye bana özelden yazdı, kadının hastaları ne kadar güzel kandırdığını söyledi. VE inatla yasaklanan Allergan protezleri takmak istediğini söyledi. Onu da hasta sorunca demiş, yoksa hiç bilgi vermiyor. Kaç kişiyi kafasına göre ameliyat etti? Sözde çok iyi bir doktor, ama hiç bir doktor bunu yapmaz, hiç bir doktor hastanın haberi olmadan ona silikonları kas zarının altına koymaz, kötü olan protezleri bile bile hastalarına takıp sağlığıyla oynamaz. Kadının yorumları sildirdiğin ispatı var da işte bazı böyle gereksiz insanlar gelip doktoru eşiymiş gibi gelip över, ameliyatın ilk günü ve ameliyat olmadan önce üç yıl boyunca. ne aşkmış. olayın en üzücü kısmı da bu üyeye inananlar. 1000de 1 iyi yorum var üyeler onun yorumunu görüp ameliyat olmasa keşke.

Bir üye daha vardı ameliyat olacağı gün geri üstünü giyip hastaneden çıkmıştı. Bilgi vermiyordu, ameliyat öncesi bitki çay içmeyin gibi önemli şeyleri de demiyordu. O kadar kişi ona mahallenin ameliyat edecek ablası demesi, bizi kobay faresi olarak görüyor demesi ve en kötüsü doktorun kendisi tecrübe kazanmak istiyorum demesi ne kadar doğru ? O kadar mağduru var ki ameliyat sözleşmesinde madde koyuyormuş hakkımda olumsuz yorum yapmayacaksınız diye. Doktoru sonuna kadar öven biri de onun gibi olmalı. Gerçekten vay halimize.

Hanımlar birinci haftama giriyorum yarın son üç güne kadar ağrım sızım yoktu ama üç gündür sağ göğsümde dikişlerin biraz üstündeki yere (sanırım dren takılıydı oraya emin değilim) inanılmaz bir acı saplanıyor doktomum pansuman sırasında anormal bir şey yok normal batmalar acılar dedi ama solda hiçbir sorun yokken sağda öyle bir acı olması beni endişelendiriyor açıkçası üstelik biraz da şiş gibi geliyor orası ( var mı böyle bir sorun yaşayan ya da sizce evham mı yapıyorum acaba (

Herkese merhaba, bende çarşamba günü ameliyat olacağım kısmetse, stres sarmaya başladı inşallah sorunsuz atlatırım sonrasında yaşadıklarımı paylaşacağım hepinize geçmiş olsun

Hanımlar merak ettiğim bir kaç konu var. Eşlerinizin tepkisi ne oldu? Sorun yaşayanlar oluyormuş. Siz de durum ne?
eşime ilk söylediğimde bi şaşırmıştı tabi rahatsızlık boyutlarını anlatınca bana hak verdi şuanki halinden o da çok memnun... senin için bir gereklilikti diyor

Canım benim de aynı oldu... biri dik biri basık ama düzelmedi 4 ay olacak. 2 ay sonra revizyon olmayı planlıyorum bakalım hayırlısı. Inşallah seninki duzelir

Ben de aynı durumu yaşıyorum 3.haftam bitti ve 3 gündür aynı problem bende de var. Aynı zamanda göğsüm çok gergin. Bugün doktoruma görüşücem umarım benimki de evhamdır :/

Herkese merhaba, bende çarşamba günü ameliyat olacağım kısmetse, stres sarmaya başladı inşallah sorunsuz atlatırım sonrasında yaşadıklarımı paylaşacağım hepinize geçmiş olsun
Ekrem Keskin değil mi :) inş. sorunsuz geçer her şey benim sorunsuz geçti sadece sana tavsiyem ameliyat sonrası çok üşüyorsun onun için odaya gelişine yakın daha fazla ısıtılmasını ya da üzerine ek yorgan örtülmesini isteyebilirsn.

Canım benim de aynı oldu... biri dik biri basık ama düzelmedi 4 ay olacak. 2 ay sonra revizyon olmayı planlıyorum bakalım hayırlısı. Inşallah seninki duzelir
doktorunuz revizyona gerek duydumu? Yoksa sizmi istediniz? Hem iyileşme hem maddi açıdan çok zor, inşallah bana gerekmez. Çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…