- Konu Sahibi ---Lily---
- #36.101
Bizde Dr medikal ile anlamış orası getirdiKizlar ameliyat için aldığınız sütyen nasıl acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde Dr medikal ile anlamış orası getirdiKizlar ameliyat için aldığınız sütyen nasıl acaba
Ben marks spencer in sporcu sütyeni ve dr un önerdiği kom un nelly markasını kullanıyorum..Kizlar ameliyat için aldığınız sütyen nasıl acaba
Ayy inanamıyorum resmen yıllaar sonra hayalini kurduğum şeyi yaptım ve ameliyat oldum 28 ocak salı günü hastane derinderede dr altan yücetaşa hem meme küçültme ve dikleştirme hem de rinoplasti yaptırdım. İlk gecem ne yalan söyleyeyim epey zorlu geçti. Kombine ameliyat olmak hiç de kolay değilmiş. Drenler beni resmen öldürdü.Burnumdaki tamponlar da çıkınca daha da rahatlayacağım sanırım.Dikişlerimde hafif sızı var ama elimi kolumu rahat kullanabiliyorum. Kendimi iyi hissettiğim sürece yazacağım buraya. Merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz seve seve cevaplarım.Eki Görüntüle 2582617 Eki Görüntüle 2582615 Eki Görüntüle 2582616
merhana arkadaşlar bende 90c takıyorum o bile almıyor. üniversite hastanesinde olacagm bende 3 bölümden gectim. genel cerahi, fizik tedavi, dermotoloji 3 bölümünde onayı gerekiyor. gögüs aram cok yakın doktora acabildiginiz kadar açın dedim cok fazla acılmaz gogüs aran kısa dedi ozaman mumkun okdugu kadar kücültüntün hocam dedim insallah onuda bedenine gore ayarlarız sıkıntı yapma dedi. haftaya gün vermek icin donecegim dedi. en kısa zamanda yapacagm merak etme dedi. en ideal ölçu nedir ? kucuk istiyorun büyük gögüsten bıktım inanın m beden iken L yada Xl tsort aliyorum göguslerim göz önunde olmasın diye en buyuk hayalim istedigim gibi alışveris yapmak olacak dekolte buluzlar almak istiyorum beni gören herkes hic kilon yok gögüslerin büyük diyor insallah buda giderse daha fit görünüme sahip olurum
Şuan çok bunalmışsınız belli ki ama Daha küçük görüntü sizi mutlu etmeyebilirönceki ölçünüz neydi kac bedendiniz bende kucultturmek istiyorum ama ben daha kucuk istiyorum sizmi boyle istediniz
Merhaba , geçmiş olsun , cesaretinizden dolayı da ayrıca tebrikler, kombine ameliyatlar gerçekten zor okuduğumuz kadarıyla.Ameliyatlarınızın toplam maliyeti ne kadar oldu acaba ve hangi ölçüde yaptı doktorunuz ?Ayy inanamıyorum resmen yıllaar sonra hayalini kurduğum şeyi yaptım ve ameliyat oldum 28 ocak salı günü hastane derinderede dr altan yücetaşa hem meme küçültme ve dikleştirme hem de rinoplasti yaptırdım. İlk gecem ne yalan söyleyeyim epey zorlu geçti. Kombine ameliyat olmak hiç de kolay değilmiş. Drenler beni resmen öldürdü.Burnumdaki tamponlar da çıkınca daha da rahatlayacağım sanırım.Dikişlerimde hafif sızı var ama elimi kolumu rahat kullanabiliyorum. Kendimi iyi hissettiğim sürece yazacağım buraya. Merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz seve seve cevaplarım.Eki Görüntüle 2582617 Eki Görüntüle 2582615 Eki Görüntüle 2582616
Banada sabah akşam sür dedi, aralardada madecasol sürerim aklıma geldikçeNasil kullanacaksinz bende sizin gibi düşünüyorum ama siliskar jel sabah aksam sur demişti.
Ameliyat sonrası şişlik olduğu için öyle görünüyordur. Bende mümkün olduğu kadar küçültün demiştim ama benimkilerde yaklaşık olarak o boyutlarda. Bayanlarda dümdüz görüntü istemiyo drlar, sonradan pişman olabiliyormuşuzönceki ölçünüz neydi kac bedendiniz bende kucultturmek istiyorum ama ben daha kucuk istiyorum sizmi boyle istediniz
önceki ölçünüz neydi kac bedendiniz bende kucultturmek istiyorum ama ben daha kucuk istiyorum sizmi boyle istediniz
Sadece küçültme. 6 hafta oldu.
Meraba once 100E. Simdi 75 C yada m-Lönceki ölcünüz neydi simdi ne oldu merak ettim bende universite hastanesinde olacagm
Geçmiş olsun cnm. Nekadar rahatlatiniz.Herkese merhaba,
Bugün 5. Günüm ve ilk defa kontrole gittim. Memelerimin önceki ve sonraki fotoğraflarını paylaşıyorum. Ben çok hafiflemiş hissediyorum çok mutluyum. İnşallah görsel olarak sizler de beğenirsiniz. :) benim kadar büyük memeli insanlara kesinlikle çok tavsiye ediyorum.
Çok çok rahatladım, çok teşekkür ederimGeçmiş olsun cnm. Nekadar rahatlatiniz.
Bazen 80C. Farklı marka farklı beden olyo. Ama önce sütyen hep Ukrayna'da aldim. Çünkü barda bugün beden bulamadım. Şimdi ne var güzel sütyen hepsi olyo. Çok mutlu.önceki ölcünüz neydi simdi ne oldu merak ettim bende universite hastanesinde olacagm
Valla cnm bilyorum bu iş. Bende ayne önce sizin gibi meme buguk. Şimdi sanki 10 kg gitti. Hepsi diyo çok güzel zayıflamışsin.Çok çok rahatladım, çok teşekkür ederim
Herkese merhaba,
Bugün 5. Günüm ve ilk defa kontrole gittim. Memelerimin önceki ve sonraki fotoğraflarını paylaşıyorum. Ben çok hafiflemiş hissediyorum çok mutluyum. İnşallah görsel olarak sizler de beğenirsiniz. :) benim kadar büyük memeli insanlara kesinlikle çok tavsiye ediyorum.