- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #36.001
Canım sende hastane korkusu (kan tutması)var gibi pansumanı aile hekimleri yapıyor orada yaptır istersen yara biraz toparlasın kendine gelsin kendin yapmaya başlarsın senin gibi olan insanlar varkızlar şimdi doktordan dönüyorum bugün pansuman yaparken yine bayıldım çünkü ve sanki dikişimde açılma var gibiydi inanılmaz korktum hemen geldik oyüzden. evet açılma varmış ama yüzeysel normal bir açılma dedi pansumanı başkası yapsın bakma sen dikişlere istirahata devam hemen ayaklanma sonuçta küçük bir operasyon değil dedi. kreme başlamıştık o yumuşatıp açmış kremi bıraktık şimdi baticonla devam edicez 2 hafta daha bakalım
Merhaba prof ali gürlekMerhaba geçmiş olsun doktorunuz kimdi öğrenebilirmiyim
Umarım sağ göğsüm hala cok şiş ve ödemli :)Geçmiş olsun, gerçekten büyük değişim var. İyileşince çok rahat edicez inşallah
Kremleri birinci aydan sonra kullnmaya baslıycam:)Ben öncesi ve sonrası çekmeyi unuttum ama aynen böyleydi baya iyileşmiş çok güzel görünüyormuş acısına değiyor gibiKrem konusunda erken kullanmayın derim yara kurusun ben 15 gün olunca kullanmaya başladım meme başı iltihaplanma başladı ve kestim yarın Dr kontörlüm var soracağım
Merhaba 8 ocakta oldum hala korse kullanmıyorum ilk bir ay bez sütyen kullan dedi ilk aydan sonra korseye geçicem masaj ve kremlerde ilk aydan sonra baslıycak3 hafta önce ni olmuştunuz..maşallah gayet iyi duruyor..geçmiş olsun..iz geçirici kremlere başladınız mı..
evet bundan önce hiç böyle bir durumum yoktu sanırım şuan kan tutması yaşıyorum haklısın neden oldum böyle hiç bilmiyorum pansumanı annem yapamazsa eğer aile hekimine gideyim doğru söylüyorsunCanım sende hastane korkusu (kan tutması)var gibi pansumanı aile hekimleri yapıyor orada yaptır istersen yara biraz toparlasın kendine gelsin kendin yapmaya başlarsın senin gibi olan insanlar var
maşallah öncelikle
acıdan değil dikişleri görünce , kanı görünce tansiyonum düşüyorCanım sen neden bayılıyorsun, acıdanmı yoksa görüntünün kötü olmasındanmı korkuyorsun?
Bir kaç kere dayanıp kendin yapmaya çalışsan alışırsın, bende ilk sen gibi oldum bakamadımacıdan değil dikişleri görünce , kanı görünce tansiyonum düşüyor☹ acı yok ama gazlı bezi kaldırınca azcık bir kan vardı o tuttu beni sanıyorum ki bi de acıycak diye korkuyorum fazlaca
Kantaron yağı hangi acaba kırmızımi ,sarımı ,ozonlumu kantaron yağı?Ben pansumanımı kendim yapmaya başladığımdan beri dikişlere fucidin kullanıyorum ve kantondan yağı sürüyorum doktorum kendisi önerdi.
Ben sarı kantaron aldımKantaron yağı hangi acaba kırmızımi ,sarımı ,ozonlumu kantaron yağı?
ben hemen kendim yaparım diye açtım zaten çünkü çok dirayetliyimdir ama olmadı biraz daha iyileşsin kendim yapıcam çnk 1 gün arayla 2 kere bayıldım hemde ciddi ciddi bayıldım sonra kendime gelemiyorum en çok da ben kendime şaşırıyorum yani inanamıyorum başka nedenden bayılmışımdır diye düşündüm ısrarla ama kan tutmuş meğerBir kaç kere dayanıp kendin yapmaya çalışsan alışırsın, bende ilk sen gibi oldum bakamadım
Nasıl sürmesi lazım. Direk memişler komple. Yada sadece dikişleri?Ben sarı kantaron aldım
o zaman hiç riske girme bayılmalarda canını sıkar en iyisi arkadaşların dediği gibi aile hekimliğinde yaptırben hemen kendim yaparım diye açtım zaten çünkü çok dirayetliyimdir ama olmadı biraz daha iyileşsin kendim yapıcam çnk 1 gün arayla 2 kere bayıldım hemde ciddi ciddi bayıldım sonra kendime gelemiyorum en çok da ben kendime şaşırıyorum yani inanamıyorum başka nedenden bayılmışımdır diye düşündüm ısrarla ama kan tutmuş meğer
dikiş yerlerine sürmek yeterlidir benceNasıl sürmesi lazım. Direk memişler komple. Yada sadece dikişleri?
bir önce ki kontrolde doktor şaşırmıştı dikişler çok iyi durumda artık evde kremle kendin pansuman yapabilirsin diye bugün vazgeçti hemen yumuşattığı için kanama olmuş malesef 1 ay baticonla devam edicem sonra bakıcak ona göre kreme geçicezMeraraba geçmiş olsun. 1 ay gelen kulanmasin krem. Ben 1 ay sadece batılın kulandim. Dikişleri kurumam lazım. Kabukları dökülsün. Sonra yavaş yaş krema baslabilirsiniz. Tabiki krem yumusatyo.
Kırmızı taze kantoron çiçeklerinden yapılıyormuş sari olan kurumuş olanlardan..etki derecelerini bilmiyorum ama ben de memnunum..ben kırmızısını kullanıyorumKantaron yağı hangi acaba kırmızımi ,sarımı ,ozonlumu kantaron yağı?
Ben dikiş yerlerine elimi yıkadıktan sonra parmaklarımla masajla birkaç kere üstünden geçiyorum. Kalan yerlere de doğal zeytinyağı ile hafifçe dışardan içeri daireler şeklinde masaj yapıyorum..dikiş yerlerine sürmek yeterlidir bence
dikiş yerlerine sürmek yeterlidir bence
Bende kırmızı kantaron var. Abla kendine yaptırdı.:)))Kırmızı taze kantoron çiçeklerinden yapılıyormuş sari olan kurumuş olanlardan..etki derecelerini bilmiyorum ama ben de memnunum..ben kırmızısını kullanıyorum
Morluklar ne zaman geçiyor acaba..Bende kırmızı kantaron var. Abla kendine yaptırdı.:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?