Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Agrilarininz azaldi galiba daha iyi misin ?
Bugün üçüncü gündü daha iyiyim kardeşime madaj yaptırıyorum sürekli üstümü kendim değiltirebiliyorum kuaförde saçlarımı yıkattım ağrıyan yerlerime sırtıma vs voltaren sürüyorum yoksa gece yatamıyorum ağrıdan

Daha önce ben de sormuştum 2-3 ayı buluyormuş benm sol çok sert sağ o kadar değil de
Cok uzun bir süre cok gerginler suan birde göğüs ucunun biri yukarıda biri aşağıda duruyor hafif doktor zamanla eşitlenecek sabırlı ol dedi annemde bu amelıyatı olmustu oda aynı seyleri söyledi

Kızlar sağ göğsümde kabarcıklar oluşmuş neden olmuş olabilir su toplamış küçük küçük sadece belirli bir alan

İyi akşamlarr.. Çok uzun zaman olmus ama umarım gorur ve cevaplarsınız bende olmak ıstıyorum amelıyat hem fızıken hem psıkolojık olarak cok olumsuz bır surecteyım 3senedir çok fazla kafama takıyorum bana gore kesın gereklı fakat doktor ne der uygun gorurmu korkularım var yanı krıterler nedır amelıyat için bide çok ozel olmazsa bır ucret talep edılıyor mu? Ayrıca doktorunuz kımdı acaba bıraz streslıyım uzun ve cok fazla soru sordum ama heranım bu amelıyat meselesı oldu

Ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum kızlar koltuk altınızda portluk kaldımı 1 ay olcak benim ve malesef o portluk halen devam ediyor hoş bir görüntü degil ya

Herkese merhaba Fuat Yüksel ameliyat olan ark varmı ? Varsa memnuniyet dereceleri öğrenebilirmiyim. Arkadaşlar ben İst dışında olduğum İçin ıraya giymem zor doktorum yaptığı ameliyat görmem için doktor beyde resim göndermiyorum dedi hasta mahremiyet açısından o yüzden buradaki ameliyat olan ark yardımcı olabilirmi lütfen

Herkese merhaba Fuat Yüksel ameliyat olan ark varmı ? Varsa memnuniyet dereceleri öğrenebilirmiyim. Arkadaşlar ben İst dışında olduğum İçin ıraya giymem zor doktorum yaptığı ameliyat görmem için doktor beyde resim göndermiyorum dedi hasta mahremiyet açısından o yüzden buradaki ameliyat olan ark yardımcı olabilirmi lütfen

Ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum kızlar koltuk altınızda portluk kaldımı 1 ay olcak benim ve malesef o portluk halen devam ediyor hoş bir görüntü degil ya
Merhaba benım annem capa da olnustu 6 yıl önce onda potluk kaldı ve geçmedi doktoru ikinci anelıyatla toparlayacagını söylemişti ama o istemedi

Kizlar bugün nededim eski sudyen. Çok güzel çok hoşik. Çok sevendim. Sağolsun Gengizhan Özdemir benim doktorum.

Eklentiler

• IMG_20200113_005207.jpg
    131,6 KB · Görüntüleme: 284
  • IMG_20200113_005042.jpg
    101 KB · Görüntüleme: 275
  • IMG_20200113_005013.jpg
    104,4 KB · Görüntüleme: 274
  • IMG_MIX2S_20200113_003934.jpg
    111,4 KB · Görüntüleme: 247
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…