• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ameliyattan korkan arkadaslar, vazgecmeye meyilli arkadaslar, yapmayın etmeyin. bende cok korktum,cok erteledim. sonunda 10 aralikta oldum ameliyatimi. öncesi-sonrası baktıkca iyiki diyorum. foto ekliyorum. keske dememek için olun gitsin.
Gerçekten cok iyi olmus darisi başımıza 🤗

Bende cok olmayı istiyorum ama kucuk bebegim var emiyor hala ve daha ilk bebegim birtane daha olursa kilo vs alirim yine sarkar diye korkuyorum bide emziremem diye vicdan azabi duyuyorum ama bu sekilde de yasamak istemiyorum..surec nasil isliyot kucuk bebekle ilgilenebilirmi ??

ameliyattan korkan arkadaslar, vazgecmeye meyilli arkadaslar, yapmayın etmeyin. bende cok korktum,cok erteledim. sonunda 10 aralikta oldum ameliyatimi. öncesi-sonrası baktıkca iyiki diyorum. foto ekliyorum. keske dememek için olun gitsin.
Ben 😞narkoz korkusundan bu memelere mahkum oldum

Gerçekten çok iyi olmuş. Çok geçmiş olsun. Hangi şehirde ve hangi doktora oldunuz? Ve mümkünse ne kadara mal oldu öğrenebilir miyim?

Hanımlar merhaba herkese kafama takılan bi soru var açıkçası yanlış anlaşılmaktan çekindiğim için doktorumun asistanına da soramadım :) bi aksilik olmazsa şubatın ilk haftası altan yücetaşa burun ve meme küçültme ameliyatı olucam asistanı ödemeyi ameliyat günü nakit aldıklarını söyledi acaba ödemeyle ilgili bir belge vs veriliyor mu? Bu konuyla ilgili sorun yaşayan var mı?

Cok guzelll olmus amaaa nerede kime yaptidiniz. Cok iyi bence

teşekkür ederim :) Ekrem Keskin'e oldum ben de küçüklüğünden çok memnunum, süreçten memnunum

Hanımlar merhaba herkese kafama takılan bi soru var açıkçası yanlış anlaşılmaktan çekindiğim için doktorumun asistanına da soramadım :) bi aksilik olmazsa şubatın ilk haftası altan yücetaşa burun ve meme küçültme ameliyatı olucam asistanı ödemeyi ameliyat günü nakit aldıklarını söyledi acaba ödemeyle ilgili bir belge vs veriliyor mu? Bu konuyla ilgili sorun yaşayan var mı?

aslında ödemeden sonra fatura vermesi lazım bence ama benm dr da hiç bir şey vermedi... sorabilirisn bence çekincek bir şey yok en doğal hakkın :)

Korkulacak birşy yok değil mi ben aşırı heycanlıyım sabah amelıyata giricem😃

Merhaba kac gün ağrınız oldu kaç gün sonra normale döndünğz acaba

ağrı 2-3 gün hissediyorsun sonrasında çok azalıyor normale dönmeye başlıyorsun. ben de yapı gereği bu ameliyat işlerinden narkozdan olayından çok korkan biriyim. narkozu anlamıyorsun bile oldu bittiye geliyor ameliyat olayı.. ama narkozu atma kısmı zor bol su iç ameliyat sonrası zaten bol bol yine uyumak isteyeceksin. Allah yardımcın olsun korkma hiç her şey çok güzel olacak :)

CBF6E004-9B95-4F39-B009-A8EAC5D6E367.jpeg CC7F0FCA-F311-409D-88DF-18EF57E681E0.jpeg

Back