- 18 Şubat 2018
- 104
- 41
- 28
- 34
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #35.581
Bende elbise giyicem askılı diye seviniyorumyaa een çok neye seviniyorum önümüzdeki yaza güzel kıyafetler, beyaz tshirtler giyicem diye
Merhaba! Geçmiş olsun ve çok güzel olmuş ğöğüsleriniz doktorunuz kimdi ve ğöğüslerinizde silikon protez varmı
aynen elbise eklemeyi unutmuşumBende elbise giyicem askılı diye seviniyorum
teşekkür ederim :) sizlerden olumlu yorum almak beni çok rahatlattı gerçekten Ekrem Keskin'e oldum ameiliyatı silikon yok kendi dokum yeterli olduğu için kendi dokumdan yapıldı.Merhaba! Geçmiş olsun ve çok güzel olmuş ğöğüsleriniz doktorunuz kimdi ve ğöğüslerinizde silikon protez varmı
Gerçekten çok güzel duruyor silikon protez varmış GB kaç gün oldu ameliyat olalıteşekkür ederim :) sizlerden olumlu yorum almak beni çok rahatlattı gerçekten Ekrem Keskin'e oldum ameiliyatı silikon yok kendi dokum yeterli olduğu için kendi dokumdan yapıldı.
10 gün oluyor geçen hafta ctsi olmuştumGerçekten çok güzel duruyor silikon protez varmış GB kaç gün oldu ameliyat olalı
Ne kadar guzel olmus ya..insanin hayat kalitesini etkiliyor büyük memeler benimde icimde ukde kaldi hep beyaz tişört ve straplez elbiseler gule gule kullanın
teşekkür ederim kesinlikle haklısınızNe kadar guzel olmus ya..insanin hayat kalitesini etkiliyor büyük memeler benimde icimde ukde kaldi hep beyaz tişört ve straplez elbiseler gule gule kullanın
İnşallahaynen elbise eklemeyi unutmuşumöyle seviyorum ki elbise hiç bir zaman olmuyordu yaza bomba gibi olacağız inşallah
İnşallah
Bu arada az önce doktoru aradım medikal sütyeni ben alacakmısım söylemişti aklımda kalmamıs, ama almadım diyince hemen yarın giymiyceksin dedi benim bildiğim hastaneden cıkarken giyiyosunteşekkür ederim kesinlikle haklısınız
Bu arada az önce doktoru aradım medikal sütyeni ben alacakmısım söylemişti aklımda kalmamıs, ama almadım diyince hemen yarın giymiyceksin dedi benim bildiğim hastaneden cıkarken giyiyosun
Ama bana sonrasında lazım olacak denildi ben amelıyattayken mi aldıracak anlamadım kievet ameliyat sonrasında giydirilmiş bir şekilde uyanıyorsun :)
Ama bana sonrasında lazım olacak denildi ben amelıyattayken mi aldıracak anlamadım ki
Bu arada az önce doktoru aradım medikal sütyeni ben alacakmısım söylemişti aklımda kalmamıs, ama almadım diyince hemen yarın giymiyceksin dedi benim bildiğim hastaneden cıkarken giyiyosun
[/QUOTMerhab sizin doktorunuzu öğrenebilitmiyim
Sordum arayıp burda yönlendirme yapıcaz merak etmeyin dedi doktorun asistanıameliyat sonrası her yerin sargılı bantlı olacak sütyen giyemeyecesin zaten direkt korse giyiliyor ama korseni alıp o şeklide hastaneye yatış yaparsın ama hangi beden alacağını da sormalısın bana L beden takılmıştı. ben almadım zaten dr ameliyat sonrası takmıştı
Avene cicifalte ile başladim sonra contratubex gecicem canim....abene simdiden soluklastirdi izlerimi tavsiye ederimKizlar Meraba. Amelyat sonra hangi krem kulanyorsunuz izler için?
Açıkcası bende tam ayni yerde problem yasadim batticonla kurutucam diye cok ugrastim sonunda kapandi...2 aya yakın sürdüAma siz bilyormusun en çok sıkıntı orda. Çok forum meme estetik okudum. Rus forum. Hep sıkıntı orda cikyo.
Krem daha da fazla sulandiriyor bilmiyorum ne kullaniyorsun ama kurutmak icin baska yontemler sor canım doktoruna...beyaz olani kapatabilirsin korkma...nekahat onemli tabii sen pek dinlememissinde haliyle...lokal anestazi ile birseycikler hissetmezsin panik yapma 5 dklik iş riski ortadan kaldirir ustunede antibiyotik verir icersin kapanir gider canim..allaha emanet ol.2 cocugum var mecburen ameliyattan sonra iyibir bakım yapılmadı bana kaynanam calısıo eltimde kaldım 3gün 3gün sonunda evime döndüm ve ayaklandım.
Kaldırdım haliyle belkide benden kaynaklandı
Tek gögüs altım ögle ama digeride başladı açılmaya yani şuan sağ berbahat durumda sol ufak başlamış acımaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?