Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba! Geçmiş olsun ve çok güzel olmuş ğöğüsleriniz doktorunuz kimdi ve ğöğüslerinizde silikon protez varmı
teşekkür ederim :) sizlerden olumlu yorum almak beni çok rahatlattı gerçekten Ekrem Keskin'e oldum ameiliyatı silikon yok kendi dokum yeterli olduğu için kendi dokumdan yapıldı.

teşekkür ederim :) sizlerden olumlu yorum almak beni çok rahatlattı gerçekten Ekrem Keskin'e oldum ameiliyatı silikon yok kendi dokum yeterli olduğu için kendi dokumdan yapıldı.
Gerçekten çok güzel duruyor silikon protez varmış GB kaç gün oldu ameliyat olalı

Ama bana sonrasında lazım olacak denildi ben amelıyattayken mi aldıracak anlamadım ki

ameliyat sonrası her yerin sargılı bantlı olacak sütyen giyemeyecesin zaten direkt korse giyiliyor ama korseni alıp o şeklide hastaneye yatış yaparsın ama hangi beden alacağını da sormalısın bana L beden takılmıştı. ben almadım zaten dr ameliyat sonrası takmıştı

Sordum arayıp burda yönlendirme yapıcaz merak etmeyin dedi doktorun asistanı

Krem daha da fazla sulandiriyor bilmiyorum ne kullaniyorsun ama kurutmak icin baska yontemler sor canım doktoruna...beyaz olani kapatabilirsin korkma...nekahat onemli tabii sen pek dinlememissinde haliyle...lokal anestazi ile birseycikler hissetmezsin panik yapma 5 dklik iş riski ortadan kaldirir ustunede antibiyotik verir icersin kapanir gider canim..allaha emanet ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…