- 10 Ekim 2019
- 145
- 119
- 23
- 35
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #35.521
Sadece 1 göğüs öyle oldu.? Olabilir siz birşey ağır kaldirdi.Bilgim yok canım doktor cok iriydi meme bekliyordum böyle bir problem çıkaracagını dedi dikilecek tekrar işte
Ama siz bilyormusun en çok sıkıntı orda. Çok forum meme estetik okudum. Rus forum. Hep sıkıntı orda cikyo.Sadece 1 göğüs öyle oldu.? Olabilir siz birşey ağır kaldirdi.
2 cocugum var mecburen ameliyattan sonra iyibir bakım yapılmadı bana kaynanam calısıo eltimde kaldım 3gün 3gün sonunda evime döndüm ve ayaklandım.Sadece 1 göğüs öyle oldu.? Olabilir siz birşey ağır kaldirdi.
Sanırım altta kalıyor ya bazen böyle aksi durumlar çıkabiliyor bakalım dikilince tekrar nasıl olcakAma siz bilyormusun en çok sıkıntı orda. Çok forum meme estetik okudum. Rus forum. Hep sıkıntı orda cikyo.
Siz üzülmeyin. Daha kutu var.. Ben ameliyata önce okadar okudum izledim. Nekroz fotoya gurdum. Korkunç bisey. Sonra oturdum düşündüm. Acaba boşver bu meme küçültme. Ama yaptım sonuç. Şans.Sanırım altta kalıyor ya bazen böyle aksi durumlar çıkabiliyor bakalım dikilince tekrar nasıl olcak
Cuma günü sonrası hiçbir agırlık kaldırmıcam ve dikkat edicem toparlanmalıyım hayırlısı ile sizle aynı gün oldum ameliyatı siz maşallah ne güzel toparlamışsınızSiz üzülmeyin. Daha kutu var.. Ben ameliyata önce okadar okudum izledim. Nekroz fotoya gurdum. Korkunç bisey. Sonra oturdum düşündüm. Acaba boşver bu meme küçültme. Ama yaptım sonuç. Şans.
Evet. Ben çok iyim. İnsalah hiçbir şey bende çıkmaz. Şimdi temiz.Cuma günü sonrası hiçbir agırlık kaldırmıcam ve dikkat edicem toparlanmalıyım hayırlısı ile sizle aynı gün oldum ameliyatı siz maşallah ne güzel toparlamışsınız
Evet maşallah çok iyi hep iyi olun benim gibi zorlamayın cok ben mecburdum zorladım ve dikişlerim mahfolduEvet. Ben çok iyim. İnsalah hiçbir şey bende çıkmaz. Şimdi temiz.
Sağol size. Siz sonra dikatet.Evet maşallah çok iyi hep iyi olun benim gibi zorlamayın cok ben mecburdum zorladım ve dikişlerim mahfoldu
Gercekten cok guzel olmuş..ilk hali varmiydi aradaki farkıda gorseydikEvet. Ben çok iyim. İnsalah hiçbir şey bende çıkmaz. Şimdi temiz.
Var. bir kaç tane sayfa önce.Gercekten cok guzel olmuş..ilk hali varmiydi aradaki farkıda gorseydik
Ve daha fazla fotoda varVar. bir kaç tane sayfa önce.
ah canım ya neden böyle açıldı dikişler ters bi hareket mi yaptınMerhabalar hanımlar ameliyat sonrası alt dikişlerde açılma başladı benim ve malesef dikecek doktorum cuma günü lokal anestezi altında korkuyorum baya ben 2 gögüs altı malesef son durum halleri cok üzüldüm 16sında oldum yaklaşık 17 18 gün olcak
Hemen ayaga kalktım cok fazla hareket ettim ondan oldu sanırım canım bakalım korkuyorum baya cuma tekrar dikecek sağol canım allah hepimize şifa versinah canım ya neden böyle açıldı dikişler ters bi hareket mi yaptın( Allahım şifa versin ben de korktum şimdi
ben de öyleyim sürekli ayakta dinlenmeyi geçtim sürekli hareket halindeyim 19 aylık oğlum sürekli bana yapışık olmak istiyor ama hiç kucağıma almadımHemen ayaga kalktım cok fazla hareket ettim ondan oldu sanırım canım bakalım korkuyorum baya cuma tekrar dikecek sağol canım allah hepimize şifa versin
Bende olmayi düşünüyordum onerir misinzi bu doktoruİncirli ethica doktor mehmet haşim güner
senin dikişler en son nereye kadar gidiyor? kol altında var mı mesela benim koltaltımı da kapsıyor sırtıma kadar dikiş var22 gün ameliyat sonra.
Cok iyi gorunuyor. Kac tl ye maloldu.Kizlar ameliyata 16.12.2020 1 hafta oldu. BAKİRKOY DEVLET HASTANESİ YAPTIM. MUHTEŞEM BİR DOKTOR Gengiz Ozdemir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?