Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kızlar bugün ilk kez banyo yaptım aslında doktorum çok önce yapabileceğimi söyledi ama ben hep erteledim enfeksiyon durumu olmasın diye gögüs altı bandajlarıma su kaçtı strejle kendimi sarmama rağmen
Ve bandajlar açıldı bende açtım ama sağ alt gögüsüm cok kötü olmuş solda çok önemli bişi yok hocamı aradım ameliyattaymış resim yolladım cıkınca baksın diye napıcam ben şimdi moralim bozuldu 16sında oldum ameliyatı 13 gün oldu ilk resim sol diğeri sağ

Eklentiler

• IMG_20191229_155501.jpg
    48,7 KB · Görüntüleme: 133
  • IMG_20191229_155253.jpg
    51,6 KB · Görüntüleme: 132
hay Allah ya neden böyle olduki inş önemli bişey yoktur

Küçük bir alan dedi krem sürüp pansuman yaptım önemli bişi degilmiş bazen geçikebiliyor muş iyileşme süreci şükür kötü bişi degilmiş

Hic telas etme ayni yer herkesin sorunu zor kapaniyo altta kaldigi icin benim doktorum sadece batticon onerdi memisleri ac batticonu sür gazlibeze 5 6 dakika beklet batticonla bolca islatilmis gazlibezi yaranin ustunde soyle bir yarim saat acikta birak sabah aksam tekrar et bu pansumani yap demisti iki gune kapandi.. iyilesirken yara beyazlar iltihap degil panik yapma benim bant alerjimden 2 hafta sonra gogus uclarim dahil butun dikislerim bu vaziyetteydi cok sukur hepsi kapandi gitti..dedigim gibi bol havalandir memişler fora en guzel tedavi hava almasi

Hava almadı altları hiç 13 gündür belki ondan da geçikti iyileşmesi canım stafine diye krem verdi bana antibiyotikli onu sürüyorum bugün havalandırdım biraz uclarımıda altıda.
Aslında hastanede yaptırıyorum pansumanı sanırım en iyisi kendim yapmak yarım saat hava aldırıp kremi sürüp kapatmak.
Sağol canım aklım gitti ama nerden yaptım banyo bile dedim ama bir yandan da iyiki yapmışım ki gördüm yani şükür az iken tedaviye başlıyalım bari

Bana dr cuma gel pansuman yapalım dedi cumaya kadar böyle kapalı mı kalması lazım sizin de öyle mi olmuştu?

Arkadaşlar korseden memeişleri çıplak olarak henüz göremedim L beden korse takılmış gözüme çok küçük görünüyorlar sizde de öyle olmuşmuydu korseliylen gözünüze küçük gelmişmiydi bir an önce korseyi açıp bakasım var ama korkuyorum da

Korseli halimde ufak 85 b takılmış korse ben memnunum 120bedenden buna düşmek hatta 80e çekin dedim ben ufak olması ideal zaten hormonlardır felan ilerde biraz büyüme olabilir

profilimde foto var bakmak istersen bende yapilmis hic gormedim senin foto gorursem cok sevinirim
selam prensesbee, sanırım bende bir sıkıntı var ne foto yüklüyorum ne de medya görebiliyorum neden bende anlamadım. sizin ki ne kadar küçüldü? süreçten memnun kaldınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…