Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

benim bugun 10 gün oldu . memeden yana sıkıntım olmadı evet ama işte liposuction agrısı daha yeni yeni azalıyor. çok şükür diyelim. :) Allah senden de razı olsun , ne mutlu bana vesile olduysam.
Lipo da ağrım var dediğimden vazgeçtim ben 2 cocugum var ufaklar daha tek meme olmak beni cok mutlu etti simdi tatlı tatlı kaşıntım var ve dren yer sızlaması oluyor inş ödemlerim var onlar inince kendi şeklini alıcak

O zaman ikinci çocuğu hemen yapın zira ben de sizin durumumuzdaydim ilk çocuktan sonra ameliyat için gittim para vs her şeyi ayarladim son anda vazgeçtim çünkü bir doğumda biliyordum ki yine buyuyeceklerdi 2. Çocuğu da yaptım şimdi 1.5 yaşında simdi tam hazırım Allahın izniyle olucam iyi düşünün iyi karar verin bu ameliyatı olup sonra bidaha olmak zorunda kalmak hele çocukluyken çok zor olur

Doktorunuz kimdi?

Merhaba kızlar ben amelıyat günü aldım ama cup ölçüsüne karar veremiyorum suan d cup bazen d plus b cup istiyorum ama cok mü küçük kalır bilemedim c cup gösterdi doktor hafif sarkık duruyor gibi evlenırsem daha da büyüye sanırım cocuklardan sonra özellikle, b cup yaptırıp yadırgamayan var mı ?

Merhaba! Göğüs küçültme ve dikleştirme ameliyatı İçin önerrebilceğiniz doktor ismi söyleyebilirmişsiniz ? Ben daha önce bu ameliyatı oldum ama maalesef göğüs uçlarım yukarıda olduğu İçin sıkıntı yaşıyorum bu konuda ameliyat olmuş ark doktor önerebilirim?şimdiden yardımınız için tşler

Merhabalar geçmiş olsun his kaybınız oldu mu acaba, nezaman tam olarak geri geldi

Geçmiş olsun inşallah herşey istediğiniz gibi olur ne kadar doku çıkarttılar.
1250 birinden 1250 diğerinden toplam 2.500 kg doku canım sğaolun bugün çok iyiyim kaşıntı ve gerginlik dısında 85 b korse verdiler alt kısmı arada katlanıyor ama tam oturdu simdilik doktor ödem var azalınca net beden söyliyecegini söyledi 1 ay daha bu südyeni giyecegim

etica hastanesi. mehmet hasim güner. 10 gun once oldum

Ethica mehmet haşım güner 10bin 6 gün evvel oldum

bus_e cnm nasılsın ben iyiym de adet oldum 1 gün sürdü az geldi acaba antibiyotik ağrı kesici ameliyat derken normal bişi mi bu böyle sen oldunmu regl ini bu ay

Kızlar bana verilen ultrason tarihi adet olacağım zamana denk geliyor ultrason a bi etkisi olur mu sanki öyle bişey vardı adetliyken Gitmem de bi sıkıntı olmaz dimi

bus_e cnm nasılsın ben iyiym de adet oldum 1 gün sürdü az geldi acaba antibiyotik ağrı kesici ameliyat derken normal bişi mi bu böyle sen oldunmu regl ini bu ay
iyiyimm tesekkur ederim.. ben reglin 3.günü ameliyata girdim. yani birdahaki regl donemim ocakta . ama tabiki bir suru ilac serum anestezi vs. hepsi tetikler yani o yuzden az gelmistir,normaldir

Umarım bu kadar zahmete değer canım şuanlık iyiyim ama 120bedenden 85e inmek harika bir duygu meme başımı yarın görücem

iyiyimm tesekkur ederim.. ben reglin 3.günü ameliyata girdim. yani birdahaki regl donemim ocakta . ama tabiki bir suru ilac serum anestezi vs. hepsi tetikler yani o yuzden az gelmistir,normaldir
Söküldüm bebegim okadar rahat ettimki anlatamam karnım sis gergindim ve ben ayıptır demesi çok geç abdeste çıktım 5günsonraydı oda etkiledi herşeyi ben adete getirmemek için caba etmiştim çok şükür denk gelmedi ameliyat günüme yarın meme başım açılcak bakılcak inş oturmuştur yerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…