Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

çok teşekkür ederim

özel sigorta karşıladı mı acaba? benm de yatarak var heyet raporu alsam karşılar mı ki

hangi hastanede ameliyatı oldun bezmialemde mi?

3000. sayfaydan beri okudum :) ama doktor önerilerisi olarak fazla bir seçenek göremedim Mustafa Keskin, Mustafa Ünal, Ekrem Keskin bu isimler var hep...
Central hospital - Serol Mehmet İnceoğlu hakkınd abilgisi olan var mı? 2 doğumumu da bu hastanade yaptım meme küçültmeyi de bu hastanede yapmak istiyorum ama doktoru bilmiyorum hiç

Valla doktoru bilmek diye birşey yok zaten ben bunu anladım üç aşağı beş yukarı aynı şeyi yapıyorlar. Bence gidin doktorla görüşün sizi ikna eder içinize sinerse olursunuz.

Valla doktoru bilmek diye birşey yok zaten ben bunu anladım üç aşağı beş yukarı aynı şeyi yapıyorlar. Bence gidin doktorla görüşün sizi ikna eder içinize sinerse olursunuz.
Canım merhaba uzun süredir girmiyordum siteye yeni gördüm ikinci ameliyatını şimdi öğrendim memnun kalmamana çok üzüldüm 1 yılda tam şeklini alıyormuş diyorlar belki de öyledir

haklısın... ben de öyle düşünüyorum hayırlısı artık...

Ameliyata bağlı oluşmuştur onlar doktorunuz söylemiyordur. Bende de oldu ve ikinci aml olmak zorunda kaldım

Allah Allah çok üzüldüm sizin adınıza, neden bir kerede istediginiz kadar çıkartmadı acaba?Belki duyarlılığını kaybetmemeniz için bu şekilde yapmıştır. Ne kadar çok doku çıkarılırsa his o kadar kaybedilebiliyormus. Benimkilerde yüzde 40 büyüdü diyebilirim. Bana da tekrar ilerde küçültme gerekebilir dedi ama tekrar ameliyat olma düşüncesi bile beni korkutuyor. En küçük memenin resmini secipte sonuç öyle olmayınca doktorun savunması ne oldu? Yoksa ameliyattan belli bir süre sonra mi büyüdüler.

Geçmiş olsun. Ne kadar doku çıkarttılar sizden? His durumu konusunda bu teknikle ilgili bilgi verildi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…