Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

merhaba ben de İstanbul'da yaptırmak istiyorum fiyat bilgisi verir misiniz?

Ben dün ultrason çektirdim her iki memede de ikişer kist cıktı doktor önceden vardır bu kistler doku çok olduğundan gozukmemistir dedi nasıl görmez bilmiyorum tekrar ameliyat olmakta istemiyorum çok agri yapiyo bana ameliyatim sonrasinda bile bukadar agri cekmedim

Ameliyat öncesi memografi istemediler mi sizden?

2 kez yaptırdım genel cerrah doku çok olduğu icin gozukmemistir dedi
Çok ilginç ilk defa duyuyorum ameliyat esnasında da görünmemiş mi ? Belki de ameliyat sonrasında oluşmuştur ameliyatım bu kadar ağrılı değildi demişsiniz olsaydı farkederdiniz gibi geldi bana çok geçmiş olsun

Merhaba yazalı bayağı zaman olmuş ama ne yaptınız acaba ben şuna tam bu durumdayım...

Kist mamgrofide ultrasonda çözülmeyecek bişey değil. Ameliyattan sonra oluşmuştur. Bende de ameliyattan sonra oluştu her iki meme ucuna doğru elime geliyor fındık gibi ama çok ağrı oluyor. Doktorun dediği yağ kistiymis eğer 3aya kadar erimezse ufalmazsa siringayla cekiceklermis

Aynen benimde fındık büyüklüğünde cok sert ilaç kullanıyo musun

Corall merhaba, siz çok kucultmediklerinden memnun değildiniz yanlış hatırlamıyorsam, sonradan küçüldü mu acaba merak ettim. Hatırlarsanız ben de hissin gitmesinden dertliyim.
Merhaba , ölçü kesinlikle küçülmüyor. Hatta büyüme bile var diyebilirim.Doktorum , süt bezlerini korumak için bu kadar mümkün olabileceğini söyledi. His kaybım kalmadı benim .

Aynen benimde fındık büyüklüğünde cok sert ilaç kullanıyo musun
İlaç vermediler kendince küçülmesini beklicez olmazsa alicaklar, ağrısı çok oluyor ama genel cerrah benim tarif ettiğim kadar bir ağrı yapmayacagini söylüyor, anlamadım pek

Mutlu olmanıza sevindim 85 c idim b cup oldu benim de sizin önceki bedeniniz kaçtı?
Benim bedenim gerçekten büyüktü 85dd bile küçük geliyodu son zamanlarda 85c olsaydım ameliyata gerek duyar mıydım bilmiyorum son zmaanlarda canıma tak etmişti benim çünkü
Ve serbest meme ucu tekniği olduğu için istediğim ölçüye küçültebildi doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…