• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Hayırlı olsun sevindim, peki doktorla görüştünüzmü tam olarak ne istediğinizi anlatın ne kadar küçülmesini istediğinizi. Yanınıza önden düğmeli pijama ve terlk almanız bir de su falan içmek için pipet almanız kafi eğer devlet hastanesiyse birkaç şey daha gerekebilr tabi. Bir de şarj aleti
Özel hastanede olacagım . Önden fermuarlı sütyeni bizmi alıyoruz ki

Kızlar Merhaba,

Forumdaki değişiklikler ve albümlerin yokluğu sebebiyle bi hayli azalma olmuş gerçekten de. Benim dün ameliyatımın 1.senesiydi.. Gönül isterdi ki sizlerle foto paylaşayım ama maalesef mümkün değil.

Kısaca bahsedeyim son durumdan. Artık acı,sızı,bıçak batması gibi vs hiçbir şey kalmadı. Sanki hiç ameliyat olmamış gibiyim. Benim ameliyat sonrası (ters T oldum) dikişlerin dış bitiş yerlerinde (yani sırta giden kısımlarda) hafif kulakçıklar kalmıştı. 6.ayda lokal anestezi ile onlar düzeltildi-ve belimdeki et benini aldı doktorum.
Dikişlerime gelirsek areoladaki daire kısmı ve aşağı inen çizgi aşırı soldu. Çok dikkatli bakılmazsa anlaşılmaz bence ama ben bildiğim için görüyorum tabi. Alt kısımda epey soluklaştı. Ama asla ameliyat olmamışcasına olmuyor doğal olarak. Bir de benim derim biraz sorunlu (yani hep öyledir. Bi sivilcemin izi bile 6-7 ay kalır vs..)
Dikiş yerleri hipertrofikscar olmadı ama yine de dediğim gibi sorunsuz değil. Çünkü doktor yapıştırma yapmıştı ve incecik bir çizgi halindeydi dikişlerim. Gittikçe genişledi ve kızardılar.. Sonradan soldular.. Belki herkeste öyledir bilemedim şimdi. :silah:

Neyse. Şu "büyük oldu-küçük yapmadı doktor" konusunda ise benim durum şöyle; benim ameliyattan çıktığımda çok fark vardı. ilk 1-2 ay süperlerdi. (çünkü gergin ve şekilsizlerdi -yani tam damla şeklinde meme değildi, füze gibilerdi- fakat gittikçe yerine oturdu memeler. Özellikle 7-8 aydan itibaren tamamen doğallıklarına döndüler. Yine benimle alakalıdır diye düşündüğüm yumuşama ve aşağıya inme oldu. ama köprücükten memecunu ölçünce ameliyat zamanıma göre 0,5cm falan var inme. Korkmayın yani öyle aşırı bi sarkma falan yok. memenin ucundan sonra alt kısımda kalan kısım saldı kendi ve damla şeklini aldı yani. Ay şiştim tam anlatamamaktan. :KK70: Umarım anlarsınız

Vermem gereken 4-5kg varken üstüne de 2-3 kg aldım kışın. Şahtım şahbaz oldum. :KK42:

Bir de insanoğlu alışıyor her şeye. Gözüm ve vücudum öyle alıştı ki bu duruma. Bazen düşünmüyor değilim " acaba yine mi büyüdü " diye. Ama ölçünce 0,5cm-1cm bi değişiklik var ki bence tamamen aldığım kilodan kaynaklı.

İşte böyle canlarım..Nickime tıklayıp eski mesajlarımı okursanız her şeyimi ne kadar teferruatlı anlattığımı görürsünüz.. Yine de Sorusu olan varsa cevaplarım.

:KK31:
Merhaba, herseyin yolunda olmasına çok sevindim. Doktorunuz kimdi acaba? Bende olmayı planlıyorum ve doktor arayışındayım

Cok sağolun 🥰 önden düğmeli pijamam yoktı hsonu alacağım inşlh. Doktorum yurtdışında malesef 30 unda görüşecegım inşlh. Ben su an d /dd cup arasındayım. Çok minicik olmasını istemiyorum b ile c cup arası gibi iyi olur diye düşündüm ama tabi dr umlada görüşünce kesin karar vericem . Narkoz korkum var benim asırı odada sakinleştirici yaparsalar onu isteyecegım . Bardakla içemiyormuyum suyu😳pipette alayım. Birinde okudum yatıp kalakrken cok acıyacak diyordu gercekten öylemi acaba
Ben ilk gün çok rahat kalktım ikinci gün sağ tarafım dikisin bitiş yeri yanma şeklinde acıdı ama dogrulunca derin nefes alıyodum dayanılmayacak acı değil yani narkozdan korkma ameliyat sonrasi acı Türk Kahvesi iç soda içenlerde varmış

Ben narkozdan dolayı baya kötü olmuştum sürekli kustum , yedek pijama bulundurun bence evet önden düğmeli olursa daha iyi olur . Ameliyattan sonra bol sıvı tüketip narkozu atin ayrıca çok fazla yürüyüş yaparak direnlerin boşalmasını hizlandirirsiniz

Ben ameliyat oldum. Bir daha olmayı düşünüyorum. Lolipop oldu.
Bu sefer olunca T isteyeceğim.
Alt dikişler çok korkutuyor.
Ankara'da gögüs kucultme diklestirme ameliyati olmak isteyenlere hele ki benim gibi bayan bir doktorla bu sureci gecirmek isteyenlere gonul rahatligi ile gidebilecekleri bir doktor olarak Dc.Dr. Melike Oruç' u tavsiye ederim. Ben cok memnun kaldim..Hem cerrahligi cok iyi hem sonn derece anlayisli sabirli ilgili ve mutevazi bir doktor. Kendisiyle tanistiginizda ne demek istedigimi anlayacaksınız.Herkes gibi ben de ameliyata endise ile girdim ve ameliyat oncesinde de pekcok fotograf inceledim iyi ornekler kotu ornekler hepsini gordum..suan beklentimin ustunde bir sonuc ile karsilastigim icin doktoruma burdan tesekkurediyorum.Ameliyat dusunenler bence degerlendirsinler..
Melike Hanım hangi hastanede, kaç liraya yapıyor ameliyatı

Ankara'da gögüs kucultme diklestirme ameliyati olmak isteyenlere hele ki benim gibi bayan bir doktorla bu sureci gecirmek isteyenlere gonul rahatligi ile gidebilecekleri bir doktor olarak Dc.Dr. Melike Oruç' u tavsiye ederim. Ben cok memnun kaldim..Hem cerrahligi cok iyi hem sonn derece anlayisli sabirli ilgili ve mutevazi bir doktor. Kendisiyle tanistiginizda ne demek istedigimi anlayacaksınız.Herkes gibi ben de ameliyata endise ile girdim ve ameliyat oncesinde de pekcok fotograf inceledim iyi ornekler kotu ornekler hepsini gordum..suan beklentimin ustunde bir sonuc ile karsilastigim icin doktoruma burdan tesekkurediyorum.Ameliyat dusunenler bence degerlendirsinler..
Melike Hanım hangi hastanede,
Kaç liraya yapıyor ameliyatı

Merhaba, herseyin yolunda olmasına çok sevindim. Doktorunuz kimdi acaba? Bende olmayı planlıyorum ve doktor arayışındayım

Ben Kocaeli - İzmit'teyaşıyorum. Seka Devlet Hastanesi'nde Sedat Vatansever'e oldum ameliyatımı. Profilime girip konu içerisindeki tüm mesajlarımı okursanız tüüümm ayrıntıları bulabilirsiniz..

Sevgiler..

Hepinize geçmiş olsun öncelikle bende bu ameliyatı olmak istiyorum bi kaç sorum var hastanede kaç gün yatırıyorlar ağrıları çokmu oluyo

Hepinize geçmiş olsun öncelikle bende bu ameliyatı olmak istiyorum bi kaç sorum var hastanede kaç gün yatırıyorlar ağrıları çokmu oluyo
Ben 4 gün kaldım normalde bir gün kaliniyormus benim tansiyonun çok düşüktü hafta sonuda araya girince uzun kaldım dayanılmayacak ağrısı yok canım ama dikkat ve bakım isteyen bir ameliyat biraz sabır ettikten sonra herseye degiyo

Ben 4 gün kaldım normalde bir gün kaliniyormus benim tansiyonun çok düşüktü hafta sonuda araya girince uzun kaldım dayanılmayacak ağrısı yok canım ama dikkat ve bakım isteyen bir ameliyat biraz sabır ettikten sonra herseye
Çok teşekkür ederim siz nerde olmuştınuz acaba ameliyatı

Acilen doktorunuza görünün bence benim bir tanidigimin göğüs ucu kararmaya başladı daha sonra göğüs ucu çürüdü ve göğüs ucu şu anda yok

Back