Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Özel hastanede olacagım . Önden fermuarlı sütyeni bizmi alıyoruz ki

Merhaba, herseyin yolunda olmasına çok sevindim. Doktorunuz kimdi acaba? Bende olmayı planlıyorum ve doktor arayışındayım

Ben ilk gün çok rahat kalktım ikinci gün sağ tarafım dikisin bitiş yeri yanma şeklinde acıdı ama dogrulunca derin nefes alıyodum dayanılmayacak acı değil yani narkozdan korkma ameliyat sonrasi acı Türk Kahvesi iç soda içenlerde varmış

Ben narkozdan dolayı baya kötü olmuştum sürekli kustum , yedek pijama bulundurun bence evet önden düğmeli olursa daha iyi olur . Ameliyattan sonra bol sıvı tüketip narkozu atin ayrıca çok fazla yürüyüş yaparak direnlerin boşalmasını hizlandirirsiniz

Ben ameliyat oldum. Bir daha olmayı düşünüyorum. Lolipop oldu.
Bu sefer olunca T isteyeceğim.
Alt dikişler çok korkutuyor.
Melike Hanım hangi hastanede, kaç liraya yapıyor ameliyatı

Melike Hanım hangi hastanede,
Kaç liraya yapıyor ameliyatı

Merhaba, herseyin yolunda olmasına çok sevindim. Doktorunuz kimdi acaba? Bende olmayı planlıyorum ve doktor arayışındayım

Ben Kocaeli - İzmit'teyaşıyorum. Seka Devlet Hastanesi'nde Sedat Vatansever'e oldum ameliyatımı. Profilime girip konu içerisindeki tüm mesajlarımı okursanız tüüümm ayrıntıları bulabilirsiniz..

Sevgiler..

Hepinize geçmiş olsun öncelikle bende bu ameliyatı olmak istiyorum bi kaç sorum var hastanede kaç gün yatırıyorlar ağrıları çokmu oluyo

Hepinize geçmiş olsun öncelikle bende bu ameliyatı olmak istiyorum bi kaç sorum var hastanede kaç gün yatırıyorlar ağrıları çokmu oluyo
Ben 4 gün kaldım normalde bir gün kaliniyormus benim tansiyonun çok düşüktü hafta sonuda araya girince uzun kaldım dayanılmayacak ağrısı yok canım ama dikkat ve bakım isteyen bir ameliyat biraz sabır ettikten sonra herseye degiyo

Ben 4 gün kaldım normalde bir gün kaliniyormus benim tansiyonun çok düşüktü hafta sonuda araya girince uzun kaldım dayanılmayacak ağrısı yok canım ama dikkat ve bakım isteyen bir ameliyat biraz sabır ettikten sonra herseye
Çok teşekkür ederim siz nerde olmuştınuz acaba ameliyatı

Acilen doktorunuza görünün bence benim bir tanidigimin göğüs ucu kararmaya başladı daha sonra göğüs ucu çürüdü ve göğüs ucu şu anda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…