- 22 Şubat 2011
- 81
- 33
- 88
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #34.561
Özel hastanede olacagım . Önden fermuarlı sütyeni bizmi alıyoruz kiHayırlı olsun sevindim, peki doktorla görüştünüzmü tam olarak ne istediğinizi anlatın ne kadar küçülmesini istediğinizi. Yanınıza önden düğmeli pijama ve terlk almanız bir de su falan içmek için pipet almanız kafi eğer devlet hastanesiyse birkaç şey daha gerekebilr tabi. Bir de şarj aleti
Merhaba, herseyin yolunda olmasına çok sevindim. Doktorunuz kimdi acaba? Bende olmayı planlıyorum ve doktor arayışındayımKızlar Merhaba,
Forumdaki değişiklikler ve albümlerin yokluğu sebebiyle bi hayli azalma olmuş gerçekten de. Benim dün ameliyatımın 1.senesiydi.. Gönül isterdi ki sizlerle foto paylaşayım ama maalesef mümkün değil.
Kısaca bahsedeyim son durumdan. Artık acı,sızı,bıçak batması gibi vs hiçbir şey kalmadı. Sanki hiç ameliyat olmamış gibiyim. Benim ameliyat sonrası (ters T oldum) dikişlerin dış bitiş yerlerinde (yani sırta giden kısımlarda) hafif kulakçıklar kalmıştı. 6.ayda lokal anestezi ile onlar düzeltildi-ve belimdeki et benini aldı doktorum.
Dikişlerime gelirsek areoladaki daire kısmı ve aşağı inen çizgi aşırı soldu. Çok dikkatli bakılmazsa anlaşılmaz bence ama ben bildiğim için görüyorum tabi. Alt kısımda epey soluklaştı. Ama asla ameliyat olmamışcasına olmuyor doğal olarak. Bir de benim derim biraz sorunlu (yani hep öyledir. Bi sivilcemin izi bile 6-7 ay kalır vs..)
Dikiş yerleri hipertrofikscar olmadı ama yine de dediğim gibi sorunsuz değil. Çünkü doktor yapıştırma yapmıştı ve incecik bir çizgi halindeydi dikişlerim. Gittikçe genişledi ve kızardılar.. Sonradan soldular.. Belki herkeste öyledir bilemedim şimdi.
Neyse. Şu "büyük oldu-küçük yapmadı doktor" konusunda ise benim durum şöyle; benim ameliyattan çıktığımda çok fark vardı. ilk 1-2 ay süperlerdi. (çünkü gergin ve şekilsizlerdi -yani tam damla şeklinde meme değildi, füze gibilerdi- fakat gittikçe yerine oturdu memeler. Özellikle 7-8 aydan itibaren tamamen doğallıklarına döndüler. Yine benimle alakalıdır diye düşündüğüm yumuşama ve aşağıya inme oldu. ama köprücükten memecunu ölçünce ameliyat zamanıma göre 0,5cm falan var inme. Korkmayın yani öyle aşırı bi sarkma falan yok. memenin ucundan sonra alt kısımda kalan kısım saldı kendi ve damla şeklini aldı yani. Ay şiştim tam anlatamamaktan.Umarım anlarsınız
Vermem gereken 4-5kg varken üstüne de 2-3 kg aldım kışın. Şahtım şahbaz oldum.
Bir de insanoğlu alışıyor her şeye. Gözüm ve vücudum öyle alıştı ki bu duruma. Bazen düşünmüyor değilim " acaba yine mi büyüdü " diye. Ama ölçünce 0,5cm-1cm bi değişiklik var ki bence tamamen aldığım kilodan kaynaklı.
İşte böyle canlarım..Nickime tıklayıp eski mesajlarımı okursanız her şeyimi ne kadar teferruatlı anlattığımı görürsünüz.. Yine de Sorusu olan varsa cevaplarım.
Ben ilk gün çok rahat kalktım ikinci gün sağ tarafım dikisin bitiş yeri yanma şeklinde acıdı ama dogrulunca derin nefes alıyodum dayanılmayacak acı değil yani narkozdan korkma ameliyat sonrasi acı Türk Kahvesi iç soda içenlerde varmışCok sağolunönden düğmeli pijamam yoktı hsonu alacağım inşlh. Doktorum yurtdışında malesef 30 unda görüşecegım inşlh. Ben su an d /dd cup arasındayım. Çok minicik olmasını istemiyorum b ile c cup arası gibi iyi olur diye düşündüm ama tabi dr umlada görüşünce kesin karar vericem . Narkoz korkum var benim asırı odada sakinleştirici yaparsalar onu isteyecegım . Bardakla içemiyormuyum suyu pipette alayım. Birinde okudum yatıp kalakrken cok acıyacak diyordu gercekten öylemi acaba
Melike Hanım hangi hastanede, kaç liraya yapıyor ameliyatıAnkara'da gögüs kucultme diklestirme ameliyati olmak isteyenlere hele ki benim gibi bayan bir doktorla bu sureci gecirmek isteyenlere gonul rahatligi ile gidebilecekleri bir doktor olarak Dc.Dr. Melike Oruç' u tavsiye ederim. Ben cok memnun kaldim..Hem cerrahligi cok iyi hem sonn derece anlayisli sabirli ilgili ve mutevazi bir doktor. Kendisiyle tanistiginizda ne demek istedigimi anlayacaksınız.Herkes gibi ben de ameliyata endise ile girdim ve ameliyat oncesinde de pekcok fotograf inceledim iyi ornekler kotu ornekler hepsini gordum..suan beklentimin ustunde bir sonuc ile karsilastigim icin doktoruma burdan tesekkurediyorum.Ameliyat dusunenler bence degerlendirsinler..
Melike Hanım hangi hastanede,Ankara'da gögüs kucultme diklestirme ameliyati olmak isteyenlere hele ki benim gibi bayan bir doktorla bu sureci gecirmek isteyenlere gonul rahatligi ile gidebilecekleri bir doktor olarak Dc.Dr. Melike Oruç' u tavsiye ederim. Ben cok memnun kaldim..Hem cerrahligi cok iyi hem sonn derece anlayisli sabirli ilgili ve mutevazi bir doktor. Kendisiyle tanistiginizda ne demek istedigimi anlayacaksınız.Herkes gibi ben de ameliyata endise ile girdim ve ameliyat oncesinde de pekcok fotograf inceledim iyi ornekler kotu ornekler hepsini gordum..suan beklentimin ustunde bir sonuc ile karsilastigim icin doktoruma burdan tesekkurediyorum.Ameliyat dusunenler bence degerlendirsinler..
Merhaba, herseyin yolunda olmasına çok sevindim. Doktorunuz kimdi acaba? Bende olmayı planlıyorum ve doktor arayışındayım
Hayırlısı olsun sağlıkla girin çıkın gönlünüzce olsun inşlh haberlerinizi bekliyoruzgünaydın kızlar bende kısmetse cumartesi günü ameliyat olucam
teşekkür ederim inşallah güzel olur sorunsuz olur dua edinHayırlısı olsun sağlıkla girin çıkın gönlünüzce olsun inşlh haberlerinizi bekliyoruz
Ben 4 gün kaldım normalde bir gün kaliniyormus benim tansiyonun çok düşüktü hafta sonuda araya girince uzun kaldım dayanılmayacak ağrısı yok canım ama dikkat ve bakım isteyen bir ameliyat biraz sabır ettikten sonra herseye degiyoHepinize geçmiş olsun öncelikle bende bu ameliyatı olmak istiyorum bi kaç sorum var hastanede kaç gün yatırıyorlar ağrıları çokmu oluyo
Bilemedim canim. Bence doktorunu ara sor derim.merhaba ben ameliyat olali gun oldu suana kadar hic agrim olmadi gayet rahatim fakat 2 gundur meme ucunda kararma basladi ama sadece uc kisimlarinda her ikisinde de his var ama normal birseymi
Canim meme ustunden olcdugunde kac cm seninki merak ettimBiraz yumuşama var ama dikler baya ilk başlarda küçük oldu diye üzülüyodum zaman geçtikçe şekli oturuyo aynaya baktıkça bakıyorumsen nerde hangi fiyata oldun
Burak hoca konusunda bana da yardımcı olur musunuz lili3333mrb daha küçülür çok değişiyor 2 ayda anca iniyor şişler BURAK HOCA konusunda yardımcı olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?