• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

arkadaşlar d cup olup vücud ölçüsü olarak zayıf olan ve gögüsleri nereydese göbege degecek olan bana cup ölçüsü ne tavsiye edersiniz . boyum 1.75 b cup cokmu küçük olur.

Benim anlamadigim lokal anesteziyle deriyi ferdini küçültme olmazki sadece srakmis memeyi toparlama olur küçültme ol.asi için içerden doku fazlalığını almasi lazim kimdi bu doktor özelmi devletmi adını da yazında olacak arkadaşlara tecrübe olsun valla ilk defa böyle bir açıklama duydum ve çok saçma geldi

minikkkkkkk minikkkkkkk

Ben Sedat Bey'e oldum. Özel bir yakını, tanıdığı veya süper acil bir hastası değilseniz maalesef çok uzak tarihe gün veriyor. Aşırı yoğun bir doktor. Çok yumuşak, ilgili, mütevazı biri değil. Ama bence korkutucu biri de sayılmaz. İşinin ehli, egosu yüksek ama hak ediyor şahsen. Devlet hastanesindeki tek doktor olmasından kaynaklı biraz aceleci bi yapısı var.

Ben çok memnun kaldım umarım sen de memnun kalırsın. Ben de çarşamba günü 4. ay kontrolüme gideceğim.
Merhaba göğüs büyütmede yapıyor mu acaba bilginiz varmı

Evet bende sag meme basinin altinda kist olusmis ameliyattan kaynakli dagilir dediler ama insallah dagilir sertlik var yani ultrason yaptirdim ben yinede her ihtimale karsi bir 6 ay sonrada tekrar ultrason yaptirip kostin dagilip dagilmadigina baktiricam doktor önemli degil desede benim icin önemli kortizonlu bir krem önerdi henüz almadim ama alicam 3 gün önce gittim kontrole olmazsa kabariklik icin kortizonlu igne yapariz dedi bakalim iyilesme süreci uzun sürüyor evet en az 6 ay demek ki ben resim koymaya ugrastim ama beceremedim albüm yapmak istemistim oysa ki
Merhaba göğüs büyütme ameliyatida yapıyor mu acaba bilginiz varmı

Lütfen vazgeçme herşeyi ayarlamışken ol yoksa sonra hiç olamazsın. Benim tsh ım yüksek çıkacakda olamayacağım diye öyle korktumki o da sınırda çıktı buarada. Yani lütfen düşünmemeye çalış bende ölürsem oğlum ne yapar nasıl olur diye çok kötü şeyler düşünüp durdum ama yolda yürürken de başıma birşey gelebilir sonuçta hiçbir şeyin garantisi yok zaten.
bende ölümden korkuyorum. ama dediğiniz gibi evde uyurken otururken bile ölebiliriz

Herkese merhaba ben yıllardır doktor araştıran ve neredeyse buradaki 2800 sayfayı okuyan biriydim. mart ayında sonunda doktorumu buldum ve ameliyat oldum ve çok memnun kaldım. Doktor seciminde ise doğru doktoru bulduğuma inanıyorum. Ilk gün disinda hiç ağrım olmadı diyebilirim. Kendisi hakkında çok araştırma yaptım (prof. dr. fethi orak) ve pek birşey elde edemediğim icin internetten belki benim durumumda olan vardır ve bilgi almak ister diyerek buraya gelip bu iletiyi yazmak istedim. (Duyduguma gore kendisi reklamını yapilmasini hic mi hic istemiyor)

Fethi bey e ameliyat olan yok mu aranızda

Benzer kaygıları taşıyoruz aslında . Ben özelde oldum ameliyatı ve ölçü konusunda doktorumla pek uzlaşamadık . Ben a cup istedim o "sonra o boyuttan memnun kalmazsın " dedi ve b cup a razı etti beni. Ölçü olarak çok da şikayetçi değilim, şu an 75 b tam oluyor ama yanlara doğru geniş görüntü beni rahatsız ediyor. Cuma kontrolümde dile getireyim bakalım ne diyecek. Dikligi filan gayet iyi duruyor şimdilik.
Kaçtan düştünüz

Kizlar merhaba herkese.. uzun zamandir girmiyordum. Giremiyordum daha dogrusu site hala cok ağır.. 1 2 sayfa okuyayim dedim ama 1 sayfa gecmesi en az 2 dk suruyor saka gibi.. insallah en kisa zamanda duzelir artik..

Bir buçuk ayim bitti sporcu sütyenimi çıkardım iki gündür takmiyorum ve ben böyle çok rahatım sarkma olur mu kizlar

Bir buçuk ayim bitti sporcu sütyenimi çıkardım iki gündür takmiyorum ve ben böyle çok rahatım sarkma olur mu kizlar
Ayni zamanda ameliyat olmustuk bende 29 martta oldum. Nasılsın simdi. Ben 1 aylikken cikardim medikal sutyeni pentinin atlet gibi olan sutyenini taktim 2 hafta cok rahattim ama sanki biraz yayildi gibi geldi korktum medikal sutyeni taktim yeniden 2 ay bitene kadar takayim diyorum. Yumsadilar birazsanki seninde oylemi canım.

Back